Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.

• καταρχας ακομα δεν εχω πατησει reboot στο twrp που ετρεξα πριν. την rom την εχω αλλα δεν βλεπω το κινητο απο το pc για να την περασω μεσα...

• ε ναι ειπαμε εκανα μα..κια. εβαλα αυτη που ειχα κατεβασει για ενα αλλο κινητο το redmi3 =============== Δεκ 7th 2016, 11:55am =============== τωρα εχω κατεβασει την σωστη rom πως την περναω??

• δεν εβγαλε σφαλμα. παταω reboot system?

• λοιπον παταω power και vol +up- κλεινει-κανει δονηση-βγαινει το λογοτυπο-αφηνω power και συνεχιζω να κραταω το vol+up και εμφανιζεται το λογοτυπο.ποσο κανει για να ανοιξει στο terp? =============== Δεκ 7th 2016, 11:41am =============== μπηκα σε bootloader.παταω adb reboot bootloader και μου βγαζει 'adb' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. πριν για να δωσω εντολες πρωτα επρεπε να δωσω cd C:\adb =============== Δεκ 7th 2016, 11:43am ===============…

• το εκανα εκλεισε και στο ανοιγμα κολλαει παλι στο λογοτυπο

• πως ξαναμπαινω σε twrp? να το κλεισω με πρατεταμενο πατημα το κλεισιμο και μετα fastloader με τα κουμπια?

• πωωω μαλλον τετοια μα..κια εκανα γιατι ειχα για redmi3 οχι redmi 3s. τωρα τι πρεπει να κανω?

• καλησπερα. μολις εκανα την διαδικασια περασματος της ελληνικης ROM και μετα το reboot εχει κολλησει η οθονη στο λογοτυπο. στην τελευταια οθονη απο το twrp μου εβγαλε 2 κοκκινες εντολες. 1.updater process ended with error 7 2.error installing zip file '/sdcard/xiaomi... τι πρεπει να κανω?

• ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!! ολα καλα,τωρα πρεπει να περιμενω την επιβεβαιωση του unlocκ για να βαλω την ελληνικη?

• ξεκιναω και η παναγια μαζι μας...

• το Mipc suite δεν αναγνωριζει την συσκευη ενω βλεπει κανονικα ενα αλλο redmi3 που εχω.επισης εχω εγκαταστησει και το mi flach. αλλα μπορω να δω κανονικα την συσκευη απο το pc αρκει να επιλεξω απο το κινητο 'Χρηση του usb gia 'Μεταφορα αρχειων (MTP)

• καλησπερα.ολα τα κουλά σε εμενα θα τυχουν... εχω το redmi 3s,εκανα εγγραφη στο mi ειμαι 100% εκανα αιτηση για unlock,την οποια περιμενω και εβαλα στην εσωτερικη μνημη της συσκευη την developer rom: ''miui_HM3Global_6.12.1_18bed35908_5.1'' για να την τρεξω απο το updater. παταω τις τρεις τελειες επιλεγω choose updater package και μου βγαζει μηνυμα '' install file explorer first''. μπορει να βοηθησει καποιος?

• νομιζω ειμασστε σε καλο δρομο...τωρα μου εβγαλε Apply for unlocking permissions Submitted. Please wait for the review. After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. τωρα απλα περιμενω να ερθει sms?

• Τωρα ειμαι στο link: miui.com/unlock/apply.php και θελει αιτιολογια. τι γραφω?

• καταρχην ευχαριστω! πηγα στο λινκ Apply for unlocking Mi devices πατησα unlock,στην συνεχεια εβαλα τους κωδικους mi και με πηγε σε μια σελιδα με κινεζικα. στο translate μου λεει: Γεια ********* βελτίωση της λογαριασμό, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω πληροφορίες, παρακαλούμε εισάγετε Φόρουμ ψευδώνυμό σας: Υποβολή μήκος ψευδώνυμο είναι 3-15 χαρακτήρες, ένας Κινέζος αντιπροσώπευαν 3 χαρακτήρες. Και μου εχει ενα κενο πλαισιο. εκει πρεπει να κανω κατι?

• καλησπερα.Απο χθες προσπαθω να βγαλω ακρη με ενα redmi3 και δεν μπορω...για αρχη εκανα την εξης διαδικασια Διαδικασία ξεκλειδώματος: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.(Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη Official Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2) Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip…