Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 195.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59287/ Επίσης οι εντολές είναι "adb" σε ανοιχτο κινητό και "fastboot" σε fastboot mode. Μην τα συνδέεις. ” Έχω περάσει το adb στον C και εκτελώ command prompt στον φάκελο αυτόν. Το κινητό το έβαλα σε fastboot mode με εντολή στο adb. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτά (είμαι πρωτάρης στο θέμα)
-
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΤο κινητό είναι σε fastboot mode Η εντολή που δίνω είναι C:\adb>fastboot flash recovery twrp_land_3.2.2-0_miui-hellas.img Σωστά; (twrp_land_3.2.2-0_miui-hellas.img είναι το όνομα του αρχείου)
-
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαAkath, αυτός ο οδηγός είναι κάπως διαφορετικός από αυτόν που μόλις διαβάζω για να φλασάρω την ελληνική ROM. Που τον βρήκες; Υποτίθεται πέρασα το twrp, μπορείτε να δείτε αν είναι ΟΚ; Δεν βλέπω κάποιο error
-
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπόν, το twrp που κατέβασα έχει όνομα twrp_land_3.2.2-0_miui-hellas.img Το βάζω στον φάκελο C:\adb όπως είναι, ή πρέπει να το ανοίξω με κάποιο image viewer πρώτα;
-
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ και πάλι! ΥΣ. Σε λίγο θα ξαναρωτήσω κάτι νέο
-
Σε ευχαριστώ πολύ
-
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΓεια σε όλους! Για redmi 3s prime κατεβάζω αυτήν εδώ;;
-
redmi 3s prime
-
Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε αν έχω arb γιατί δεν το κατέχω...
-
Γεια χαρά! Πρόσφατα πήρα απόφαση να σκαλίσω το κινητό (Redmi 3s prime) με φλασάρισμα άλλης ROM και root, αλλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία. Σε αυτή τη φάση περιμένω να περάσουν οι 72 ώρες να ξεκλειδώσω το bootloader και μετά απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να περάσω TWRP και μετά να φλασάρω τη ROM. Για το TWRP θα διαβάσω τον οδηγό και πιστεύω να βρω άκρη. Σχετικά με τη ROM, όμως, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και δεν έχω τις γνώσεις να διαλέξω. Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει. ΥΣ. Δεν με νοιάζει ιδιαί…
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ρε σεις ξεκίνησα τώρα τις διαδικασίες για ξεκλείδωμα bootloader για να περάσω rom με root κλπ και έχω μία απορία. Μπορούμε με κλειδωμένο bootloader να περάσουμε ελληνική rom;
-
Καλή τύχη σε όλους, ας το κερδίσει όποιος το χρειάζεται περισσότερο!
-
Δεν έχω κερδίσει ποτέ μου τίποτα και είμαι καλά
-
Εφαρμογή συγκέντρωσης mail
Μήνυμαεγω το bluemail αλλα εχει προβληματα σε yahoo και gmail ως προς το να στειλει mails. το ειχε και στο παρελθον, εφτιαξε μονο του, ξαναχαλασε τωρα κ γενικα με παιδευει. με το ακαδημαικο mail δεν εχω θεμα
-
RE:
ΜήνυμαΔείτε ας πούμε εδώ, ενώ το feed είναι στο off σε αυτό το forum 6cb29665564552247365e2191a5ae3ef.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk