Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από MIUI_ART: “Βγήκε οδηγός εγκατάστασης για την συσκευή σας ... => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 ” Admin το κινητό του φίλου είναι το Redmi 3 και έχει την πειραγμένη ROM. Γίνεται να βάλουμε την stable με τον τρόπο που έχει βγει για το Redmi Note 3 Pro; ” Φίλε μου, λύθηκε το πρόβλημα μου τελικά! Το πρόβλημα ήταν ότι προσπαθούσα να περάσω το fastboot image μέσω fastboot και όχι μέσω download mode.. Τελικά πέρασα κανονικά την stable και μετά την dev σαν upda…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από avoulk: “Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από avoulk: “Ναι, ναι! ” Βρήκα για το Redmi Note 3 PRO οποίο έχει και αυτό snapdragon. Λογικά ο τρόπος θα είναι ίδιος απλά θα βάλεις την rom του κινητού σου. ” Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να περάσω με τίποτα την dev ώστε να ξεκλειδώσω..Αν ξεκλειδώσω, είναι απλό μετά ” Πρέπει να περάσεις πρώτα την επίσημη stable και μετά την dev. ” Αν δεις το αρχικό post, αναφέρω πως θέλω να περάσω την stable και μετά την d…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από avoulk: “Ναι, ναι! ” Βρήκα για το Redmi Note 3 PRO οποίο έχει και αυτό snapdragon. Λογικά ο τρόπος θα είναι ίδιος απλά θα βάλεις την rom του κινητού σου. ” Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να περάσω με τίποτα την dev ώστε να ξεκλειδώσω.. Αν ξεκλειδώσω, είναι απλό μετά
-
Παίδες όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω την official κινέζικη (ώστε μετά να πάω σε dev και μετά στην ελληνική), μου βγάζει μήνυμα το updater app ότι δεν μπόρεσε να κάνει verify.. Ξέρουμε τι γίνεται; Έχω βάλει το zip στο directory /downloaded_rom (δημιούργησα τον φάκελο) όπως διάβασα κάπου, αλλά τπτ.. Γνωρίζω ότι έχει ερωτηθεί πολλές φορές, αλλά τελικά δεν μπόρεσα να βρω κάπου κάποια απάντηση..
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από gordito: “Τι μανια ειναι αυτη με το τι κινητο εχει ο καθενας; Η συμβουλη για το download ηταν απλη, καθως και ο avoulk εχει δικιο, και βγηκε dev rom για το Redmi 3 ” Δεν υπάρχει καμμιά μανία φίλε @gordito, απλά υπάρχει ΚΑΝΟΝΑΣ του φόρουμ, που λέει ότι πρέπει να βάζουμε τις σωστές συσκευές στο προφίλ μας και αυτό για καθαρά λόγους ασφαλείας, και όχι για λόγους μανίας!Και είναι ΛΑΘΟΣ και επικίνδυνο εάν θεωρείτε ότι η συσκευή Redmi 3 και η συσκευή Redmi Note 3 είν…
-
Καλή επιτυχία! Και αυτό σούπερ θα ήταν: Lenovo ZUK Z1 International Version Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core Front Touch ID 5.5 Inch IPS FHD Screen CyanogenMod 12.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλημέρα και από εμένα Μια ερωτησούλα έχω: αν κατεβάσω το επίσημο τελευταίο f/w, το εγκαταστήσω και μετά κάνω root + install το morelocale θα είμαι οκ με τα ελληνικά; Στο παρελθόν έχω παίξει με επιτυχία με το more locale.. Το θέμα είναι να έχουμε μη πειραγμένη official rom με ελληνικά μέχρι να βγει της κοινότητας