Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• @lallasgr Φοβαμαι μην υπαρχει προβλημα με το bootloader γτ το Mi4c που ειχα παρει ειχε rom πειραγεμενα και μου εσπασε τα νευρα μεχρι να περασω την ελληνικη απο εδω.Αγγλικα ξερω αλλα δεν ειναι για εμενα το κινητο.Εμενα χωνουν για να το φτιαξω.Εφοσον αναγκαστικα θα περασω official rom νομιζω πως ειναι καλυτερα τοτε να το παρω με την official και μετα να σας πρηξω λιγο.Ευχαριστω.Τι πιστευεις?Τy

• εχω διαβασει και εγω οτι η clobal δεν εχει ελληνικα,Mallon εννοει ο κινεζσος την global 7.3.11.0.Δεν νομιζω πως ειναι official. και πρεπει να εχει κινεζιες μεσα.Ρωραω μην την εχει δουλεψει κανενας.Ευχαριστω και παλι

• Δλδ να παρω αυτην παιδια?the phone will install firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Aυτο ακριβως μου ειπε.Ποια λετε να παρω.Σορρυ που σας ταλαιπωρω αλλα θελω ελληνικα.Εχει κανεις την version που μου λεει ο κινεζος?ειναι σταθερη?Sorry και ευχαριστω πολυ

• Aρα παραγγελνω κινεζοαμερικανο και θα το παλεψω με τη rom ελπιζω να μην το μπρικαρω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ @matsakonas ΚΑΙ @lallasgr και πιθανοτατα θα επανελθω με ερωτησεις σε 3-4 εβδομαδες!!!!Απο καμερα μετρια πραγματα ετσι?

• Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!

• Ευχαριστω πολυ.Aπο καμερα ειναι οκ το κινητο?Tα τελευταια μου κινητα ηταν letv x620 mi4c Kai Meizu mx5.to meizu mx5 παροτι ειχε 21 mp Sony IMX220 camera ειχε την χειροτερη απο ολα.Νομιζω πως h camera του mi max ειναι καπως χειροτερη απο αυτα.Λογικα θα αγορασω την 2gb ram 16 gb λογω τιμης 153 ευρω περιπου.Και θα παρω την αγγλοκινεζικη version για να βαλω μετα την ελληνικη..Αποτι βλεπω στο forum εχει Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) οχι για τη Vesion 2 gb ram 16 gb pο…

• Καλαησπερα και απο εμενα.Σκεφτομαι να αγορασω το Mi max 2g ram.Να το αγορασω οπως μου λεει ο Κινεζος "Unopened Standard" που σημαινει original packing box,,Language only English,Chinese,no google play store or Google Service η να το αγορασω με playstore και ελληνικα(λογικα μισομεταφρασμενο θα ειναι).Διαβασα στο forum οτι ειναι καλο να το παρω αγγλοκινεζικη γτ μπορω να flasharw την ελληνικη rom,Kαποιος να το επιβεβαιωσει?Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

• Καλησπέρα και από εμενα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi max 2gb ram 16 gb. Θετικά αρνητικα?Καποιος κάτοχος του κινητου?Η κάμερα ειναι καλη?εχω το mi4c και θεωρω οτι καμερα του ειναι καλη.Ειναι λιγο χειροτερη διαβαζω,Αληθευει?Επισης και πιο σημαντικο για μενα ειναι με τι ROM να το αγορασω.Διαβαζω οτι μπορω να το αγορασω με την Official Global ROM mIUI8.Πρεπει να flashαρω τη rom?ειναι καθαρη η Official Global ROM mIUI8 ή περιεχει κλασικα κινεζικες εφαρμογες που δεν σβηνονται και πρεπει να κανω unlock …

• mi4c. bootloader locked

takis19821982 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Ναι. Εγινε κανονικά το downgrade εύκολα όπως λέει στο forum([Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou… | Xiaomi Mi 4C) και μετά ακολουθώντας τις οδηγίες του xiaomi-miui.gr τώρα έχω την 6.5.26 ελληνική rom που κατέβασα από εδω.Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί κάπου άλλα αυτός είναι ο τρόπος να ξεκλειδώσεις το bootloader γτ η Xiaomi is now locking the bootloaders για safety reasons.Πολλοί την πάτησαν κάνοντας update Οπως εγω και ο τυπος στο Video(youtube.com/watch?v=qe0DDEE4iCU).Fastboot με Miphone…

Μήνυμα

Ακολούθησα τις οδηγίες του forum ([Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou… | Xiaomi Mi 4C) και έκανα downgrade τελικά..ολα οκ...στη version libra_6.1.7_ μπορω να μπω σε Recovery mode..ευχαριστω.sorry αλλα ειμαι νεος στο site και ποσταρα αλλου τον τροπο που ξεκλειδωσα bootlader.Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια

• mi4c bootloader locked

takis19821982 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Ακολούθησα τις οδηγίες του forum ([Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou… | Xiaomi Mi 4C) και έκανα downgrade τελικά..ολα οκ...στη version libra_6.1.7_ μπορω να μπω σε Recovery mode..ευχαριστω

Μήνυμα

NAi exω κινεζικα και αγγλικα.Εχω ανοιχτο και το developer option και to usb debugging.Eιμαι και developer.Οταν παω να μπω recovery Μου βγαζει μια εικονα να συνδεσω φορτιστη η κατι τετοιο.Διαβασα οτι η Xiaomi is now locking the bootloaders για safety reasons.Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσω το Bootloader στο forum?Aν ναι please to link.Δεν παλεύεται το κινητο με αυτη τη ρομ.Ευχαριστω για την απαντηση!!!!

Μήνυμα

Γεια....εκανα Update to Mi4c μου.miui 6.5.26.Τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery(bootloader locked) .Δεν θελω να γινει brick το κινητο.Τι κανω?Δεν μπορω να περασω ελληνικη rom τωρα...Ηelp please!!!!