Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
narutog7 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κράτα πατημένο το power για περίπου 2 λεπτά ” Ευχαριστώ, να' σαι καλά!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
narutog7 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Ο αδερφός μου έχει ένα Ido και του κόλλησε για τα καλά η οθόνη (freeze) για εδώ και 4 ώρες. Ενώ ήταν στο Instagram. Ο,τι και να πάτησα, power button + volume up κτλ, δεν ξεκολλάει. Φοράει xtrv 7.6.8 από το site μας. Τι μπορεί να συμβαίνει;
-
Παράθεση από drifter93: “Παιδιά, κάποιος που πέρασε σε mido την τελευταία ρομ, μπορεί να μου πει αν βελτιώθηκε ο χρόνος πλήρους φόρτισης; Πόσο περίπου κάνει να σας φορτίσει από 0-100% ? 2:45 κάνει το δικό μου με την official global rom. Και αν μπορεί να μου πει κάποιος το antutu με αυτήν την ρομ! ” Για τον χρόνο φόρτισης δεν το έχω δοκιμάσει άρα δεν ξέρω. Όσο για το antutu, εδώ κυμαίνεται.
-
Για καθαρό, ολικό καθάρισμα συσκευής επιλέγω από advanced wipe: 1) cache 2) Dalvik 3) data 4) storage Για επιβεβαίωση και μόνο. Επειδή θέλω να καθαρίσει από την MIUI 8 ολοκληρωτικά και να μπει σαν καινούρια η MIUI 9. Αφού κάνω αυτά, να φανταστώ θα διαγραφεί και το .zip απο την ROM που θέλω να βάλω; Και την περνάω με USB-OTG μετά μέσω TWRP;
-
Περασα 7.8.10 σε Mido αλλα απο οτι φαίνεται λογω πρωτης rom,λογικο να εχει και τα bugs του. Π.χ. στην μπαρα ειδοποιησεων δεν δουλευει το σιωπηλο/θορυβωδες. Οσες φορες και να το πατησεις θα ειναι παντα σιωπηλο. Κατα τ'αλλα θα δειξει με τον καιρό.
-
Παράθεση από BanditGR: “Πατάς το Yes, δηλαδή ναι να γίνει restore το stock boot.img, δηλαδή το αρχικό boot image της συσκευής πριν φλασάρεις το supersu που κάνει αλλαγές σε αυτό, προκειμένου να επιτευχθεί η πρόσβαση root. ” Αυτό ήθελα να ακούσω,επειδή πήρα αρκετές απαντήσεις. Έγινε το unroot με επιτυχία. Ευχαριστώ!
-
@narutog7 μα είναι κλειστό... Παράθεση από SteveO: “ ” Κάποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν gps όπως και να 'χει. Ίσως αυτό συμβαίνει στην περίπτωση σου. =============== Αυγ 8th 2017, 11:59pm =============== Παράθεση από narutog7: “Καλησπερα. Για full unroot σε ARΩMA 7.7.20 (superSU), το κανω μεσω των ρυθμισεων του superSU ή με κάποιο άλλο τρόπο; Αν ναι, τι επιλεγω, yes ή no; (εικόνα στα συνημμένα) ” Όσον αφορά αυτό που ρώτησα πιο πάνω, επειδή δεν πήρα κάποια απάντηση, τι κάνω τελικά;
-
Παράθεση από Bodai: “Οταν το messenger είναι κλειστό, ειδοποιήσεις απο άλλες εφαρμογές το προκαλούν (πχ viber, skype) αυτό το προβληματάκι? ” Το πρόβλημα παραμένει ακόμα και όταν δεν έρχεται κάτι από ειδοποίηση,μήνυμα.. όταν είναι idle το κινητό. Απλά αν κλείσεις wifi ή δεδομένα αυτόματα δεν συμβαίνει.
-
Καλησπέρα. Έχω ενα θεματάκι με τις εφαρμογές μουσικής(default music app,AIMP,Poweramp κτλ). Ενώ ακούω μουσική ανά λίγο παθαίνει μια μίνι διακοπή ο ήχος για μισό με ένα δευτερόλεπτο και συνεχίζει κανονικά. Είναι αρκετά ενοχλητικό μπορώ να πω. Πρόσεξα επίσης ότι αν κλείσω wifi ή δεδομένα, δεν συμβαίνει αυτό. Άρα κατέληξα στο ότι κάποια πιθανή ειδοποίηση,μήνυμα(messenger κτλ) το προκαλεί αυτό αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Τώρα ενα τέτοιο οκταπύρηνο mid range κινητό να επηρεάζεται από κάτι τέτοιο, …
-
Παράθεση από Bodai: “@narutog7 αυτό που προσπαθώ να σου πω ότι το DND αποκλείει τις ηχητικές ειδοποιήσεις (εκτός των εξαιρεσέων) Δεν κλεινει το κινητό, ώστε να μην δέχετε μυνηματα κλπ ” Κατάλαβα εντάξει.. Εγώ περίμενα να παρεμποδίζει το οτιδήποτε πάει και έρχεται στο κινητό από ειδοποιήσεις μέχρι μηνύματα αλλά αυτό απλά τα βάζει σε σίγαση. Θα ήθελα πάντως να υπήρχε και αυτή η version του DND κυρίως επειδή είμαι gamer και ειναι ενοχλητικά και επιβαρύνουν το κινητό ρίχνοντας τα fps. Ευχαριστώ πάντ…
-
Παράθεση από Bodai: “Οταν ενεργοποιείται το DND ηχητικές ειδοποιησεις εχεις? ” Δεν ξέρω αν σε κατατόπισα αλλά νομίζω αυτό μου ζήτησες. Έχεις πάνω κάτω καμιά ιδέα τι συμβαίνει; @Bodai
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από narutog7: “εξακολουθώ να παίρνω ειδοποιήσεις και μηνύματα από social apps σαν το Facebook, Messenger,Viber κτλ. ” Εχεις ηχητική ειδοποίηση ? ” Ναι ανοιχτή είναι. Ανεβάζω συνημμένο παράδειγμα.
-
Ενώ έχω ενεργοποιημένο το DND, εξακολουθώ να παίρνω ειδοποιήσεις και μηνύματα από social apps σαν το Facebook, Messenger,Viber κτλ. Γνωρίζουμε τίποτα γιατί συμβαίνει αυτό; Και καλά πρόκειται για DND αλλά δεν μας τα λέει καλά η Xiaomi από ότι φαίνεται.