Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• προβλημα στο twrp

daidalus - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

εδω ειναι το εχω ονομασει και recovery οπως μου ειπε ενα αλλο μελος πριν αλλα παλι το ιδιο κανει.

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

παλι το ιδιο cannot load recovery.img, μου χουν βγει τα ματια απο το πρωι......

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

ειναι η δευτερη συσκευη μου το note 3 pro εχω και ενα mi4c αλλα αν το συγγεκριμενο post to εβαλα σε λαθος τοπικ, μαλλον δεν το προσεξα ,ας μεταφερθει

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

redmi note 3 pro exw.

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

ειναι ξεκλειδωτος ο bootoader kai to αρχειο του recovery einai sto ιδιο φακελο με το fastboot exe στον ιδιο φακελο εχω και αρχειο adb exe δεν ξερω αν πειραζει αυτο.

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

cannot load recovery.img λεει παλι

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

nai kanonikotata.

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους οταν παταω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img μου γραφει cannot load twrp,τι κανω λαθος?

• προβλημα στο twrp

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους οταν παταω την εντολη fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img μου γραφει cannot load twrp,τι προβλημα υπαρχει?

• καλημερα σε ολους εκανα ολη την διαδικασια και ξεκλειδωσα με επιτυχια τον bootloader κατοπιν περασα την αγγλοκινεζικη 7.6.5.28 beta και μετα οταν προσπαθησα να περασω την ελληνικη ,μου γραφει cant verufy package,τι κανω λαθος?

• note 3 pro και ελληνικα

Μήνυμα

και περιπου ποσο καιρο περιπου κανουν απο τη xiaomi να δωσουν αδεια για ξεκλειδωμα?

• note 3 pro και ελληνικα

Μήνυμα

καλημερα σε ολους ,θα ηθελα την βοηθεια σας παρελαβα προχτες απο κινεζομαγαζο το note 3 pro δυστηχως ομως δεν εχει ελληνικα,υπαρχει τροπος να του περασω καποια rom (οποιαδηποτε) με ελληνικα χωρις να μπω σε ολη αυτη την διαδικασια με ξεκλειδωμα bootloader? ευχαριστω πολυ.

• mi4c stable rom

daidalus - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

πως μπορω να την περασω και να μην χασω μεσα τα αρχεια που εχω πχ αρχεια viber μυνηματα, τοποθεσιες στο gps?

• mi4c stable rom

Μήνυμα

kapoio link gia na tin vrw?

• mi4c stable rom

Μήνυμα

καλημερα σε ολους πια ειναι η τελευταια stable για το mi4c και ενα Link an υπαρχει για να την κατεβασω... αυτη την στιγμη εχω την ελληνικη 6.1.28 , θα βαλω απλα μεσα το αρχειο στο κινητο και απο την εφαρμογη αναβαθμισης θα το κανω η πρεπει να κανω και wipe?

• προβλημα με το ξυπνητηρι , για καποιο λογο οταν αρχισει να χτυπαει δεν μου βγαζει την επιλογη συρετε προς τα επανω, δηλαδη την οθονη που εβγαζε ωστε να σταματησει με αποτελεσμα να χτυπαει ασταματητα και να τους ξυπναει ολους......

• MI4C kai gameloft games

Μήνυμα

nai paizei aneta tis ipoloipes efarmoges πχ grand theft auto, subway surfers...apo to playstore tin exw katevasei kanonika. με το που ξεκιναει παγωνει στο σημα της gameloft.

Μήνυμα

τι μπορει να συμβαινει? μηπως πρεπει να κανω flash την τελευταια rom με wipe για να παιξει κανονικα?

• mi4c kai συνδεση με τηλεοραση

Μήνυμα

καλημερα προσπαθησα να συνδεσω το mi4c (του εχω περασει την τελευταια ελληνικη rom) με την smart tv moy (lg smart tv ) και ενω ακολουθησα την διαδικασια σωστα πολλες φορες στο τελος μου βγαζει παντα ενα μυνημα η συσκευη δεν υποστιριζεται.... με οποιοδηποτε αλλο κινητο εχω δοκιμασει συνδεεται κανονικα τι μπορει να φταιει?

Μήνυμα

εβαλα και την τελευταια ακριβως το ιδιο κανει αν μπορει ας το τσεκαρει καποιος με το ιδιο κινητο να μου πει αν του κανει το ιδιο .....