Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.

• παμε καλα παιδια! ευχαριστω πολυ! δωστε κι αλλα confirms!

• Καλησπερα παιδια παρακαλω καντε μια καλη πραξη και αφου κανετε sign in με τον επισημο λογαριασμο σας στο MI, πατηστε το κουμπι CONFIRM σ αυτο το θεμα. Redmi 3s signal problem always at 2G (with good 3g/4g) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Το ζητημα ειναι σοβαρο, υποφερουμε σχεδον 3 μηνες τωρα, τα κινητα μας ειναι ουσιαστικα αχρηστα χωρις 3g/4g και πρεπει να μαζεψουμε οσο δυνατο περισσοτερα confirms για να ασχοληθουν οι developers και να λαβουμε επιτελους ενα fix. Ακομα κι αν δεν αντιμετωπιζετ…

• Καλησπερα παιδια παρακαλω καντε μια καλη πραξη και αφου κανετε sign in με τον επισημο λογαριασμο σας στο MI, πατηστε το κουμπι CONFIRM σ αυτο το θεμα. Redmi 3s signal problem always at 2G (with good 3g/4g) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Το ζητημα ειναι σοβαρο, υποφερουμε σχεδον 3 μηνες τωρα, τα κινητα μας ειναι ουσιαστικα αχρηστα χωρις 3g/4g και πρεπει να μαζεψουμε οσο δυνατο περισσοτερα confirms για να ασχοληθουν οι developers και να λαβουμε επιτελους ενα fix. Ακομα κι αν δεν αντιμετωπιζετ…

• Παράθεση από jimsss: “τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει να βάλω άλλη Rom??? ” Αν βρεις λυση ενημερωσε με.

• Παράθεση από jimsss: “Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το xiaomi μου μόλις πέρασα την ελληνική Rom δεν πiανω 3g ούτε 4g και δεν έχω καθόλου σήμα παρα μονο στο 2g ” Δυστυχως καλωσηρθες στο club Redmi 3s signal problem always at 2G (with good 3g/4g) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Λυση δεν υπαρχει ακομα 3 μηνες μετα, ουτε καποια απαντηση απο τη xiaomi. Κανε κι εσυ confirm, πρεπει να μαζευτουμε πολλοι.

• Καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζει κανεις το παρακατω προβλημα; en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=320293 Εχω απογοητευτει, το προβλημα εμφανιστηκε πριν καμια 20αρια μερες. Εχω δοκιμασει να flashαρω παρα πολλες stable και dev roms αλλα τιποτα. Το κινητο ειναι ουσιαστικα αχρηστο. Το αντιμετωπιζει κανενας αλλο αυτο;

• Οντας απογοητευμενος με την XIAOMI που δεν παρεχει fix για το σοβαρο προβλημα με το σημα του κινητου, αποφασισα να δοκιμασω την ελληνικη rom. Μερικες ερωτησεις/διευκρινησεις θα ηθελα. 1. Το κινητο μου εχει την 7.3.10 chinese stable, εχει κλειδωμενο bootloader, εχω εγκριση για ξεκλειδωμα, χρειαζεται να περασω πρωτα αλλη rom για να ξεκλειδωσω και ποια ειναι η διαδικασια; 2. Υπαρχει miui 7 εκδοση της ελληνικης rom ή πρεπει να περασω την miui 8; Υπαρχουν γνωστα προβληματα; Ποιον οδηγο θα ακολουθησω …

• Cosmote και Vodafone. Το περιεργο ειναι οτι δουλευα επι 15 μερες την 7.5.9 stable μια χαρα και ξαφνικα εμφανιστηκε το προβλημα αυτο με το σημα.

• Παράθεση από pagouras7: “Μέχρι στιγμής μία. Χαρά είναι το κινητό πρέπει να κάνω αναβάθμιση ??? ” Εγω στη θεση σου δεν θα εκανα γιατι η 7.5.9. και οχι μονο παρουσιαζουν σε πολλους προβλημα με το σημα και το 3g/4g. Οποτε αν δουλευεις καλα σε αυτην που εχει μεσα μην κανεις τον κοπο για αναβαθμιση ακομα.

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι.. πρόσεχε όμως.... Είναι λίγο περίεργη η διαδικασία σε edl. ” Την εχω ξανακανει οποτε εχω την εμπειρια. Τελικα περασα επιτυχως την global stable 7.5.9. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Τωρα πλεον περιμενουμε λυση απο τους developpers για το θεμα με το σημα.

