Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• Το σκέφτηκα από την αρχή και ξέρω ότι θα απογειωθεί το κινητό με κάτι τέτοιο.Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησα και από εδώ μέσα πριν δύο χρόνια να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερα...

• Επειδή σκέφτηκα κάτι τραβηγμένο... Απεγκατεστησα αρκετές εφαρμογές που αγαπούσα αλλά "μπορώ" να κάνω χωρίς αυτές και το πρόβλημα βελτιώθηκε κατά 90%. Επειδή το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι ζοριζεται το κινητό κλπ και παρατηρώ ότι ζεσταίνεται αρκετά. Μήπως τελικά αν λέω αν, αφαιρέσω τη θήκη σιλικόνης, από το πίσω μεταλλικό μέρος, να δω μεγαλη βελτίωση στην απόδοση; Με τη λογική ότι θα ψύχεται πιο πολύ...

• Καλημερα, υστερα απο πολυ ψαξιμο επιβεβαιωνω αυτο που εγραψα στο ποστ 14. Αφαιρεσα οτιδηποτε μπορω να ζησω και χωρις αυτο π.χ. εξτρα εφετζηδικο πληκτρολογιο και παρουσιαζει το προβλημα πολυ σπανια.

• Οκ, μια ερώτηση τότε, υπάρχει τρόπος με αυτή την εφαρμογή να επιλέξεις κάποιο ringtone που έχεις ήδη στη συσκευή; Προσπαθώ εδώ και μέρες και έχει μονο επιλογή για να κατεβάσεις νέα ringtones...

• Το έκανα, (λογικά εννοείς να μην έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις συστήματος γιατί κάτι για ήχο δε βρήκα). Το πρόβλημα παραμένει.

• Μάλλον έχει να κάνει με αυτό που έγραψα ότι δηλαδή σχετίζεται με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Οσο τις μειώνω βελτιώνεται. Παρατηρώ επίσης πως όταν λαμβάνω κλήση και δε χτυπάει με το custom ringtone η φωτογραφία της εκάστοτε επαφής αργεί να εμφανιστεί. Πιστεύω οτι επειδή με τον ήχο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αναπαράγεται το default ringtone, αφού δε μπορεί μετα απο ενα δευτερόλεπτο να αλλάξει με το custom... Η θα πρέπει να κανω επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων και να μην ξα…

• Αυτό δεν το γνωρίζω επειδή το έδωσα εξω...

• Έχω αλλάξει ROM (ειχα κινέζικη πριν βαλω global) και έχουν μεσολαβήσει και 2-3 αναβαθμίσεις στην κάθε μια και το πρόβλημα παραμένει...

• Δυστυχώς πάλι τα ίδια, ίσως να βελτιώθηκε λίγο αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.

• Απεγκατεστησα κάποιες εφαρμογές που δε χρειάζομαι και απαγόρευσα την αυτόματη έναρξη από κάποιες αλλες. Για την ώρα δεν ξαναπαρουσιασε αυτό το πρόβλημα. Ίσως για αυτό και το πρωτοπαρουσιασε έπειτα από αναβάθμιση επειδή το νέο s/w λογικά είχε περισσότερες απαιτήσεις...

• Μοιάζει σα να παύει να είναι ενεργή κάποια εφαρμογή συστήματος αν για περίπου μισή ώρα κάνεις να δεχθείς εισερχόμενη κλήση.

• Για την ιστορία εγκατέστησα μία άλλη εφαρμογή τηλεφώνου και ρύθμισα ξεχωριστά κάποια ringtones για επαφές μεσω αυτής. Το έκανε πάλι...

• Δηλαδή : 1. Settings 2. Additional Settings 3. Region Εκεί όμως δεν υπάρχει η Ελβετία σαν επιλογή. Επίσης αν το κάνω αυτό δε θα έχω αλλά προβλήματα π. χ. με την ώρα;

• Καλησπέρα, έχω το redmi note 4 με MIUI 9.5 Global σταθερή 9.5.3.0 MBF MIFA. Εδώ και κάποιο καιρό τα custom ringtones δε λειτουργούν πάντα. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι κλειδωμένη η οθόνη, αν έχω ώρα να δεχθώ κλήση χτυπάει με τον default ήχο κλήσης ( custom και αυτό, αρχείο wav με αγγλικούς χαρακτήρες) Αν δεχθώ κλήση στα επόμενα λεπτά χτυπάει κανονικά με τον ηχο κλήσης της εκάστοτε επαφής. Εχω δοκιμάσει αρχεία wav, Mp3, flac, με ελληνικούς και αγγλικούς χαρακτήρες και τίποτα δεν πέτυχε. Επίση…

• Παράθεση από Atom: “Εδώ πατάς το μοντέλο του κινητού σου MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και μετά china developer. ” Το έκανα αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έβγαζε και σε εσένα ότι δηλαδή έχω δικαίωμα να περάσω μόνο stable. Επίσης έχω ήδη δοκιμάσει ανεπιτυχώς να ξεκλειδώσω όπως είμαι. =============== Δεκ 19th 2016, 11:02pm =============== Τελικά την πέρασα (MIUI 8 6.12.15 | Beta), ενεργοποίησα και πάλι το USB Debuging αλλά πάλι δε με αφήνει να ξεκλειδώσω. Μόλις φτάσει στο 50% σταματάε…

• Ψάχνω μια οποιαδήποτε για να μπορέσω μετά να ξεκλειδώσω το κινητό μου και να βάλω Ελληνικά και Google Redmi Note 4 64 Giga

• Thracia που θα τη βρω τη dev, υπάρχει εδώ μέσα;

• Έτσι το δείχνει: <a href=2vi5dlu.jpg">

• Κατέβασα το... όπως το λέτε, πολυβόλο αλλά όταν το τρέχω δεν αναγνωρίζει το συνδεδεμένο (με το γνήσιο καλώδιο) κινητό, δεν ανοίγει καν και μου βγάζει τις εξής οθόνες: <a href=2nbzmeg.jpg"> <a href=2qa20hw.jpg"> <a href=1zc1geb.jpg">

• Αυτή τη στιγμή μετά από αναβάθμιση έχω την 8.1.4.0 και έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα από την Xiaomi. Επειδή έχω μπερδευτεί, αυτό που μου γράφεις στο τέλος του ποστ 4704 να περάσω την Official global dev μπορώ να το κάνω με το λεγόμενο πολυβόλο; Και τι θα καταφέρω με αυτό, θα έχω ελληνικά και google;