Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Νέα αγάπή από τη ΧΙΑΟΜΙ.. Καλή τύχη σε όλους....
-
απορία περί σηματος
Μήνυμαευχαριστω πολύ..τελικά αυτό έφταιγε και τόσες μέρες νόμιζα ότι είχα κάποιο θέμα με το κινητό!!
-
απορία περί σηματος
ΜήνυμαΜαλλον το θέμα είναι ότι δεν το έχω ενεργοποιήσει γιατί άλλοι πιάνουν 4g με αλλά κινητά στην ίδια περιοχή. Πως το ενεργοποιω;;ή κάρτα μου είναι καινούρια αν παίζει ρόλο αυτό!
-
απορία περί σηματος
ΜήνυμαΕνώ μπαίνει στο cosmote 4G όταν ανοίγω τα δεδομένα μου φτάνει μόνο μέχρι H+ σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;;; Και κάτι ακόμα ή αναβάθμιση στην 12 γίνεται και OTA??
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stavregos: “Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα. Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει. Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;; ” Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το "εργαλείο"!Νομίζω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Μια επιπλέον μπαταρία σίγο…
-
Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα. Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει. Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;;