Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 195.

• Αναζήτηση android tv box

makislog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια και από εμένα! Επειδή έχω χαθεί με τις πάμπολλες κατηγορίες (Android TV box, Android TV, chromecast, miracast κλπ κλπ) και επειδή δεν ξέρω καν τι κάνουν και που διαφέρουν, παρακαλώ υποδείξτε μου τι να αγοράσω και εγώ θα πάω τυφλά να το πάρω.

• Xiaomi Redmi 5A camera

Μήνυμα

Ξεφεύγουν πολύ οι τιμές σε αυτά (και το μέγεθος, σε όσα πρόσεξα). Μιλάμε για max 150 από Ελλάδα, για να έρθει γρήγορα και για να έχω που να το επιστρέψω αν βγάλει ζημιά (δεν έχουμε αντιπροσωπεία xiaomi, σωστά;) Την κάμερα του την κρίνεις έστω ικανοποιητική, δεδομένου ότι η δική μου (redmi 3s prime) της φαίνεται καλή; Να τολμήσω να ρωτήσω για άλλη εταιρεία ή θα με αφορίσετε;

• Xiaomi Redmi 5A camera

Μήνυμα

Καλησπέρα!! Ψάχνω ένα κινητό για την κοπέλα, που θέλω να τη μυήσω στον κόσμο των Xiaomi! Έψαξα στον Θεούλη και το μόνο που βρήκα σε 5" (τα παραπάνω αποκλείονται λόγω μεγέθους) είναι το Xiaomi redmi 5a (prime). Επειδή είναι, για την κοπέλα, όπως σας είπα, το βασικό κριτήριο είναι το γνωστό (ολογράφως, να βγάζει καλές φωτογραφίες, ειδικά η πίσω κάμερα). Έχει κανείς σας το κινητό αυτό να μας πει για τις φώτο του, αλλά και αν με 4 πυρήνες και 16 RAM πρόκειται να τη βγάλει καμιά τριετία (δεν κάνει κα…

• Root με magisk

makislog - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Ω Θεέ... Αφού πέρασα την XTRV και από recovery πέρασα το magisk 15.3 που μου προτείνατε παραπάνω, και αφού κράτησα back-up, τώρα μου λέει πάλι ότι το magisk δεν είναι εγκατεστημένο και μάλιστα δεν το εγκαθιστά! Αιτιολογία, invalid uri Τι σκ@τ@ να κάνω;;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

@Argiris Supersajan αν δεν σου δουλεύει η εντολή στο cmd, μπορείς να μπεις σε download mode κλείνοντας το κινητό και ανοίγοντας το έχοντας πατημένο το volume up (power off + volume up) για 10-15 δευτερόλεπτα

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Argiris Supersajan: “έβαλα όλους τους οδηγούς και κολλάω στο twrp το οποίο δεν τελειώνει σε recovery.img όπως θα έπρεπε και λέει ο οδηγός τι κάνω τώρα ???στο cmd δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω ” Το TWRP έχει ένα όνομα σαν αρχείο. Ας πούμε TWRP_3.2.2_miui-hellas.img Εσύ το μετονομάζεις (δεξί κλικ πάνω στο αρχείο και μετονομασία) σε recovery.img Πρόσεξε, αν στο αρχικό όνομα δεν όνομα δεν περιλαμβάνεται η κατάληξη .img δεν την βάζεις ούτε εσύ στο όνομα που θα δώσεις στο αρχείο. Δηλαδή…

• Root με magisk

Μήνυμα

Μετά βασάνων και κόπων τα κατάφερα... Τώρα θα γίνει back up και μετά πειράματα! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

• Root με magisk

Μήνυμα

Μόλις μου το έδειξε! Περνάω τη rom μέσα και βλέπουμε

• Root με magisk

Μήνυμα

σε recovery και σε fastboot mode δεν το βλέπω στον υπολογιστή, μόνο στο device manager φαίνεται

• Root με magisk

Μήνυμα

Δέν μπορουσα νά μπω recovery με power off και volume up. Επίσης δεν μού έδειχνε τή συσκευή μέ adb devices, όμως δεχόταν κανονικά το fastboot reboot κ έτσι ξαναπέρασα twrp καί μέ εντολή στό adb μπήκα σέ recovery. Τή συσκευή τή δείχνει καί πάλι κανονικά στό device mamager, redmi 3s

• Root με magisk

Μήνυμα

redmi 3s

• Root με magisk

Μήνυμα

Έχω ήδη τους drivers μέσα, από προηγούμενη προσπάθεια. Δεν ξέρω γτ το δείχνει στο device manager και όχι στο my computer

• Root με magisk

Μήνυμα

Ενώ το κινητό φαίνεται στο device manager, δεν μου το δείχνει στο mycomputer

• Root με magisk

Μήνυμα

Λοιπόν, έκανα factory reset και επειδή είμαι @#€%& έκανα διαγραφή και το system και το internal storage. Κατάφερα να βάλω TWRP, αλλά δεν ξέρω να περάσω τη ROM μέσω ADB. Στέλνω μήνυμα από ένα Lenovo A1000, καρτοκινητό V***** της κοπέλας, χωρίς να έχω internet σπίτι, εκπέμπω SOS!

• Root με magisk

Μήνυμα

Factory reset, λοιπόν! May the xiaomi-miui.gr be with me!

• Root με magisk

Μήνυμα

Αν εννοείς το power off + volume up, μπαίνει κανονικά σε TWRP. Άρα ο bootloader είναι κομπλέ. Με το factory reset όμως, δεν θα βγει το twrp από το κινητό;

• Root με magisk

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πρέπει να ξεκλειδώσω πάλι τον bootloader και να περάσω TWRP ή παραμένουν ως έχουν;

• Root με magisk

Μήνυμα

Επειδή είμαι νέος στον χώρο και για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα, εννοείς factory reset και εγκατάσταση της XTRV ξανά

• Root με magisk

Μήνυμα

Γεια χαρά! Έχω ξανασυζητήσει το θέμα, χωρίς δυστυχώς να βρω λύση, και μιας και δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο το ξανανοίγω εδώ. Όταν προσπάθησα να βάλω module στο magisk v17, μπήκε το κινητό σε bootloop. Με τα πολλά, ξαναπέρασα XTRV αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω το magisk με τίποτα. Δοκίμασα να κάνω wipe (cache και κάτι άλλο περίπλοκο που δεν θυμάμαι πως το λένε), αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Να δοκιμάσω ένα factory reset ή θα τα διαλύσω όλα;

• Το back up επαναφέρει μόνο εφαρμογές, ρυθμίσεις και αρχεία ή επαναφέρει και τη ROM; Εγώ έχω XTRV, ίσως φταίει αυτό.