Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 226.
-
Ρε παιδιά τα φώτα σας. Στο ημερολόγιο έχω βάλει τους διακόπτες στις ειδοποιησεις όλους ενεργούς. Έχω το εξής θέμα και χάνω ειδοποιήσεις. Αν το τηλέφωνο είναι κλειστό (κλειστή οθόνη όχι απενεργοποιημένο) ενώ κάνει τον ήχο ειδοποίησης δεν ανοίγει η οθόνη. Αν πάω να ανοιξω οθόνη με το power εξαφανίζεται η ειδοποίηση. Δεν αφήνει ούτε πάνω στη μπάρα ειδοποιησεων σηματακι. Χάνεται. Καμμιά ιδέα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “Τα χω κάνει όλα αυτά παίζει κανονικά η εφαρμογή. Το widget μου τα χαλάει. Αλλά αυτό ήθελα να εξακρίβωσω, αν παίζει και σε άλλους με το ίδιο τηλέφωνο και ROM. Γιατί με την προηγούμενη ROM επαιζε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Λοιπόν τόσες μέρες δε βρήκα άκρη με το widget του Vodafone app δεν παίζει τέλος να πάει να.... Βγήκε όμως και κάτι.καλό από.την ιστορία. Ή μπαταρία "μεγάλωσε" !!! Πρέπει να γινε και...4000mah να σου πω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Το θα είναι με κλειστό το wifi. Έχει σκαλωσει. Θα κάνω τα wipes. Αλλά επειδή το κάνει ,μετά το φλασαρισμα της τελευταίας stable ( που έγιναν τα wipes) είπα μήπως παίζει κάνα θέμα με τη νέα rom Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά έχω εγκατεστημένο το app της Vodafone αλλά το widget δε δουλεύει. Απεγκατεστησα και εγκατάσταση πάλι αλλά τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι πρέπει να κλείσω το wifi. Είμαι με την τελευταία stable. Πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
από 7,1,3,0 stable phga na flasarv thn 7.2 stable επίσης mesv TWRP. Μολις ξεκινησε η διαδικασια εγραψε οτι δεν ειχε χωρο για να κανει backup τα partition αλλα συνεχισε μεχρι που μου βγαλε SUCCESFUL. Εκανα τα wipes (cache και dalvik) μου ζητησε να κανει root και μετα εκανε reboot. Περιμενω περιμενω περιμενω μεχρι που βγαλε μυνημα, δε το θυμαμαι καλα οτι system process is not responding κατι τετοιο, wait-stop. δεν ακουγε οτι και να παταγα ξαφνικα εκανε reboot, και περιμενω, περιμενω.... βαρεθηκα ν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MANVLIS: “Ορισμένες φορές ξεκινά η μουσική αυτόματα. Μήπως λόγω του ότι έχω συνέχεια τα ακουστικά; Επίσης στην οθόνη που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις έχει τη μουσική. (Play pause κλπ). Αυτό είναι θέμα από τη ρομ ή κάποια άλλη ρύθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως πατιεται κουμπακι πάνω στα ακουστικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Σωστό, αλλωστε δεν μιλάω οδηγώντας. Το θέμα είναι να παίρνω χαμπαρι ότι κουδουναει και κάνω στην άκρη. Τέλος πάντων θα ζήσω και έτσι όπως είναι. Εν τω μεταξύ με τα bt πάει να παραγινει, bt στο χέρι, bt στο αυτοκίνητο, bt στο άλλο αυτοκινητο bt στο κράνος, bt στο σπίτι στο γραφείο όλη την ώρα ένα bt μας ψάχνει. Συνδεετε στο ένα χάνει το αλλο.. πολεμος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk