Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Παράθεση από NasDriver: “Όντως, δεν έχει Σε ποια περιοχή είσαι ? Καλοδούλευτο ” μπηκα παντως στις ρυθμισεις και λεει china(system) παιζει ρολο αυτο καπου σε ολη τη λειτουργεια του κινητου?
-
Καλλιθεα Τωρα που το ανοιξα το κινητο υπαρχουν καποιες κινησεις να κανω για να ειμαι σιγουρος οτι αν γινει κατι στο μελλον οτι θα μπορεσω να το επαναφερω πιο ευκολα ? Φοβαμαι να το κλεισω να βαλω τη σιμ μηπως και δεν ξανανοιξει ποτε χαχα
-
Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε και με αυτές: [Feedback]MIUI 11 Beta Stable version V11.0.2.0.QFKMIXM for MI 9T Pro Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi [Feedback] MIUI 11 Beta Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFKEUXM for Mi 9T Pro Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi ” UPDATEEEEE : Λοιπον μολις εκανα wipe user data απο το mi flash pro ενω του ειχα περασει το τελευταιο ρομ που μου εστειλες χθες , το ξανανοιξα και στο region μου ειχε μονο κινα αλλα μπ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε και με αυτές: [Feedback]MIUI 11 Beta Stable version V11.0.2.0.QFKMIXM for MI 9T Pro Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi [Feedback] MIUI 11 Beta Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFKEUXM for Mi 9T Pro Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi ” δεν μπορω να βρω που ειναι το download link ...
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Marmar: “sorry flash older verison is not allowed ” πρέπει να βάλεις την ίδια που είχες η νεότερη...κατέβασες αυτήν που είχες στον λινκ που σου έδωσα ? ” ναι και την global και την global eea περασα την global γλιτωσα την λουπα μονο οπως ανεφερα και πιο πανω και οταν επιλεγω την eea τωρα μου λεει οτι ειναι older version
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν πατήσεις εκεί που λέει erase data ? ” ναι εκανα wipe για να ξαναδουλεψει αλλα οταω παω να βαλω την global eea ου λεει sorry flash older verison is not allowed.Ξερωγω αν δοκιμαζα να βαλω china rom ηπως εβγαζα ακρη?
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν σου βγάλει ρομ, θα επιλέξεις από τις 3 τελίτσες την ρομ που κατέβασες... ” αυτο εκανα εβαλα την global οχι global eea αλλα δεν δουλεψε το μονο που καταφερα ειναι να μην μπαινει σε loop,πηγα να δοκιμασω να βαλω το αλλο ρομ αλλα τωρα οποιο και απο τα 2 να βαλω παταω flash και δεν γινεται τιποτα
-
δοκιμασα μολις με το mi flash pro απλα επειδη στο rom packages δεν μου εβρισκε ρομ δοκιμασα να βαλω αυτες που μου ειπες να κατεβασω χθες εβαλα την global την περασε κανονικα και οταν το ανοιξα το κινητο παλι μου ειχε σαν region μονο china απλα τωρα οταν την ελεγα μου ελεγε η ευρεση συσκευης διακοπηκε χωρις να μαπινει σε loop
-
ναι και ψαχνω μπας και βρω λυση
-
Παράθεση από geoanto555: “Εγω θα σου προτείνω από την στιγμή που ειναι κλειδωμένο (αν ειδα καλα) να χρησιμοποιήσεις το xiaomitool --προσοχη μονο το ενα μπορει να κανει αυτη την δουλεια. Θα βρει την ρομ μονο του και θα την περάσει. Εχει αναλυτικες οδηγίες μεσα. ” το δοκιμασα μολις αλλα δεν μου βρισκει ρομ για το κινητο μου.Δεν ξερω μηπως φταιει που δεν εχω περασει σωστα τα drivers γιατι δενε χω και πολλες επιλογες απο την στιγμη που δεν ανοιγει το κινητο.Αν και μονο στο china δεν βρηκε ,οταν εβαλ…
-
τις εκανα τις επιλογες 1 και 3 αλλα δεν μου το αναγνωριζει οπως το δειχνει στον οδηγο...
-
οταν λες επιλογές 1&3 τι εννοεις;
-
το βράδυ όταν σχολασω θα κάτσω Νά τα δοκιμασω όλα ενα ενα και ελπίζω οτι θα βγάλω ακρη... Το γεγονος οτι δεν εχω drivers θα παίξει ρολο στο να περάσω νεο Ρομ απο πανω;
-
μπορειτε να δωσετε καποιο λινκ με τη σωστη διαδικασια για να περασω το ρομ μολις κατεβει?
-
απ οτι φαινεται ειναι κλειδωμενο
-
τον οδηγό ξεκίνησα και στο βήμα 1 που έλεγε για σωστα drivers πατησα πανω και οηγηδηκα στο κομματι με το usb debugging οποτε θα μπορέσω να ελεγχξω τον boot loader χωρίς να έχω drivers στο ΠΣ?
-
πως μπορω να το κανω αυτο ? εχεις να μου στειλεις καποιο guide ? το κινητο δεν ανοιγει οποτε δεν ξερω καν πως θα το συνδεσω με το πσ ,μου το βρισκει αλλα ας πουμε στο xiaomi suite δεν κανει connect λογικα θα πρεπει να δουλευει κανονικα για να περασω τα σωστα drivers και να κανω δουλεια ετσι?
-
γενικα επειδη βλεπω οτι σε πολλους ελεγχους και γενικα σε οτι εχιε να κανει σε συνδεση του κινητου με το πσ θελει πρωτα απ ολα usb debugging απο το κινητο ,εγω πως θα το κανω αυτο που δεν ανοιγει το κινητο?
-
μου βγαζει αυτο
-
το δοκιμασα παλι κανει το ιδιο μου βγαζει region china και κολλαει στο επομενο βημα