Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.

• Καλησπερα αγαπητο forum, εχω βαλει την πιο προσφατη developer ( δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο) , και στην εφαρμογη καιρος δεν μπορω να εντοπισω την τοποθεσια μου ωστε να μου βγαλει τα σωστα αποτελεσματα, καμια βοηθεια? Ευχαριστω

• Παράθεση από caeser: “Έξι...ναι, μόλις ΕΞΙ ημέρες έκανε να έρθει, με DHL, από τον Yeso521 το νέο Note 2 TDD του φίλου μου! (Ήθελε, μου είπε, να πάρει το ρίσκο του τελωνείου και τελικά ΔΕΝ πέρασε τελωνείο!!!) Λοιπόν, για την ενημέρωσή σας... παίζει ΑΡΙΣΤΑ ... Και 4G έπιασε σε χρόνο μηδέν και στις δύο slots (Cosmote) και πήρε άνετα την Ελληνική GTV-5.12.3... Υ.Γ. ΑΕΡΑΣ λέμε... ” ceaser ποιο ειναι το κενουργιο Note 2 TDD? εγω πηρα αυτο : XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 Lollipop 4G Phablet 5.5 inch …

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από babis3001: “Για να κανω pair χρειαζετε να εχω συνδεση στο διαδυκτιο? Ή υπαρχει και αλλος τροπος? ” Με την τηλεόραση πχ ? Όχι, αλλά καλό είναι να πας κοντά στην συσκευή που θέλεις να συνδέσεις...καμιά φορά από μακριά δεν πιάνει (σε εμένα τουλάχιστον) ” θελω να πω οτι δεν μου εμφανιζει τις μαρκες τις τηλεωρασεις χωρις ιντερνετ , μου λεει να συνδεθω στο ιντερνετ και οταν συνδεομαι εμφανιζονται η μαρκες

• Για να κανω pair χρειαζετε να εχω συνδεση στο διαδυκτιο? Ή υπαρχει και αλλος τροπος?

• Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ Mi Remote στο Mi Note... ” Ευχαριστω πολυ φιλε μου

• Καλημερα Xiaomi κοινωτητα,εχω το xiaomi redminote 2 prime, οχι με την ελληνικη rom αλλα με αυτην που μου ηρθε απο το καταστημα.Δεν εχει μεσα το Mi-remote υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασω? Ευχαρισττω

• θα διαφονησω ενα παιδι εδω στο φορουμ, το ειχε κανει hard brick και η διαδικασια ξεκιναγε κανονικα σταματουσε ομως για ενα error , που οφειλοτανε στην rom που πηγενε να περασει ή στους drivers του.Δεν θυμαμαι το νημα γιατι εχω καιρο να μπω στο φορουμ

• Greek Dev rom αλλά όχι root?

babis3001 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δεν εχω ιδεα απλα σχολειαζω γιατι με ενδιαφερει το θεμα και θελω να μου εθρει ιδοπηειση οταν καποιος γνωστης απαντηση!

• Αποθήκευση σε SD Card

Μήνυμα

Με τις ελληνικες ROM o χωρος παραμενει σε 1 partition σωστα?

• Παράθεση από Giorgos Glykas: “Παράθεση από babis3001: “ Βάμα 5ο: Οταν αποσιμπιεσες την ROM υπαρχει ενα αρχειο scatter.txt μετανομαστετο σε "MT6595_Android_scatter.txt" (ισως προερετικο βημα) ” μου βγαζει αυτο το error , και με rename και χωρις .. errr_scatter.jpg ” Εαν δεν κανω λαθος το εχεις ονομασει σε MT6595_Android_scatter.txt.txt λαθος δικο μου που δεν το εξηγησα παρα πανω.. ονομασετο σε "MT6595_Android_scatter" σκετο.Σου ξανα λεω εαν δεν μπορεις να τα καταφερεις μπορεις να με κανεις add στ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “caeaser ειχα διαβασει και απο αλλα μελη οτι τους crashari που και που η GTV ισχυει αυτο? Δηλαδη οτι κολαει και θελει reboot το τηλεφονο ” ΟΧΙ, δεν ισχύει αυτό για την GTV!Σε ΠΟΙΟΝ κράσαρε η GTV? Σε τι συσκευή? ” Δεν θυμαμαι καπου το ειχα διαβασει μεσα στο φορουμ,ισως να κανω λαθος δεν ξερω

• Παράθεση από caeser: “Καλησπέρα @steliosher και καλώς ήρθες στο φόρουμ... Κακώς η συσκευή σου έχει κολλήσει δυο φορές και έχει κάνει και ένα κλείσιμο απο μόνη της. Εσύ πρέπει να μας πεις τι συμβαίνει και η συσκευή σου έχει τέτοια συμπεριφορά. Πες μας πως εγκατέστησες τη ρομ και πριν απο την 5.11.5 ποια ρομ είχες στη συσκευή? . Επίσης ποιά 5.11.5 φορας? Την GTV, την multi ή ποιά ακριβώς? Επίσης αρχικά (εάν φοράς TWRP recovery) ένας καθαρισμός της cache και της dalvik cache ίσως βοηθούσε σημαντικά…

• Τωρα που flashare ROM πεζει να του πουνε οτι δεν ισχυει η εγγυησει ?

• Caller ID

Μήνυμα

τωρα στεναχωρηθηκα.. τι λετε στο να προσθεσεται και αυτο εδω: google.gr/search?q=default+key…I1tz2-pCdyQIVBMMUCh2qowC1 ?

• Caller ID

Μήνυμα

Με την V7 παραμενει το πληκτρολογιο ετσι μαυρο και ασχημο η ειναι το default του lolipop?

• Παράθεση από dim: “οκ ευχαριστω!!! θα το δοκιμασω και οτι γινει!!! ” Ισως να θες να περιμενεις να ακουσεις και γνωμη απο καποιον ποιο ιδικο γιατι οπως βλεπεις ειμαι newbie

• Caller ID

Μήνυμα

Ειχα χρησημοποιησει μια στο παρελθον δουλευε καλα, αλλα προυποθετη να εισαι συνδεμενος στο wifi τωρα για φοτο επαφων δεν καταλαβαινω τι εννοεις? το μονο που μου εμφανιζε ηταν ονομα επιθετο περιοχη και ΤΚ του αγνωστου αριθμου, ελπιζω να σε καληψα

• Παράθεση από dim: “ναι δεν το εκανα οπως το οδηγω αλλα φοβαμαι μην γινει τιποτα και δεν γινει και μετα δεν το καλυπτει η εγγυηση του minideal...λες να υπαρξει καποιο προβλημα? ο λογος που το ψαχνω να το κανω εγω και δεν το στελνω ειναι μηπως γλιτωσω τα μεταφορικα και την ταλαιπωρια! ” Προσοπικη μου αποψη ειναι να βαλεις την ελληνικη, ξανα λεω εαν ηταν προβλημα του Hardware δεν θα ανταποκρινοτανε ουτε στο Recovery, αλλα οπως και να εχει ειναι πανο σου... Θες να ρισκαρεις την εγγυησει? Θες να περι…

• Παντος συγουρα η οθονη σου δουλευει αφου ανταποκρινεται στο Recovery και ειναι προβλημα της ROM

• Flashare την Ελληνικη RΟΜ απο το forum