• Παράθεση από geoanto555: “Σύνδεσε και το και δες.. Λογικά πρέπει να είναι σε com θυρα... ” εμφανιζεται αυτο στο device manager , οποτε μαλλον ειμαι ετοιμος για miflash

• Το κινητο ειναι πλεον σε μαυρη οθονη, αυτο σημαινει οτι ειμαι στο download mode; Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Saloufardos: “Υπαρχει προβλημα; ” Όχι δεν υπάρχει θέμα...Το πολύ πολύ να κάνει reboot ¨η και τίποτα ”

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Saloufardos: “Βοηθειστε! ” Για δοκίμασε με αυτό και με αυτό.... To πρώτο έχει οδηγίες... Το δεύτερο τρέχεις το edl.cmd με πατημένα vol + & -Και στα 2 πρέπει να είσαι σε fastboot ” Το πρωτο εχει στο ονομα του τη λεξη ido. Υπαρχει προβλημα;

• Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από Saloufardos: “Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα; ” Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα με το 3G αλλά μόνο με Vodafone σύνδεση, με Cosmote που δοκίμασα δεν το εμφανίζει. Εικάζω πως είναι θέμα συχνοτήτων. ” Δεν υφισταται θεμα συχνοτητων, το προβλημα ειναι διεθνες, κοιταξα και στο αγγλικο forum κα…

• Το προβλημα επιβεβαιωνεται κι απο μενα. Εκτος της ενδειξης 4G οταν ενεργοποιεις wifi, υπαρχει σε μενα απο σημερα και το προβλημα οτι εναλλασσεται το σημα απο G και emergency calls και αντιστροφα. Δοκιμασα να βαλω την china stable 7.5.9. και δεν αλλαξε τιποτα. Εκανα update απο τη συσκευη στο miui 8 china stable και παλι τιποτα. Τωρα θελω να γυρισω πισω στο MIUI 7 και δεν μπορω να μπω στο download mode. Κραταω volup+power , μπαινω στη γνωστη οθονη και οταν παταω download, bootαρει το κινητο αντι ν…

• Γεια σας παιδια, εκανα downgrade σε 7.5.8 global και παλι τιποτα. Εκανα flash την 7.5.9 china stable , μια απ'τα ιδια. Κανω τωρα το update σε miui 8 stable china μπας και σωθω. Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα;

• Καλημερα παιδια, εχω προβλημα. Εχω το 3S 3/32 με stable global 7.5.9. Τη ROM τη δουλευω κανονικα εδω και μια βδομαδα χωρις προβληματα. Ξαφνικα σημερα παρουσιαστηκε το γνωστο προβλημα με το G. Δηλαδη δεν πιανει 3g/4g καθολου, μονο G και κατα διαστηματα καθολου σημα! Διαβασα καποια αλλα περιστατικα με λυση την προσθηκη 2ης SIM, δεν πιανει ομως σε μενα. Διαβαζω και στο forum του εξωτερικου οτι ειναι γνωστο το προβλημα και οτι η stable global 7.5.8 δεν το ειχε. Πως θα κανω downgrade στην προηγουμενη…

• Εχει παραλαβει κανεις απο Vickmall την international εκδοση 3S 3/32 ; Υπαρχει κανενα προβλημα με το κινητο;

• Παράθεση από astrah: “Σε ποια κινητή εισαι; ποια ρομ εχεις; τωρα που εβγαλες νεα καρτα παλι δεν εχεις;"4g; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Cosmote, Stable Global 7.5.9, οταν λεω νεα καρτα εννοω οτι ειχα τις παλιες sim και εβγαλα καινουρια nano. Το κινητο δεν το εχω δουλεψει ακομα εκτος σπιτιου οποτε μπορει και να μην υπαρχει στην τελικη θεμα.

• Παράθεση από astrah: “Παράθεση από Saloufardos: “Καποιος που έχει λειτουργησει το κινητο με cosmote, πιανει 4G ή μεχρι Η+ ; Για λιγη ωρα που το λειτουργησα δεν ειδα 4G παντως.. ” Εχεις νεα καρτα; ηταν ενεργοποιημενο το 4g αππ την εταιρεία; ηταν με official rom η ελληνικη; ηταν απο το μενου προτεινόμενη η χρηση 4g; αν κατι δεν ειχες απο τα παραπανω γι αυτο δεν ειχες. Εκτος και αν βρεθηκες εκτος κάλυψης. Ή εχει και η cosmote 800 αρες αραια και που Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…