Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ακολούθα αυτόν τον οδηγό να περάσεις μια official dev και μετά θα ξεκλειδώσεις αμέσως! Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Σε windows 10 αρνειτε πεισματικα να βγαλει κατω δεξια το test mode και με τις 2 μεθόδους.Τι στο καλο?Μονο σε εμενα?Το συστημα είναι Χ64
-
ΜήνυμαΓια το note 3 pro
-
ΜήνυμαΓεια σας,ξεκινησα την διαδηκασια ξεκλειδώματος .Κατεβασα την ρομ(και με τις 2 δοκιμασα) και τις εβαλα στον αποθηκευτικο χωρο του κινητου.Πηγα στην αναβαθμιση επελεξα το πακετο και τα 2 διαδοχικα αλλα γραφει αδυναμια επαληθευσης πακετου αναβαθμισης.Υπαρχει καμια ιδεα?Επισης πηγα να παραλείψω αυτό το βημα αλλα ενώ εχω παρει εγγριση μου γραφει ότι δεν είναι ιδιο το id του κινητου με αυτό του υπολογιστη,πιθανον γιατι παρελειψα το βημα της ρομ.
-
Βοηθεια στην επιλογη κινητου
ΜήνυμαΘα βαλω την ελληνικη,δεν κανω κατι διαφορετικο από τις οδηγιες στο νημα ξεκλειδωμα Δεν θελω να σας κουραζω,απλα ακολουθω τις οδηγιες.
-
ΜήνυμαΌχι δεν καταλαβες,δεν με αφηνει να την εγκαταστήσω,γραφει ότι δεν είναι δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης.Βεβαια δεν κατεβασα την stable κινεζικη αλλα την developer.Παιζει ρολο?
-
ΜήνυμαΚανω το ξεκλείδωμα τωρα και εβαλα την κινεζικη ρομ μεσα και όταν παω να την επιλεξω μετα από λιγο γραφει ότι δεν είναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης
-
ΜήνυμαΤωρα εχω την Global stable 7.1. Ποια πρεπει να περασω ? Ακολουθω τον οδηγο αυτον
-
ΜήνυμαΓεια σας,αφου πηρα αδεια ειπα να ξεκινησω.Το μονο ερωτημα εδώ είναι stable h developer?
-
ΜήνυμαΠολυ ομορφα.Τωρα το μονο που μενει ειναι να περιμενω γιατι το κινητο με την ρομ που εχει τρωει κατι κολληματακια και δεν δουλευουν καποια πραγματα οπως κλειδωμα fingerprint ουτε μοτιβα ουτε κωδικοι κ.α
-
ΜήνυμαΚατανοητο,τελευταια ερωτηση γιατι σας εχω πρηξει.Οταν λαβω τον κωδικο και εχω κατεβασει ολα τα απαραιτητα στο pc για να βαλω την rom χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ??Ρωταω γιατι θα ειμαι διακοπες με το λαπτοπ οποτε δεν ξερω αν θα εχω κανονικη συνδεση καπου χωρις κοψιματα.
-
ΜήνυμαΕκανα την αιτηση μου για ξεκλειδωμα του bootloader.Μεχρι να μου ερθει επιβεβαιωση μπορω να βαλω την global stable η θα εχουμε προβλημα και δεν θα μπορω να βαλω μετα την ελληνικη rom??
-
ΜήνυμαΝαι γραφει Hexa-core οποτε ειμαστε ενταξει.Ξεκινησα να διαβαζω τον οδηγο για το 3 pro αλλα σκαλωσα στις rom.Λεει οτι υπαρχουν 3.Οκ,θα βαλουμε την global stable αφου οι αλλες εχουν κινεζιες μεσα και δεν τα θελω.Αλλα ακριβως απο κατω λεει κατεβαστε την τελευταια rom.Aπο που κατεβαζω την rom τελικα?Επισης η global stable εχει ελληνικα? Επισης ειδα τον οδηγο για την ελληνικη rom,μηπως να εβαζα αυτην ???
-
ΜήνυμαΩραια,σε λιγη ωρα αρχιζω το διαβασμα...
-
ΜήνυμαΑρχοντας,σε ευχαριστω πολυ.Ο ιδιος οδηγος ισχυει και για το απλο με τον mtx χ10 επεξεργαστη?
-
ΜήνυμαΠολυ καλησπερα,μου ηρθαν τα κινητα σημερα και ξεκινησαν τα προβληματα.Ξεκιναμε με το δικο μου το pro.Εβαλα το hotmail μου που στο outlook εχω τις επαφες μου αλλα δεν μου τις δειχνει,εχει πεισμωσει.Στα σχετικατου τηλεφωνου δεν βλεπω note 3 pro αλλα redmi note 3.Απο τα λιγα που διαβασα ειναι κλειδβμενος ο bootloader Εκδοση 5.1.1 LMY47V MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 lhocncl Θα ηθελα μαλλον να αλλαξω την ρομ οποτε τα φωτα σας.
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone
-
ΜήνυμαΑπο Banggood πηρα.Το ειδα και στο Vickmail αλλα ηταν λιγο ποιο ακριβα.
-
ΜήνυμαΜετα απο λιγες μερες σκεψης και μετα απο πολλα βιντεακια και πολλα χαπια για να αντεξω τον πονοκεφαλο που εγινε για να διαλεξω και να ζυγισω τα πραγματα εγινε σημερα η παραγγελια ενως note 3 pro και ενος note 3 και τα 2 με 3gb ram και 32gb μνημη.Επισης τζαμια και θηκες ενοειτε.Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν και με βοηθησαν.Η συνεχεια οταν τα λαβω στα χερια μου γιατι σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια
-
Μήνυμαkimovil.com ειναι το site και απο εκει και περα εχει τα μαγαζια.Οποτε λενε λειτουργικο android 5.1 lollipop αλλα δεν εχει ελληνικα απο οτι καταλαβα ετσι?Θελω και το play Store διοτι τα αγοραζω πιο πολυ για αυτο,για καποιες εφαρμογες που δεν βγαινουν στα windows.Καθε φορα θα πρεπει να αλλαζω Rom η θα κανω απλα ανανεωση με την ελληνικη που θα βαλω στην αρχη? Επισης ποιο μπορω να διαλεξω για την κοπελα σε ποιο οικονομικη τιμη αλλα 5,5inch Tο κινητο που εχει ο φιλος ειναι το Mi4s νομιζω.
-
ΜήνυμαΚαλησπερα σας,ελπιζω να ανοιγω το θεμα στο σωστο μερος.Θα ηθελα να κανω αγορα 2 κινητων ενα για εμενα και ενα για την κοπελα μου.Θελω να ειναι με 5,5 inch οθονη και σιγουρα το δικο μου με 3gb ram.Μου εδειξε ενας φιλος ενα site που μου ειπε οτι ειναι το skroutz της κινας,ας μην αναφερω την ονομασια γιατι δεν ξερω αν επιτρεπετε αλλα βλεπω τοσα διαφορετικα μοντελα και εχω προβληματιστει.Το ποσο που μπορω να διαθεσω και για τα 2 ειναι 400 ευρω.Ειμαι κατοχος ενος lumia 930 καθως η κοπελα μου ενος lum…