Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 226.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεχει απο βικμολ 5,12,17. Ναι ξεκινησε και μολις τελειωσε και το περιμενω να κανει Boot
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τον οδηγό του stefanos1985 τον δοκίμασες; cmd ,dos εντολές; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ναι τον δοκιμασα αλλα σε 0,003sec το τηλεφωνο εκανε boot στην ιδια rom. Αυτη τη στιγμη το ξανακανω και φαινεται να πηγαινει καλα...... fingers crossed
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑλλοοοοος.... Sent from my S308 using Tapatalk
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ξεκίνα από το απλό , να κατεβάσεις και να από συμπιέσεις την 7.0.6.0 fasboot rom , αυτή είναι ή βάση , χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά. Αυτήν κατεβάσαμε όλοι εδώ μέσα. Δεν γίνεται να μην μπορείς να την από συμπιέσεις εσύ. Βασικό προαπαιτούμενο είναι να έχεις έναν υπολογιστή που δουλεύει σωστά. Χωρίς αυτό κινδυνεύεις να μπρικάρεις το κινητό σου. ” Ολα αυτα εγιναν κανονικα. Και ο υπολογιστης ειναι ενταξει.
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο τηλεφψνο ειναι καινουριο. Δε το εχω κανει τιποτα και παλευω να το φλσσαρω. Δοκιμασα με twrp και ειχα 2 θεματα για αυτο επιχειρησα miflash. 1. Ενω το PC το βλεπει κανονικα στο phone storage δεν μπορω να αντιγραψω το zip αρχειο της ROM. Μου λεει disconnected. 2. Το twrp κολλησε Sent from my S308 using Tapatalk
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην 5.12.17 dev Sent from my S308 using Tapatalk
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜπααααα τιποτα. τρεχω το flash_all.bat και σε 0.003sec κανει reboot. Οταν ανοιξει εχει μεινει στην ιδια ROΜ. Αρα δεν εγινε τιποτα! Σωστα? Τι κανω λαθος?
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤζιφος. Υπαρχει περιπτωση να φταει που δεν εχω τα αρχεια στο C: ? Ειπα να δοκιμασω να φλασαρω την ελληνικη stable μεσω TWRP που απο οτι ειδα ειναι εγατεστημενο. Το zip αρζειο της ROM πρεπει να το βαλω σε sdcard η και στο phne storage? Προσπαθησα να το αντιγραψω στο phone storage αλλα μολις παω να κανω paste μου λεει οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε. Αλλα αρχεια μπορω να αντιγραψω μεσα σε φακελο του phone storage.
-
elpa02 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑκολουθω τον οδηγο κανονικα και μολις φτασω στο σημειο να πατησω το flash μου βγαζει missmatching image and device error Το κανα 2-3 φορες τα ιδια. Το τηεφωνο εχει την 05.12.17 και κατεβασα τα αρχεια ποα τα λινκ που δινει ο οδηγος Καμμια ιδεα?
-
Παράθεση από makis1024: “Λογικά ναι , και τι θα καταφέρεις με αυτό; Θα χάσεις το twrp και θα ξανακάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” τι εννοεις θα ξανακανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη? Αυτο που ψαχνω ειναι να εχω OTA, mi remote, να παιζει το wifi hotspot. Επίσης η 5,12,17 που φοραει τωρα πρεπει να εχει ενα θεματακι με την ενταση σε καποιους ηχους. πχ οπου και να ειναι το slider στο ηχο bt το ιδιο και το αυτο, οπως και με το slider του voice που α…
-
Δηλαδη αν ακολουθήσω τον οδηγό : Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) και δεν προχωρησω στην 2η φαση να περασω την ελληνικη θα εχω κινεζιες και "περιεργες" εφαρμογες? Απ την αλλη ομως ολες οι ελληνικες δεν παιρνουν ΟΤΑ update σωστα? Ή μονο οι dev δεν παιρνουν ΟΤΑ ειτε ελληνικες ειτε οχι? Και σε τι διαφερει απο αυτες που θα κατεβασω απο εδω, η ρομ αυτη? εχει σημασια που ειναι 7,1,3,0 ενω αυτη του οδηγου ειναι 7,0,6,0 ? Τι μεγεθους partitions δημιουργουν αυ…
-
στο running, το οποιο δουλευει μονο με το GPS ανοικτο, τα πραματα ειναι πιο ενδιαφεροντα. Δινει συνεχως μετρησεις παλμων μετραει, βηματα ταχυτητα ρυθμο αποστασεις το ιχνος της διαδρομης κλπ. Το μονο που παρατηρησα απο λιγο που το δουλεψα ετσι ειναι οτι γραφει μονιμα GPS not available ακομα και αν εχει κλειδωσει και δουλευει κανονικα. Για το θεμα με το smart alarm δε εχω βρει λυση. Αν και εχει ολοληρο reminder οτι αν τυχον ξυπνησεις πριν το ξυπνητηρι αυτο ως εξυπνο δεν θα ενεργοποιηθει, αντιθετως…
-
Ναι στο τρεξιμο το χα σφιχτο. Το δοκιμασα και αναποδα φορεμενο και σταματημενος πηρε μετρηση χωρις να το πιεζω. Οσο για το ξυπνητηρι "ηξερε" οτι δεν κοιμομουν διοτι ειχε σταματησει να καταγραφει υπνο δλδ εγραψε ποσες κοιμηθηκα κλπ και μετα απο σχεδον μια ωρα δονηθβκε με αντιστοιχη ειδοποιηση του mifit για smart alarm Ισως ολα αυτα τα θεματακια που εχει με τις μετρησεις να λιγοστευανε αν μπορουσες να το φορεσεις πχ στην καρωτιδα αλλα βεβαια που να κυκλοφορησεις με αυτο κολημενο στο λαιμο σα κατσα…
-
USB modem huawei e1820 σε tablet
elpa02 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡε παιδια καμμια ιδεα κανεις εχω το εξης προβλημα. Αγορασα ενα E1820 usb modem για να το συνδεω με μια android συσκευη. Εχω sim vodafone CU που δεν εειχε παιξει πουθενα ποτε καθως και μια sim vodafone για mobile Internet απο συμβολαιο. Στην αρχη αρχη εβαλα το CU στο modem και επαιξε κανονικα με συνδεση 3G. Καποια στιγμη τα 500MB τελειωσαν και ειπα να δοκιμασω την sim vodafone για mobile Internet. Με αυτη συνδεεται αλλα οχι 3G και δε με βγαζει στο ιντςρνετ Ολες οι καρτες σε 3G ταμπλετα ή κινητο π…
-
Οντως με τη τελευταια εκδοση του mi fit οι ασχετες δονησεις και οι αποσυνδεσεις τελειωσαν. Με τη χρηση ομως βρηκα κατι αλλα θεματακια που δε ξερω αν ειναι προβλημα fw ή οχι πχ: -Στις ρυθμισεις για το τρεξιμο ενω εχω ενεργοποιημενη ειδοποιηση για υψηλους παλμους δε δουλεψε ενω θα πρεπε οπως και για το ρυθμο. Δε ξερω μονο αν αυτα λειτουργουν μονο με το GPS να χει κλειδωσει. Εγω ετρεχα σε κλειστο χωρο - Τρεχοντας δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησει παλμους οσο και να προσπαθησα. Μετρησε μονο αφου στα…
-
SG POST
elpa02 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιαδια εγω με τo trackcheker Sent from my S308 using Tapatalk