Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.
-
παιδια η 7 nugat ποτε θα βγει για το redmi 4 prime? Επισης ηθελα να ρωτισω θα συνοδεύεται με το miui 9? Η δεν παει ετσι?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα- Ευχαριστω πολύ!Εισασταν κατατοπιστικοτατοι!!τα καταφερα μια χαρα!@George Kaggelaris @makis1024 =============== Μαρ 28th 2017, 11:06pm =============== Συγνωμη και παλι δεν εβρισκα αλλο τοπικ να στειλω για το mi pc suite.μου βγαζει αυτο.γιατι?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕυχαριστω.θα γραψω και αν ολα πανε καλα!με το fastboot ομως? πως το βγαζω?
-
Μήνυμαδεν εχω το Note 4. Εχω τπ redmi 4 prime.Ειναι το ιδιο? επισης το fastboot πως βγενει γιατι εχει μεινει ετσι η συσκευη μου thanks!
-
ΜήνυμαΣας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.εκανα αυτα που μου ειπατε και ειναι κλειδωμενο το bootloader.τωρα τι πρεπει να κανω?
-
Μήνυμα@'George Kaggelaris
-
ΜήνυμαΔεν το γνωριζα.μπορει ομως να με βοηθησει καποιος γιατι πρωτη φορα φλασαρω το κινιτο μου επηδη εχω πειραγμενη ρομ.
-
ΜήνυμαGeia sas!an thelw na valw.tin global pou exete vgalei gia to redmi 4 prime xriazete na zitisw adeia apo tin xiomi? Episis den exw 64bit pc,einai toso sympantiko ? Na paw se allo pc?