Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Περάστηκε μόλις σε K20 PRO.. Ωραια προσθήκη η γρήγορη αναζήτηση στην κληση.. Ευχαριστούμε
-
Εχω ένα θέμα με τον ήχο ειδοποίησης στο viber... Λειτουργεί μόνο η δόνηση για κάποιο λόγο .
-
Ολα εντάξει περάστηκε σε K20 pro.. Ευχαριστούμε όσους ασχολούνται
-
Κατι αστείο που παρατήρησα στο νέο πολύ όμορφο Bootanimation, είναι ότι έχει notch.. Στην αρχή έφαγα σκάλωμα στο K20 pro.. Νόμιζα ότι πήρα το κινητό της γυναίκας μου..
-
Ολα ενταξει.. περαστηκε ευκολα και γρηγορα η ανανεωμενη rom στο K20 PRO.. Ευχαριστουμε πολυ και παλι...!
-
Μια ερωτηση, εγω που περασα την αρχικη 20.5.7 αξιζει να ξαναπερασω αυτη που εγινε re-upload;; Για K20 pro..
-
Παράθεση από sksnpl: “Ολα εντάξει σε K20 pro ” Να πω ότι περάστηκε μεσω TWRP επειδή η συσκευή μου παραμένει κρυπτογραφημένη δυστυχώς... Το αρχείο της rom δεν κατεβαίνει από τον updater, το κατεβάζω χειροκίνητα και μέσω του updater με στέλνει στο TWRP όπου βάζω κωδικό κάνει decrypt και περνάει την νέα rom.. Ακόμη δεν έχω βρει λύση σε αυτό και το μόνο twrp που μου κάνει τη δουλειά σωστά είναι το τελευταίο του Mauronofrio.. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη..
-
Ολα εντάξει σε K20 pro