Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@Keldron Έχει πάρει το mido Android 7.0 εδώ και καιρό, μέσω της Developer ROM ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Η ερώτηση μου όμως αφορούσε το εάν έχει έρθει σε κανένα officially upgrade σε Android 7. Ειδικά για εμάς που δεν γνωρίζουμε και πολλά από το να πειράζουμε ROM κλπ. Επίσης μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο πλάνο (με συγκεκριμένη ημερομηνία) για την εν λόγω αναβάθμιση.
-
Παράθεση από Keldron: “Καλησπέρα και από εμένα. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα από το Πλαίσιο το Redmi Note 4x (4Gb/64Gb) και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Είναι ίσως ότι πιο αργό έχω κρατήσει στα χέρια μου σε ότι αφορά το άνοιγμα σελίδων στο internet (είτε μιλάμε για wifi είτε για data). Ακόμα και το LG της γυναίκας μου με 4πύρηνο επεξεργαστή, 2 Gb ram και android 5, ανοίγει άμεσα τις σελίδες. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται 15-20 δευτερόλεπτα για να ανοίξει μια σελίδα (από f…
-
Καλησπέρα και από εμένα. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα από το Πλαίσιο το Redmi Note 4x (4Gb/64Gb) και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Είναι ίσως ότι πιο αργό έχω κρατήσει στα χέρια μου σε ότι αφορά το άνοιγμα σελίδων στο internet (είτε μιλάμε για wifi είτε για data). Ακόμα και το LG της γυναίκας μου με 4πύρηνο επεξεργαστή, 2 Gb ram και android 5, ανοίγει άμεσα τις σελίδες. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται 15-20 δευτερόλεπτα για να ανοίξει μια σελίδα (από facebook, από google sea…