Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.

• Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα κι εγώ, απενεργοποίηση του wifi στο sleep mode ενώ στις ρυθμίσεις είναι στο "πάντα" ενεργοποιημένο. Αυτό μου το παρουσίασε μετά την εγκατάσταση της 5.11.12 dev rom. Όταν πηγαίνω στη διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών είναι όλα κινέζικα. Απ' ότι διάβασα σε ξένα φόρουμ το αντιμετπωίζουν και 'αλλοι χρήστες όχι μόνο στο note 2 αλλά και σε άλλες συσκευές.

• Καλημέρα παιδιά. Με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω μαζική μεταφορά όλων των επαφών από την SIM στο Mi Cloud?

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από vkouroub: “Καλημέρα παιδιά. Ωραίος και απλός οδηγός! Ευχαριστούμε. Ωστόσο: -- Μετά την εγκατάσταση της ελληνικής dev 5.11.5 έχει κάνα δυο κινέζικες εφαρμογές στο desktop. Υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι λάθος? -- Στο εξής από dev σε dev ακολουθούμε μόνο το Βήμα 2, σωστό? -- Από dev σε stable ή αντίστροφα τι ακριβώς κάνουμε σε συνδυασμό με το MIflash? -- Μετά την αναβάθμιση στο antutu πιάνω γύρω στα 47.000 score. Έχει κανείς ιδέα γιατί όχι παραπάνω; ” --Ότι σου …

• Καλημέρα παιδιά. Ωραίος και απλός οδηγός! Ευχαριστούμε. Ωστόσο: -- Μετά την εγκατάσταση της ελληνικής dev 5.11.5 έχει κάνα δυο κινέζικες εφαρμογές στο desktop. Υπάρχει περίπτωση να έκανα κάτι λάθος? -- Στο εξής από dev σε dev ακολουθούμε μόνο το Βήμα 2, σωστό? -- Από dev σε stable ή αντίστροφα τι ακριβώς κάνουμε σε συνδυασμό με το MIflash? -- Μετά την αναβάθμιση στο antutu πιάνω γύρω στα 47.000 score. Έχει κανείς ιδέα γιατί όχι παραπάνω;

• OTA αναβαθμίσεις

vkouroub - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Νέος χρήστης εδώ. Πέρασα την 5.11.1 developer μέσω recovery και όλα καλά. Απλώς μία ερώτηση: Από δω και στο εξής θα κάνω OTA αναβαθμίσεις ή κάθε φορά που βγαίνει μία καινούρια ρομ να κάνω την ίδια διαδικασία δηλαδή, πέρασμα μέσω recovery? Και κάτι άλλο. Παρατηρώ ότι η συντόμευση του τηλεχειριστηρίου δεν εμφανίζεται στο "desktop". Με το appdrawer μπορώ και το τρέχω αλλά όταν δημιουργώ συντόμευση δεν εμφανίζεται πουθενά. Έχετε καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό κι αν υπάρχει …