Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 205.

• Παιδιά τα φώτα σας για το Mi Mix 2. Έβαλα global developer, ενεργοποίησα usb debug και bind το κινητό στο account. Κατά τη διάρκεια του unlock πήρα το μήνυμα που βάζω στο screenshot. Να πω ότι δεν έκανα αίτηση για unlock αλλά δε μου έδειξε και σχετικό μήνυμα. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;;

• Παιδια καλησπέρα. Θα ήθελα να πω κάτι για το face recognition.... Πολύ ερασιτεχνικό... Έβγαλα selfie με mix 2 το έβαλα μπροστά στο mi8 και ξεκλείδωσε για πλάκα... Νομίζω πρέπει να το βελτιώσουν!

• Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από pados1002: “Παιδια τα φώτα σας, σήμερα χρειαστηκα να χρησιμοποιήσω το gps και δυστυχώς δε μπορεί να βρει σήμα... Google maps και here το ίδιο, συνέχεια στην αναζήτηση σήματος... 9.5.13.0 η rom... Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Update: Μετά από reboot δουλεύει κανονικά αλλά λίγο στο xda που τσεκαρα έχουν αρκετοί θέμα... ” Έχω και εγώ θέμα με το gps φίλε... Εμένα ούτε με επανεκκίνηση δεν δουλεύει εμένα... Αναμένω για κανένα άλλο update μέχρι να βγει η stable εδώ…

• Παιδια τα φώτα σας, σήμερα χρειαστηκα να χρησιμοποιήσω το gps και δυστυχώς δε μπορεί να βρει σήμα... Google maps και here το ίδιο, συνέχεια στην αναζήτηση σήματος... 9.5.13.0 η rom... Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Update: Μετά από reboot δουλεύει κανονικά αλλά λίγο στο xda που τσεκαρα έχουν αρκετοί θέμα...

• Τελικά για root τι προτείνετε για σιγουριά να μη brickαρει? SU (το προτιμώ) ή magisk?

• Παράθεση από spideman3: “Αν πας λίγο ποιο πίσω δυο παιδιά ανέβασαν το twrp ή κατέβασε την XTRV rom και πάρε από μέσα τις εφαρμογές-γη root και twrp. Ο τρόπος είναι μέσω εντολών cmd. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλώς θα το ψάξω αλλά θα παραμείνει μετά τα reboot η TWRP η θα γυρνάει στη MIUI recovery? Αυτό είναι λίγο που θέλω να μάθω...

• Υπάρχει κάποιος οδηγός συγκεκριμένα για το Mi8 οσον αφορά TWRP και root ή ψαχνω στη λίστα με τους οδηγούς κάποιον γενικότερο?

• Παράθεση από alvin1983: “Δεν κλειδώνω εγώ Γιώργο @spideman3 για κανέναν λόγο με αυτά που διαβάζω!! Μια χαρά είναι προς το παρόν με twrp και root. Όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το brick και βγει και δικιά μας rom global sources το ξανακοιτάω το θέμα. Άσε να έχω το κεφάλι ήσυχο. ” Με αφορμή αυτή την απάντηση υπάρχει κάποιος επίσημος οδηγός για twrp και root για το Mi8? Με την twrp να παραμένει και όχι να αλλάζει στο reboot?

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από pados1002: “Παιδια διαβάζω σήμερα και νέα έκδοση 8GB... Τι τους λες τώρα τους Κινέζους? ” Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα...απλά και λιτά μόνο παρακολουθεις... Σε λίγα χρόνια που θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη από την Κίνα...θα επισκευάζωντε μόνα τους τα τηλέφωνα χωρίς να το πας εκεί... Θα λες θέλω νέα αναβάθμιση και θα την έχεις χθές .... ” Η αλήθεια είναι ότι θα πρεπε να το περιμένουμε ότι θα βγει τέτοια έκδοση, πώς αλλιώς θα χτυπήσεις στα ίσια την Oneplus…

• Παιδια διαβάζω σήμερα και νέα έκδοση 8GB... Τι τους λες τώρα τους Κινέζους?

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από pados1002: “Αυτό σημαινει οτι ειμαι ετοιμος να ξεκλειδωσω ή κάτι αλλο; ” Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Άρα δε χρειάζεται αίτηση;

• Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Το Mi8 μου όπως έγραψα στις αρχές αυτού του νήματος ήρθε ξεκλειδωμένο με global miui 9 από τον κινεζο; φαντάζομαι... Τώρα είπα να κάνω μια αίτηση για να μπορώ να ξεκλειδώσω και γω αν χρειαστεί κάποια στιγμή αλλά μου δίνει το παρακάτω αποτελεσμα οπως φαινεται στο screenshot. Αυτό σημαινει οτι ειμαι ετοιμος να ξεκλειδωσω ή κάτι αλλο; Εχω ξεκλειδώσει απ το account μου στο παρελθον 2-3 xiaomi αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

• Παιδια εμένα μου εμφάνισε ειδοποίηση για update σε 9.5.13.0 OEAMIFA... Δε νομίζω να το κάνω όμως όσο δουλεύει καλά το τηλ...

• Παράθεση από kwstpap: “Καλημερα.μολις μου ήρθε το mi8 αλλά δεν έχει playstore .τι κάνω ?η China stable δεν είναι? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55702/ ” Λογικα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό: xiaomi-miui.gr/community/index…τε-Xiaomi-συσκευή-οδηγός/

• Παράθεση από chris bakalis: “Μονο en/ch.... ” Ααα οκ. Οπότε περιμένουμε κάποια στιγμή τη global.

• Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από pados1002: “Παιδιά το κινητό δε το χω δουλέψει και είμαι με το Oneplus 2 ακομη αλλά είχε και άλλες πολλές ακόμη απ' ότι θυμάμαι. Νομίζω ότι ακριβώς έχουν όλες οι global που χω δει στα xiaomi που χω τσιμπήσει για φίλους συγγενείς κτλ. Αύριο πρωί θα ασχοληθώ σοβαρά και θα σας πω πιο σίγουρα... ” Εαν μπορεις στειλε μια το λινκ η σε πμ η εδω απο που το πηρες να δω απο περιεργια... Παράθεση από trifos: “Μην βιάζεστε να πείτε οτι είναι πειραγμένη ρομ γιατί και το mi6…

• Παιδιά το κινητό δε το χω δουλέψει και είμαι με το Oneplus 2 ακομη αλλά είχε και άλλες πολλές ακόμη απ' ότι θυμάμαι. Νομίζω ότι ακριβώς έχουν όλες οι global που χω δει στα xiaomi που χω τσιμπήσει για φίλους συγγενείς κτλ. Αύριο πρωί θα ασχοληθώ σοβαρά και θα σας πω πιο σίγουρα...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε ευχαριστώ. Ήθελα να συγκρίνω ένα flag με του Whyred. Εντάξει φτιάξε ένα Mi Account βάλτο στη συσκευή και είσαι ΟΚ. Καλοδούλευτο! ” Account έχω όλα κομπλέ... Το θέμα είναι να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα bootloader ή θα έχω θέμα που είναι ήδη ξεκλειδωμενος?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Από ότι φαίνεται ναι. Δεν γίνεται να περάσεις Global Stable χωρίς ξεκλείδωμα πλέον. Άσχετο. Δώσε και μια την εντολή fastboot getvar all να δω κάτι... ” Θα επιβιώσει;

• Άρα το σκάλισαν οι κιτρινιάριδες;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55607/