Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 195.
-
Xiaomi Redmi 5A camera
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ, θα το ψάξω. Άλλες προτάσεις πάνω κάτω σε αυτή την τιμή; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi 5A camera
ΜήνυμαΚαι επειδή δεν έφτανε που έσπασε η οθόνη στο κινητό της κοπέλας, κλάταρε και το δικό μου! Οπότε πάμε για νέο κινητό.... το οποίο θα το δώσω στην κοπέλα και εγώ θα κρατήσω αυτό με τη σπασμένη οθόνη! Υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι θέλουμε καλή κάμερα. Στο redmi note 5ai η πίσω κάμερα είναι ΜΠΟΜΠΑ αλλά η selfie κάμερα δεν την ικανοποίησε. Οπότε ψάχνουμε ένα κινητό που να έχει και τις δύο κάμερες τέλειες. Δεν την απασχολεί αν είναι xiaomi. Προτάσεις μέχρι 200 ευρώ (αρχική τιμή, για να ψάξω για προσφορές μέ…
-
RE:
ΜήνυμαΣε custom rom έχει ως 9. Για την αλλαγή μπαταρίας δες βίντεο YouTube, δεν είναι δύσκολη διαδικασία Παράθεση από Anritsu: “Λέμε και καμιά λαμακία να περναέι η ώρα βεβαίως !! Μια χαρά το τελεφόν αλλά και εγώ θα το αλλάξω . Αγορασμένο 130 € Οκτ του 16 μπορω να πω ότι του πήρα την ψυχή . Φυσικά λέω να το χρησιμοποιήσω πλέον σαν gps αυτοκινήτου για την συζυγο που δεν έχει data να βάζει το maps . Το μόνο πρόβλημα που έχω με το 3s είναι πως έχει θέμα στο focus της κάμερας . 7 στις 10 φωτό είναι ανεστία…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με recuva κτλ...νομίζω δεν θέλει root... ” Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω τώρα Παράθεση από ManosSk: “Δοκιμασε το disk digger από το gplay. Δουλεύει και χωρίς root αν και με root σου δίνει περισσότερες επιλογές. Πάντως μην περιμένεις θαύματα... ” Μου βρήκε πάνω από 7000 φωτο, αλλά σε μέγεθος κάποιων kb
-
Γειά και πάλι! Εν τάχει η ιστορία, το κινητό της κοπέλας (αυτό με τη σπασμένη οθόνη), χθες διέγραψε τις φωτογραφίες της.. Ο συγχρονισμός δεν ήταν ενεργός ούτε στο Google ούτε στο Mi account. Κατέβασα κάποιες εφαρμογές από το play store που βρίσκουν τις φώτο σε μικρογραφία. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει ανάκτηση σε κανονικό μέγεθος; Κατέβασα δύο άλλες εφαρμογές στο πισί που θέλουν το κινητό να είναι root. Επειδή με οδηγούν όμως στη σελίδα ενός περίεργου προγράμματος (kingo root νομίζω), το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η XTRV έχει βασικές εφαρμογές για το play store μιας και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν play store :)” Νομίζω την XTRV είχα βάλει, δεν είμαι σίγουρος. Θα την ξαναδώ Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Οθόνη
ΜήνυμαΕπειδή είμαστε λίγο δύσκολα αυτόν τον καιρό, υπάρχει κίνδυνος να πάθει η συσκευή κάτι χειρότερο αν το αφήσουμε ως έχει και βάλουμε μόνο το τζαμάκι? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Οθόνη
ΜήνυμαΆρα να πάμε απευθείας σε αλλαγή οθόνης ή να περιμένουμε να βγάλει πρόβλημα? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Οθόνη
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους! Το κορίτσι έσπασε την οθόνη του κινητού. Είναι αργά να της κολλήσω το προστατευτικό τζαμάκι? 17714971139b8f4f6760a558b7331465.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Λοιπόν, νομίζω πρέπει να φτιάξουμε ένα thread μόνο για τα προβλήματα που βγάζει το τηλέφωνο μου! Τώρα δεν λειτουργεί το back από τα hard keys και το "μ" θέλει πολύ συγκεκριμένο σημείο για να πιάσει. Να εντάσσεται στο γενικότερο πρόβλημα της οθόνης? Ειδικά το back key μου έχει κοστίσει Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Μόλις τα έκανα, ευχαριστώ! Ήλπιζα ότι δεν θα χρειαστεί να χάσω τα αρχεία μου Τέλος πάντων, τα λάθη πληρώνονται! Τη ROM που ήθελα δεν μπόρεσα να την περάσω, μου βγάζει error 7 και δεν θέλω να το σκαλίσω περαιτέρω. Πέρασα μία άλλη λοιπόν και εδώ και κανένα πεντάλεπτο είμαι στο logo screen ~.~ Με τα πολλά μπήκα recovery και έβαλα άλλη ROM. Εξπέρ έχω γίνει, εξπέρ! ~.~ Μία πρόταση Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, αλλά πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να βγάλετε τη ROM χωρίς τα gapps? Προσωπικά τα θεωρώ …
-
Τα θαλάσσωσα πάλι! Είπα να δοκιμάσω το Dot OS (γενικά ψάχνομαι για ROM που εγκαθιστάς έξτρα τα google apps). Τα βήματα που ακολούθησα... Κατέβασα το τελευταίο twrp από τη σελίδα τους και το φλάσαρα στο recovery partition Είχα το DOT OS σε εξωτερική κάρτα μνήμης και πήγα να το φλασάρω και αυτό ΞΕΧΑΣΑ να κάνω wipe τα data, dalvik, system και cache. Δεν εγκαταστάθηκε η ROM Κάνω wipe τα παραπάνω. ΔΕΝ επιτυγχάνει το wipe. Το internal storage μου το δείχνει μηδέν! Αυτά smile.png (το πόσταρα και αλλού …
-
Τα θαλάσσωσα πάλι! Είπα να δοκιμάσω το Dot OS (γενικά ψάχνομαι για ROM που εγκαθιστάς έξτρα τα google apps). Τα βήματα που ακολούθησα... Κατέβασα το τελευταίο twrp από τη σελίδα τους και το φλάσαρα στο recovery partition Είχα το DOT OS σε εξωτερική κάρτα μνήμης και πήγα να το φλασάρω και αυτό ΞΕΧΑΣΑ να κάνω wipe τα data, dalvik, system και cache. Δεν εγκαταστάθηκε η ROM Κάνω wipe τα παραπάνω. ΔΕΝ επιτυγχάνει το wipe. Το internal storage μου το δείχνει μηδέν! Αυτά