Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 205.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα MI5Splus που ήρθε μόλις χθές και το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω, είναι flash τη Rom του Forum. Έκανα αίτημα κανονικά χθες βράδυ και σήμερα έχω permission. To πρόβλημα στην αρχή ήταν αυτό:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45806/ Αφού έκανα μερικές προσπάθειες μέχρι να καταλάβω τι παίζει στη συνέχεια μπήκα στο developer options και έκανα προσθήκη συσκευής. Τώρα όμως μου βγάζει αυτό:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45807/ Φταίει το ότι έκανα πολλές προ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣυνεχίζει το ίδιο πράγμα... Έγινε προσπάθεια και μέσω VPN... WTF?????
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα. Έχω το redmi note 4 ενός φίλου και την τελευταία βδομάδα έχει θέμα με τη φόρτιση... Αργεί πολλές ώρες να φορτίσει ή όπως σε μένα τώρα έχει κολλήσει στο 34%... Γι αυτό λέω να του φλασάρω μία της κοινότητας... Έβαλα για αρχή αυτήν για να πάρω έγκριση.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41163/ Για τον bootloader αλλά στο τέλος όταν βάζω τον κωδικό επιβεβαίωσης που έρχεται με sms μου πετάει αυτό και δεν ολοκληρώνεται... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41163/…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, το Kenzo του πατέρα μου έχει με την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 σοβαρά θέματα με την κατανάλωση... Στρώνει για λίγο με battery calibration, μπορεί να του δώσει μετά απ' αυτό και 3-4 μέρες standbυ, αφού χρήση κάνει κυρίως σε κλήσεις αλλά μετά από 2-3 φορτίσεις στραβώνει η κατάσταση και μπορεί να 'πεθάνει' και στο 8 ωρο με 4-5 κλήσεις σαν χρήση... Επειδή λοιπόν είναι ένα βήμα πριν το σπάσει θέλω γνώμες για μια ROM που να δίνει καλή αυτονομία και να μη 'μπερδεύει΄…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κάνε μια αναβάθμιση και κράτα την, είναι πολύ καλή!! αν σώνει και ντε θέλεις να βάλεις χέρι, μπορείς να προσπαθήσεις και με αυτήν να ξεκλειδώσεις. αν δεν, τότε πέρνα την global developer η οποία τα πάει καλύτερα στο ξεκλείδωμα!! ” Ναι να την κρατούσα, γτ φαίνεται ότι δεν έχει σαβούρα μέσα αλλά ελληνικά γιοκ! Οπότε θα τη χρειαστώ την ελληνική!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Ήρθε σήμερα το Redmi Note 4 και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Το screenshot δείχνει τη Rom που φοράει. Είναι εντάξει για το επόμενο βήμα όταν θα πάρω έγκριση ή θα πρέπει να flash-αρω άλλη rom πρώτα; Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από takisfrag: “Ναι κανονικά πρέπει να έχεις ,έξω έχεις το εικονίδιο ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Thracia: “Μεσα στον αποθηκευτικο χωρο πρεπει να είναι. ” Κρατάω ένα backup αυτή τη στιγμή αλλά απ' ότι είδα όταν άνοιξα τη rom απ' το pc υπάρχει μέσα ένα supersu zip οπότε όλα καλά!!!
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από pados1002: “Καλησπέρα παιδιά! Τρέχω εδώ και κάνα τρειβδομαδο την GTV 8.0 stable 8.0.1.0 και θέλω να root-αρω to κινητό τώρα... Πως το κάνω; Flash-αρω κάποιο supersu zip ή υπάρχει κάποιος οδηγός συγκεκριμένος; Ευχαριστώ! ” Αν εννοείς να είσαι root τότε θα φλασάρεις το zip του SuperSU από TWRP Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τάκη ευχαριστώ. Απλά αν μπορείς πες μου αν θέλει κάποια συγκεκριμένη version του supersu...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜόλις ετοιμαζόμουν για edit. Περνάω το store απ το installer και μετά νομίζω είμαι εντάξει! Υ.Σ.: θα σας ζαλίσω σε λίγες μέρες πάλι νομίζω αφού πάρω την έγκριση
-
ΜήνυμαΜια βοήθεια στην εισαγωγή γλώσσας; Σε stock android είναι εύκολο... Εδώ;; Sorry που σας κουράζω απλά στο 1+2 που έχω (το redmi είναι του πατέρα μου) είναι πιο κοντά σε stock και άρα πιο απλό νομίζω!
-
ΜήνυμαΩραία νομίζω τα κατάφερα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19515/ Τώρα περιμένω υπομονετικά;;; Επίσης μπορώ μέχρι να πάρω έγκριση να ξαναγυρίσω σε international rom ή αναγκαστικά θα μείνω μ αυτή;; Χωρίς καν ελληνικό πληκτρολόγιο θα υποφέρω!
-
ΜήνυμαΌχι δεν έχω κάνει. Αυτο θέλω να καταλάβω... Τι κάνω για την αίτηση;;;
-
ΜήνυμαΛοιπόν Flashara τη developer rom και όλα πήγαν μια χαρά. Τώρα βλέπω αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19512/ Συνδέθηκα απ το Mi acount του κινητού όλα καλά. Τώρα ομώς;; Πρέπει να ακολουθήσω το βήμα βάζοντας τη rom στον internal storage και κάνοντας update όπως λέει ο οδηγός ή είμαι έτοιμος για το mi unlock tool; Πήγα κατευθείαν στο Mi unlock tool αλλά μου βγάζει ότι και πριν: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19513/ Τι άλλο χρειάζεται;;;
-
Ευχαριστώ πολύ! Ήθελε αλλαγή στο Άνοιγμα με...!
-
Προσπαθώ να flashαρω την cn developer για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά ενώ έχουν γίνει όλα σωστά και το miflashtool βλέπει κανονικά το κινητό όταν πατάω flash δεν ξεκινάει και βγάζει σφάλμα... Αυτό που βλέπω όμως είναι οτι όταν κάνω extract τη rom βγαίνει μόνο ένα αρχείο και όχι 4-5 όπως δείχνει ο οδηγός... Τι κάνω λάθος; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19511/