Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 226.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε εμένα το hotspot έχει δουλέψει μια χαρά , είμαι με cosmote κάρτα με ενεργοποιημένο 4G. Γενικά όμως, Vodafone, Wind, Q...έχουν ένα θέμα με την αυτόματη ρύθμιση του APN...δοκίμασες να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών ? ...και ας φαίνονται σωστές οι ρυθμίσεις...να τις βάλετε πάλι τηλεφωνικά ? ” Μα γιατι να ειναι θεμα apn? Τοκινητο βγαινει κανονικα στο internet. Εν τω μεταξυ δε προσπαθω να μοιρασω internet σε pc αλλα σε αλλη android συσκ…
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum. Μια απορία: υποστηρίζει η συσκευή μας screen mirroring ή allshare cast; Άν ναι, πώς βρίσκω τη ρύθμιση; ” Για δες στο settings->(network) more->wireless display το χω στα αγγλικα Ρε παιδια εχω ποσταρει και στο αλλα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις . Το προβλημα με το wifi hotspot συμβαινει μονο με vodafone? Ειναι συνδυασμος παροχου και Rom? Σε παλιοτερες ρομ υπηρχε το προβλημα (συνδεονται οι συσκευες στο wifi του rn2 αλλα δε βγαινουν στο internet…
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
elpa02 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαθα προτιμουσα να το κανω manually με τον SQL editor αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο του οδηγου του iAmLiakos. Βασικα δε μπορω να ακολουησω ολη τη διαδρομη που δινει γιατι δεν υπαρχει ο φακελος com.android.providers.settings. Μήπως επειδη ο δηγος ειναι για Mi4 και γω παλευω με το redmi note 2? Τελικα εγκατεστησα το προγραμματακι. μετα απο reboot θελει ξαναφτιαξιμο. Τουλαχιστοναφου το προβλημα ειναι γνωστο ας ελπίσουμε οτι σε επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
elpa02 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαίζουμε μπάλα κ από δω DF Tethering Fix 1.9.3 APK Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
elpa02 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΦαντάζομαι με οποιονδήποτε editor... Σωστά? Παμτως με το προηγούμενο τηλέφωνο μου που έτρεχε pure Android 4.4, όπως και με αλλα τηλέφωνα δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και το wifi hotspot το χρησιμοποιω αρκετά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
elpa02 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαρε παιδια προσπαθω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα εχω καποιες ερωτησεις 1. τη διαδρομη data/data/com.android.providers.settings/databases και ανοίγουμε το αρχείο settings.db μπορουμε να την ακολουθησουμε μονομεσα απο SQLL editor? Το αρχειο settings.db δε μπορουμε να το βρουμε απο file browser με δικαιωματα root? 2. Στο google play η εφαρμογη df tethering fix υπαρχει? εχει αλλαξει ονομα?
-
Εμενα 5/10 ξανακάνει σύνδεση μόνο του, τις υπόλοιπες φορές ανοιγοκλεινω bt και κάνα δύο φορές χρειάστηκε να το ξανακανω pairing Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΣυμφωνώ, αλλά είναι συνήθεια και τώρα πια αρχείο πολλών ετών όχι μόνο για mail και επαφες... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΕγώ τις επεξεργαστηκα στο outlook ,όπως και τις καταχωρήσεις του ημερολογιου. Αλλά είχαν μπλεχτεί Google και mi accounts μαζι. Το πρόβλημα με το Google είναι ότι δεν μου είναι τόσο εύκολο στη χρηση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΤελικα η λυση δοθηκε με log out απο το Miaccount και το σβησιμο ολων των επαφων απο το τηλεφωνο (contacts->settings->organize contacts->Delete batch) και ξανα περασμα απο την αρχη.
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΘα το παλεψω ετσι, αν και επειδή τα θέλω όλα local στο τηλέφωνο δεν είχα ανοιξει το sync με το miaccount. Πάντως έχει γίνει μπέρδεμα χοντρο γιατί διαπίστωνω τωρα ότι κατά τον ίδιο τρόπο εξαφανίστηκαν οι καταχωρήσεις του ημερολογιου. Δεν είναι πουθενά. Χάος... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
ΜήνυμαΕκτός του myphoneexplorer που αν επιχειρησω να κάνω συγχρονισμό θέλει να δημιουργήσει άλλες τόσες επαφές διπαιστωσα ότι και ο default mail client δε βρίσκει τις επαφες. Καμμία ιδέα να περαστούν οι επαφές local από το mi account? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Διαμορφωση λιστας επαφων
Μήνυμακαλησπερα σε ολους, μιας και χρησιμοποιώ το Microsoft outlook για τα παντα, οτι κινητο περναει απο τα χερια μου το συγχρονιζω με το myphoneexplorer με το Outlook. Ετσι εγινε και με το RN2. Το θεμα μου ειναι με τις επαφες. Εφτιαξα Mi account αλλα εχω ολους του συγχρονισμους κλειστους. Ενω στην αρχη με το myphone explorer περαστηκαν ολες οι επαφες στο τηλεφωνο οπως ακριβως και ηθελα, καποια στιγμη διαπιστωσα οτι ολες οι επαφες εμφανιζονται στην διαμορφωση λιστας επαφων (επαφες->ρυθμισεις->προβολη …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Παράθεση από kostas234: “πως κανουμε ροοτ το redmi note 2? ” Είσαι ήδη με rooted συσκευή. Οι dev roms, είναι με root (βασική διαφορά από τις stable). :)” Και εγώ που πέρασα stable root ειμαι. Αφού γλαδαρς την rom το twrp μετά ρώτησε για root το κάνα τελος. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk