Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
Σε mi5s plus δεν λειτουργούν τα δεδομένα! Μπορεί να γίνει κάτι ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε mi5s plus εβαλα ξανα twrp για να φυγει το προβλημα που μου εβγαζε error7 ξεκινασα το install της rom προχωρισε κανονικα και στο τελο τωρα μου βγαζει RunProgramFn took 24s. Ready to Reboot script succeeded: result was [Ready to Reboot] Updating partition details... ...done κανω rebot μονος?
-
8f7194f1235f15b784795738658db354.jpg. Ορίστε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με 4 προσπάθειες πάλι error7 υπάρχει άλλος τρόπος?
-
οχι natrium κατεβάζω! Μήπως φταίει που έχω gtv κι αυτή είναι xtrv?
-
καμια απάντηση για το error 7 από twrp?
-
Σε mi5s plus πάω να κάνω αναβάθμιση από gtv 6,10,20 μέσω twrp και βγάζει error 7....
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠήγα να βάλω κι εγώ τώρα την τελευταία ρομ για να δω τι γίνεται και δεν μπαίνει ούτε από το updater ούτε από twrp , gtv 6.10.20 developer έχω... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΗ ένταση εννοείς? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ όταν το προσπαθήσω θα ενημερωσω με το αποτέλεσμα! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈκανα έλεγχο και είναι κλειδωμένος Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι και μπήκα στον οδηγό για ξεκλειδωμα και βήμα πρώτο λέει να βάλουμε official και τον τρόπο το κάνω και δεν... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαf306a1fa8b9a4fa42f208297f98a43b8.jpg. Αυτή εχει
-
Μήνυματην κατεβασα απο το xiaomi offcial forum αυτος ειναι ο συνδεσμος και κατεβασα την stable en.miui.com/download-301.html#440