Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.

• ωραια, τωρα μπηκα στην miui για να κατεβασω την rom,και αναφερερει μονο redmi note 3 (οχι PRO) και εχει τρεις, Redmi Note 3 Qualcomm Global, Redmi Note 3 Qualcomm China, Redmi Note 3 Special Edition. την CHINA την αποκλειουμε, οποτε Qualcomm Global? Υ.Γ. πρεπει να βαλω την stable e ?

• καλησπερα.Πρεπει να βοηθησω εναν φιλο.Φανταζομαι η rom ειναι unofficial, μου ειπε οτι ειναι το redmi note 3pro.Eχει βγει καποια official rom που να εχει τα ελληνικα? εχω διαβασει μια αναρτιση του geoanto555 που λεει οτι η global[b] developer εχει 35% κάλυψης.Ρωταω για να μην μπω στην διαδικασια unlock.[/b]

• ναι ολα οκ. ευχαριστω πολυ!

• Σ`ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,μάλλον λύθηκε το πρόβλημά.

• λογαριασμος xiaomi [SOLVED]

xenyxtis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν θυμάμαι ακριβώς πως έχω κάνει τα accounts αλλα όταν μου στέλνει κάποιο κωδικό στο δικό μου account το στέλνει στο κινητό με SMS και στης αδερφής μου το στέλνει στο mail της. Δεν ξέρω αν σε βοηθά αυτό που θα σου πω άλλα όταν επιλέγω mi account στην συσκευή της αδερφής μου εμφανίζει πάντα το δικό μου αριθμό κινητού και ζητάει κωδικό.

• Εκανα διαγραφη απο τον λογαριασμό μου και τις δύο συσκευές, πάω να περάσω στον λογαριασμό της αδερφής μου το κινητό της και μου λέει πάλι οτι αυτός ο αριθμός κινητού χρησιμοποιείτε ήδη σε άλλο λογαριασμό.Τι κανω τώρα?

• Καλά ρε παιδιά δεν σας την είπα κιόλας. Απλός θεώρησα ότι έπρεπε να το γράψω σε άλλο topic που ήταν πιο σχετικό για να πάρω απάντηση.

• Συγνώμη αλλά από εχθές έχω ρωτήσει και δεν πήρα απάντηση οπότε θεώρησα ότι δεν μπορείς να με βοηθήσεις οπότε ρώτησα από εδω.

• καλησπερα. Έχω δύο remdi3S,το ένα το έδωσα στην αδερφή μου. Και τα δύο κινητά είναι στον ίδιο mi λογαριασμό και το ίδιο cloud, οπότε βλέπω τις φωτογραφίες της και αυτή τις δικές μου.οποτε έκανα ένα νέο λογαριασμό με το δικο της mail στο pc. Πάω να προσθέσω στο recovery phone το νούμερο της και μου λέει ότι αυτός ο αριθμός έχει ήδη συσχετιστεί με άλλον. Δηλαδή με τον δικό μου. Τι πρέπει να κάνω?

• εκανα αποσυνδεση απο την συσκευη και μολις παταω το App ο λογαριασμος μου: βγαζει το νουμερο το δικου μου λογαριασμου και ζηταει τον κωδικο

• ωραια έκανα λογαριασμό με το mail στο pc. Πάω να προσθέσω στο recovery phone το νούμερο της και μου λέει ότι αυτός ο αριθμός έχει ήδη συσχετιστεί με άλλον. Δηλαδή με τον δικό μου. Τι πρέπει να κάνω?

• καλησπερα. Έχω δύο remdi3S,το ένα το έδωσα στην αδερφή μου. Και τα δύο κινητά είναι στον ίδιο mi λογαριασμό και το ίδιο cloud, οπότε βλέπω τις φωτογραφίες της και αυτή τις δικές μου. Θέλω να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό mi που να έχει την δική της συσκευή. Από πού πρέπει να το αλλάξω?

• ωραια ευχαριστω πολυ. περιμενω να ερθει η καινουρια για να το δοκιμασω...

• στην τυχη να τα εβαζα πιο πολλα θα πετυχαινα αχαχαχαχαχαχ

• ηρθε η εγκρiση unlock. ανοιξα το MiFlashUnlock εκανα login και πατησα unlock με το κινητο σε fastboot αλλα κολλησε στο 50%.επισης το MIpc suite δεν με αναγνωριζε.οποτε κατεβασα και εβαλα την miui_HM3Global_6.12.1_18bed35908_5.1. με αυτη την rom εχω ελληνικα,με αναγνωριζει κανονικα το ΜΙpc suite αλλα οταν παταω unlock παλι κολλαει στο 50%. τι πρεπει να κανω τωρα? =============== Δεκ 3rd 2016, 11:52pm =============== ενταξει τα καταφερα με το Find my device. =============== Δεκ 4th 2016, 10:24am =…

• οταν ξαναερθω καστορια σου χρωσταω σουτζουκ λουκουμ κομοτηνης

• ολα πηγαν καλα.Σ'ευχαριστω πολυ!

• ξεκιναω και σου λεω τα αποτελεσματα... =============== Δεκ 7th 2016, 12:23pm =============== εκανα wipe... και τωρα που πηγα στο install δεν βλεπει το .zip

• πςςςςς εγραψες! ωραια και τωρα περναω την σωστη rom στην συσκευη αφου κανω reboot ή παω πισω και αρχιζω απο την αρχη? το εχω στην αναμονη για reboot απο το twrp

• μα το ειχα συνδεδεμενο με το pc. δεν το βλεπει καθολου. στις συσκευες το βγαζει ως android phone-google nexus adb interface