Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.

• Redmi Note 8 Pro bricked

xristos007 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

θα μπορουσες αν ειναι ευκολο να μου στειλεις καποιο λινκ

Μήνυμα

εχω δοκιμασει πολλα σπ κανενα δεν κανει ουτε καινουργιο ουτε παλιο,και εκει που το χα στο σερβις ετσι μου ειπαν,μπορει σε ενα μηνα μπορει μετα τα Χριστούγεννα κτλπ απλα ανοιξα το νημα εδω αν υπαρξει καποιος γνωστης να μου πει κατι αν γινεται τωρα η μελλοντικα οτι βρεθηκε λυση πχ

Μήνυμα

παταω download και περιμενει,βαζω το usb και δεν κανει τπτ αφου πατησω power+vol+ πατημενα κανει μια συνδεση ως mtk vcom preloader και πεταει το ερρορ

Μήνυμα

ειχα δωσει και boot,αλλα οτι κουμπια και να πατησω δεν ξανα ανοιγει,δεν θυμαμαι ποιο twrp περασα τελευταιο ισως ηταν ενα απο xda που ηταν για k20 αλλα δεν ειμαι και σιγουρος,και εγω εκει κλινω οτι ειναι νωρις ακομα,χωρις auth file ζηταει auth,και αφου βαλω καποιο οποιο και να ειναι ισως επειδη δεν ειναι για αυτο το μοντελο μου βγαζει status_brom_cmd_fail

Μήνυμα

ξεχαστηκα,τεσπα δεν νομιζω πως φταιει unauthorized accound κτλπ γιατι θα μου το ειχαν φτιαξει στο σερβις που το πηγα τοτε,και εγω οταν μπενω στο miflash pro κανω λογκιν και μ κανει μπαουμτ το πισι,δεν μου γραφει unauthorized

Μήνυμα

einai CN .exw dokimasi diafores version to sp kamia dn douleuei se oles status brom cmd fail 60005 i to DA agent dn exei bgei akoma kai kanena apo auta dn kanei (exo dokimasi diafora) i to auth file me to sp prospathw na flasharo preloader

Μήνυμα

δεν γινεται αυτο που λες,σαν vcom preloader

Μήνυμα

δεν μπορω ειπα πως δεν αναβει καθολου ουτε fastboot ουτε τιποτα

Μήνυμα

το miflash pro δεν εκανε τιποτα, μου πεταγε στο sp flash οτι δεν υποστηριζεται mt65 καπως ετσι ,βρηκα εδω τωρα ενα mi flash pro υποτιθεται πιο νεο και οαω να παρω το κινητο να δοκιμασω και με αυτο(το κινητο ειναι στο σερβισ ,αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα αυτος ακομα οποτε καθεται.λ,μου ελεγε οτι ειναι θεμα χρονο να βγει και καλα καποιο update πανω σε αυτο το κινητο,λογικα απο οτι καταλαβα εννοει πως δεν υπαρχει σωστο authfile για αυτο το κινητο ακομα)

Μήνυμα

bootloader ηταν ξεκλειδωμενος αλλα οταν του το πηγα μου ειπε οτι εχει κλειδωσει,δοκιμασα διαφορα ρικοβερι ρομς δεν θυμαμαι σε ποιο σκαλωσε σε ολα παντος ελεγε νταουλοαντ οκ,δοκιμασα sp tool και πεταει brom cmd fail,τα υπολοιπα φλασερς δεν κανουν γιατι δεν μπουταρει για να φλασαρω,ουτε adb ,fastboot, κοκ.

Μήνυμα

εκανα flash recovery rom και εσβησε και δεν ξανα αναψε ποτε.. αυτο ειναι ολο κ ολο.. το αναγνωριζει vcom preloader (αφου περασα τα καταλληλα drivers) δεν bootari καθολου ουτε φαστμπουτ τιποτα μαυρη οθονη ποτε προλαβα? ειναι καμια βδομαδα και σκεψου τα νευρα μου ακομα δεν το πηρα,ενα mi5s Που εχω οτι και να του κανεις δεν γινεται ετσι :s αντε να κανει κανα σοφτ μπρικ ο κολομιδιατεκ φταιει

Μήνυμα

Εχω ενα REDMI NOTE 8 PRO το οποιο μετα απο αποτυχημενο recovery flash μου εμεινε τουβλο εχω δοκιμασει ενα καρο guides με το sp flash tool μου πεταει brom cmd fail που απο οτι μου ειπαν σε ενα μαγαζι ειναι γιατι δεν υπαρχει το σωστο auth file ακομα αν καποιος εχει ιδεα για το τι θα μπορουσε να γινει θα το εκτιμουσα πολυ hard-bricked μονο το led flash δουλευει οταν το συνδεω στον υπολογιστη. εχω περασει σωστα drivers κτλπ οποτε δεν φταιει αυτο (vcom preloader) το εβαλα και χωρις μπαταρια και κανει…