Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Ολα πολυ καλα και εδω ,κανενα προβλημα μεχρι τωρα, μπραβο σας παιδια!!! Διαβασα λιγο πανω μια ερωτηση για τις γραμματοσειρες ,κατεβαζουμε απο καπου ;;Και στο δικο μου μια default εχει με κατι κινεζικα.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Michalisgr: “ναι από τη δεύτερα την έχω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα επειδή θέλω ελληνικά.. έστειλα να μου κάνουν και unlock αλλά ακόμη τίποτα.. ” Βαλε ένα screenshot από το about phone της συσκευής .... ” Παντως το δικο μου ηρθε με dev και ψαχνοντας βρηκα αυτο.....που με οδηγησε στο φορουμ μας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16565/
-
Απο πεισμα περασα την 6.7.14 με factory reset και ομολογω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο οταν την περασα πανω απο την 6.6.30 ,δεν εχω προς το παρον αποσυνδεση ΒΤ , η θερμοκρασια ειναι νορμαλ,το αντουτου στα 46κ απο 39Κ (ΜΕ 6.6.30 εχω 49κ βεβαια), dolby atmos ok ,SU εικονιδιο οκ, root ON και ολα καλα προς το παρον ,μπραβο παιδια.
-
@MIUI_ART ευχαριστω !
-
Downgrade απο miui8 6.7.14 σε miui8 6.6.30 πρεπει να κανω φακτορυ ρεσετ η κανω απλα εγκατασταση της 6.6.30 μεσω recovery ;;Ευχαριστω
-
Χρειαστηκε να την περασω δυο φορες-μετα την πρωτη εγκατασταση το τηλεφωνο "λαγγαρε" σε οτι και αν προσπαθουσα να "ανοιξω" (πχ ρυθμισεις) ,μετα την δευτερη παει καλυτερα αλλα εχω για πρωτη φορα υψηλες θερμοκρασιες -εβγαλε και μηνυμα σχετικα το τηλεφωνο - βιντεο τραβαγα και "αναψε" αισθητα .Για να παω πισω στην 6.6.30 θα χρειαστω factory reset η απλα βαζω το zip και το τρεχω μεσω ρεκαβερι ;;
-
Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με τις συνεχεις αποσυνδεσεις του bluetooth ;rom 6.6.30
-
Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με τις συνεχεις αποσυνδεσεις του bluetooth ;rom 6.6.30
-
@mpeto και σε εμενα δουλευει μια χαρα ο φακος !και τα led !
-
Μια ερωτηση ετρεξα το cpu-z και ειδα να γραφει root--yes ,απο οταν πηγαμε στο .8 δεν εχω τρεξει SU ,ειναι οκ αυτο ;
-
Παράθεση από LeonTsi: “Σε redmi note 2 δεν δουλεύει και σε μένα ή αυτόματη φωτεινότητα..... ποιά εφαρμογή κάνουμε καθαρισμό δεδομένων? μήπως διορθωθεί ... ” Στο δικο μου με 6.6.30 δουλευει μια χαρα ,antutu στα 50Κ ,την μπαταρια θα δω αφου κανει δυο κυκλους -φαινεται παντως αρκετα καλα- κατι αλλο περιεργο δεν εχω δει προς το παρον ,ολα καλα
-
Μπραβο παιδια ολα καλα και εδω, μπαταρια εχω την ιδεα οτι ειναι καλυτερα απο την .23 ,χιλια μπραβο!!
-
@baiosss ευχαριστω ,ατιμη τυφλοποντικιαση ............
-
Μπορει και να ειναι η καλυτερη ρομ ,στον λιγο καιρο που εχω το κινητο μου.Μετα απο 2 φορτισεις η μπαταρια παει (κατα πολυ) καλυτερα απο τις αλλες ρομ που ειχα (stable or dev) ,το κινητο παει σφαιρα. Μια απορια μονο απο την καμερα βγηκε το HDR η εγω δεν το βρισκω;
-
Καλησπερα και απο μενα ,απο το πρωι που περασα την 6.6.23 ολα φαινονται καλυτερα απο πριν .Στο δικο μου τα led δουλευουν κανονικοτατα ,το αντουτου ηταν κατα 10κ καλυτερο ,η μπαταρια τωρα φαινεται καλυτερα αλλα δεν το λεω με σιγουρια απο 8πμ 100% ,περασμα ρομ ,μερικες αναβαθμισεις ,ανοιχτο wifi - bt ,καμμια δεκαρια κλησεις ,5-6 βιντεο ,2 φορες αντουτου ,χρηση σκαιπ και τωρα ειναι στο 30% υπολοιπο . Πολλα ευχαριστω σε ολη την ομαδα .
-
Ολα ΟΚ μεχρι τωρα ,ευχαριστω για το tip (με Αγγλικα το σεταρισμα) ,για οτι νεοτερο παρουσιαστει θα ειμαστε σε επαφη ,χιλια ευχαριστω παιδια !!
-
Την περασα στο redmi note 2-prime ,ακολουθησα τον οδηγο απο stable to Dev και εκανα τα απαραιτητα , "φλασαρα" την νεα ρομ και εκανα επανεκκινηση , μπηεκ στο MIUI 8 αλλα δεν μπορουσα να προχωρησω -να περασω το "εμποδιο" του Mi Account δεν δεχοταν το κωδικο (μου ειχε σταλει σε email οταν πρωτοσυνδεθηκα) . Εχοντας κανει μπακαπ τα data μπηκα σε ρεκαβερυ ταπερασα και εκανα επανεκκινηση , δεν περασε ποτε την εικονα android που"φορτωνει" ουτε μετα απο μιση ωρα . Καποια βοηθεια ;;; Προς το παρον εκανα ρ…
-
Καλησπερα ,τελικα την 7.3.2 fixed την χρησιμοποιουμε ; ειναι οκ ; Ευχαριστω.