Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 78.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν θέλεις να βάλεις την ελληνική xtrv θα περάσεις του @geoanto555. Για άλλη custom rom αυτό που σου προτείνει η εκάστοτε rom. Η Xiaomi δεν έχει official TWRP. Το δικό της recovery δεν κάνει για custom roms. ” Και πως μπορώ να αφαιρέσω το ελληνικό twrp και να βάλω το official; Τι διαδικασία έχει;
-
Εγω που εχω 8.3.1 arΩma σε Mido, πρεπει να περασω απο καποια διαδικασια για να περαστει αυτη η rom απο global source; Επειδή η 8.3.1 αν θυμαμαι καλα ειναι απο xiaomi.eu source.
-
Έχω 8.2.1 arΩma και αρχισε να σερνεται λιγο το κινητο, και επισης αυτο με την ανοιχτη ακροαση εννοειται. Μιλουσα στο viber και καταλαβα οτι δεν με ακουγανε καλα ενω σε παλιοτερες rom δεν ειχα θεμα. Τι rom θα προτεινατε εσεις για μέγιστο performance του Mido; Ειμαι hardcore gamer και ενα παιχνιδακι που παιζω τελευταια αρχισε να μου κανει νερα, σε φαση unplayable. Να πάω σε global/eu stable ή κατι αντιστοιχο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Και εγώ μέσα εκτός απροόπτου!
-
Έτοιμο!! Ψήφισα σαν narutog77
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων του browser από ρυθμίσεις > εφαρμογές ή εφαρμογές συστήματος ” Ωραίος, ευχαριστώ!
-
Δεν δουλεύει ο stock Browser, τρώει force close συνέχεια μόλις το ανοίγω. Πως μπορώ να κάνω ένα clean install ή κάτι παρόμοιο χωρίς να φέρω τα πάνω κάτω; Φοράω 8.1.4 ARΩMA σε Mido.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από narutog7: “Παράθεση από makis1024: “Τώρα τσέκαρε και τον bootloader ” Δεν έχει ασχοληθεί γενικά αυτός που το είχε άρα μάλλον κλειδωμένο θα τον έχει. ” Δεν είναι απαραίτητο. Εφόσον έχει unofficial, υπάρχει περίπτωση να είναι και ξεκλείδωτος. ” Βέβαια με παράνομο ξεκλείδωμα ή καλύτερα ξεκλειδωμένο με μη νόμιμο επίσημο ξεκλείδωμα. ” Τελικά κλειδωμένος είναι. Τώρα να φανταστώ επειδή η ROM που έχει τώρα είναι ψιλομούφα και παλιά, …