καλησπερα. εχω το κινητο ενος φιλου redmi Note 4x και εχει μαιμου ρομ.Ξεκινησα την διαδικασια για αιτημα unlock αλλα μολις ειδα οτι στο ''επιλογες για προγραμματιστες''--> κατασταση ξεκλειδωματο--> ξεκλειδωτο. συνεχιζω κανονικα ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα?
καλημερα.ειχε την 7.17.9.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39156/ και με το updater του mipcsuite περασε την forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39158/ 8.0.7.0 μετα εγω περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0 =============== Ιουν 26th 2017, 12:17pm =============== εβαλα και την καρτα που εγινε η εγγραφη στην ΜΙ αλλα παλι τιποτα. και δεν μπορω να μπω στο menu για να ανοιξω το wifi,οποτε πως θα ξεκλειδωσει?
μολις μου ειπε οτι ο λογαριασμοσ εγινε με την sim που δεν εχω και την εχει στο αλλο τηλεφωνο. αν αλλαξω στο mi account το Recovery phone θα ξεκλειδωσει? γιατι ετσι και αλλιως θα εχει τα υπαρχοντα νουμερα μεσα. δεν ξερω ποτε αλλαξε τις sim απο μεσα.
στο mi account βλεπω οτι στο recovery phone εχει βαλει ενα νουμερο που δεν ανηκει στις 2 SIM που εχει μεσα στην συσκευη. παιζει ρολο? μηπως πρεπει να βαλω εκεινη την SIM?
καλησπερα. εχω ενα redmi note 3 και περασα την ελληνικη rom μετα την επανεκκινηση και τις ρυθμισεις,μου εβγαλε οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη.Μου βγαζει οτι ''αυτη η συσκευη μπορει να εχει συσχετισθει με εναν υφισταμενο λογαριασμο ΜΙ (....) Συνδεθειτε για να ενεργοποιησετε την συσκευη. παταω τον κωδικο και γραφει ''αδυναμια επαληθευσης ID λογαριασμου ΜΙ.Αδυναμια συνδεσης στο δικτυο. τι να κανω?
καλημερα. κατεβασα την τελευταια global stable rom και δεν την επαιρνε μεσω update της συσκευης,οποτε το συνδεσα με το MiPCSuite και μου εβγαλε μονο του την αναβαθμηση. Αλλα μαλλον ειναι η κινεζικη stable rom. Τωρα μπορω να βαλω την Global stable μεσω updater της συσκευης?