Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαεδω ειναι το εχω ονομασει και recovery οπως μου ειπε ενα αλλο μελος πριν αλλα παλι το ιδιο κανει.
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαπαλι το ιδιο cannot load recovery.img, μου χουν βγει τα ματια απο το πρωι......
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαειναι η δευτερη συσκευη μου το note 3 pro εχω και ενα mi4c αλλα αν το συγγεκριμενο post to εβαλα σε λαθος τοπικ, μαλλον δεν το προσεξα ,ας μεταφερθει
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαredmi note 3 pro exw.
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαειναι ξεκλειδωτος ο bootoader kai to αρχειο του recovery einai sto ιδιο φακελο με το fastboot exe στον ιδιο φακελο εχω και αρχειο adb exe δεν ξερω αν πειραζει αυτο.
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαcannot load recovery.img λεει παλι
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμαnai kanonikotata.
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμακαλησπερα σε ολους οταν παταω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img μου γραφει cannot load twrp,τι κανω λαθος?
-
προβλημα στο twrp
Μήνυμακαλησπερα σε ολους οταν παταω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img μου γραφει cannot load twrp,τι προβλημα υπαρχει?
-
mi4c stable rom
Μήνυμαπως μπορω να την περασω και να μην χασω μεσα τα αρχεια που εχω πχ αρχεια viber μυνηματα, τοποθεσιες στο gps?
-
mi4c stable rom
Μήνυμαkapoio link gia na tin vrw?
-
mi4c stable rom
Μήνυμακαλημερα σε ολους πια ειναι η τελευταια stable για το mi4c και ενα Link an υπαρχει για να την κατεβασω... αυτη την στιγμη εχω την ελληνικη 6.1.28 , θα βαλω απλα μεσα το αρχειο στο κινητο και απο την εφαρμογη αναβαθμισης θα το κανω η πρεπει να κανω και wipe?
-
προβλημα με το ξυπνητηρι , για καποιο λογο οταν αρχισει να χτυπαει δεν μου βγαζει την επιλογη συρετε προς τα επανω, δηλαδη την οθονη που εβγαζε ωστε να σταματησει με αποτελεσμα να χτυπαει ασταματητα και να τους ξυπναει ολους......
-
MI4C kai gameloft games
Μήνυμαnai paizei aneta tis ipoloipes efarmoges πχ grand theft auto, subway surfers...apo to playstore tin exw katevasei kanonika. με το που ξεκιναει παγωνει στο σημα της gameloft.
-
MI4C kai gameloft games
Μήνυματι μπορει να συμβαινει? μηπως πρεπει να κανω flash την τελευταια rom με wipe για να παιξει κανονικα?
-
καλημερα προσπαθησα να συνδεσω το mi4c (του εχω περασει την τελευταια ελληνικη rom) με την smart tv moy (lg smart tv ) και ενω ακολουθησα την διαδικασια σωστα πολλες φορες στο τελος μου βγαζει παντα ενα μυνημα η συσκευη δεν υποστιριζεται.... με οποιοδηποτε αλλο κινητο εχω δοκιμασει συνδεεται κανονικα τι μπορει να φταιει?
-
MI4C kai gameloft games
Μήνυμαεβαλα και την τελευταια ακριβως το ιδιο κανει αν μπορει ας το τσεκαρει καποιος με το ιδιο κινητο να μου πει αν του κανει το ιδιο .....