Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3 Σελίδα 3 από τις 4
4
Φιλε μήπως φταίει που δεν έχω σιμ μέσα; 1ον: πως ξέρω ποια εφαρμογη το προκαλεί 2ον: Σε τι βοηθάει το calibration;
Χρόνος ενεργοποίησης οθόνης μου δείχνει ένα 40λεπτο,και στην αδράνεια 11.μιση ώρες
Αυτα εδω ειναι φιλε...Χωρις σιμ,το αφησα απο το πρωι μεχρι λιγο πριν....Εφτιαξα το deep sleep,αλλα παλι
Guys πέρασα την 8.5.2.0 την ελληνική και έχω τρελό battery drain... Γνωρίζετε;
Μισο να ανοιξει να δω γτ μου δειχνει το Xtrv και φορτωνει =============== Ιουλ 13th 2017, 11:14pm =============== Παλι αγνωστο λεει η μλκια
Οταν λες baseband φιλε; Ειμαι λιγο ασχετιδης
Το βρηκα φιλε,ξαναφλασαρα χωρις να βαλω επιλογη Reboot μετα το τελειωμα του flash
Δοκιμασα να φορτωσω και την 8.5.2.0 και στο extract system.img μου ελεγε no mount resource busy, και μετα αφου εκανε επανεκκινηση,δεν φορτωνε και κολλαγε στο ση,α της Xiaomi...Εχετε καμια ιδεα τι παιζει; Ειχα κανεi hard reset prin
Στανταρ,εχω ψαξει καθε πιθανο τροπο χωρις pc,αλλα ματαια...Το βλεπω το εργο,θα το,φτιαξω,οταν βρω pc....Ευχαριστω πολυ για ολα φιλε
Το κινητο εχει χασει modem και imei γιατιψεκανα downgrade και προσπαθω να το λυσω χωρις pc
Παιδια pc δεν εχω ειμαι διακοπες,γενικα εχω θεμα με το κινητο,ειχα flasharei την 8.5.2.0 την ελληνικη προ Διημερου
Ξεκλειδωμενο,την φορτωσα απο twrp με factory reset πριν
Δεν βγαινουν καν οι τελιτσες
Μαγκες περναω την 8.2.2.0 με recovery και δεν ανοιγει,κολλαει στο σημα της Xiaomi
@Bodai,θα δοκιμάσω να περάσω την 8.2.2.0 με factory reset από twrp,γιατί είμαι σε διακοπές-δουλεια,και δεν έχω πρόσβαση σε pc
Καλησπέρα, εχθές ειχα παραθέσει ένα πρόβλημα όσο αναφορά το Redmi note 4 (Nikel)...Υπάρχει 8.2.2.0 για αυτο το κινητό;
Είναι σημαντική η βοήθεια όλων σας καθώς πέρα από flashαρισμα Ρομ από recovery, γιαβτα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα...Για την πρόταση του Bandit υπάρχει κάποιο video με instructions ή παρόμοιο θέμα στο site;
Bandit, όλο αυτό είναι δύσκολη υπόθεση;
1
2
3 Σελίδα 3 από τις 4
4