Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Παράθεση από stauros2653: “γυρισα σε 9.5.19 stable απο την xtrv 8.5.10 και διορθωθηκαν τα θεματα με τις ειδοποιησεις.το αναφερω για να δωσουν λιγο προσοχη οι devs για τις επομενες αναβαθμησεις,που ισως τους ξεφυγε κατι.περιμενω παντως λυση για το θεμα με το antiroll buck για να επιστρεψω στην κατα τα αλλα υπεροχη ρομ μας. ” αν σου είναι εύκολο με ποιά διαδικασία? μέσω updater του κινητού?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα στην ομάδα..παρακολουθώ από χθες την συζήτηση με το antirollback και έχω μπερδευτεί λίγο..είμαι με την 8.7.10 ελληνική κλασικά με twrp κλπ. Από ότι καταλαβαίνω μπορώ να βάλω οποιαδήποτε ρομ π να είναι 8.7.10 και πάνω..αν πάω από την ελληνική σε κάποια official 8.7.10 ή μεταγενέστερη αυτομάτως θα χάσω το twrp? Υπάρχει κίνδυνος να μπρικαρει το κινητό επειδή είμαι σε custom με twrp και πηγαίνω σε επίσημη ρομ?
-
Παράθεση από fanismarg1977: “Παράθεση από thanostek: “Καλησπέρα στην ομάδα! σήμερα πρωί πρωί πέρασα την ελληνική ρομ (Note 5 whyred). το κινητό έχει κάποια μικρολαγκαρίσματα και η φωτογραφική μου φαίνεται λιγότερο ποιοτική από όταν δοκίμαζα την Miui 10 beta. είναι ιδέα μου?και η οφίσιαλ Miui έχει αυτά τα μικρολαγκαρίσματα?μήπως δεν μπήκε σωστά στο κινητό?αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο θεμα? P.s. Μπορώ να φλασάρω την official miui 10 beta με fast boot ή μέσω twrp? ” Πως τα πάει το κινητό με…
-
Καλησπέρα στην ομάδα! σήμερα πρωί πρωί πέρασα την ελληνική ρομ (Note 5 whyred). το κινητό έχει κάποια μικρολαγκαρίσματα και η φωτογραφική μου φαίνεται λιγότερο ποιοτική από όταν δοκίμαζα την Miui 10 beta. είναι ιδέα μου?και η οφίσιαλ Miui έχει αυτά τα μικρολαγκαρίσματα?μήπως δεν μπήκε σωστά στο κινητό?αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιο θεμα? P.s. Μπορώ να φλασάρω την official miui 10 beta με fast boot ή μέσω twrp?
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από tzemam: “xiaomi mi tool και με κλειδωμένο bootloader μου εμφανιζει μια global rom με ονομασία 9.2.13.0 ΝΕΙΜΙΕΚ την γνωρίζουμε και γιατι δεν ειναι η 9.5.13.0 που λογικα ειναι το update της 9.5.6.0 που εχω τωρα; ” Εδώ το link με την rom που ψάχνεις MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασε την recovery rom και μέσα από την εφαρμογή Ενημέρωση την κάνεις εγκατάσταση. Θα είναι…
-
Παράθεση από tzemam: “Καλημέρα μόλις παρέλαβα το κινητό από Gearbes. Παρότι διάβασα βιαστηκά τις προηγούμενες σελίδες μια δυο ερωτήσεις! Το κουτί από έξω γράφει global rom και σύμφωνα με τον πίνακα που έχετε ανεβάσει έχω το πρωτελευτάιο μοντέλο το Μ1803Ε7SG, για εκδοση λογισμικού έχει την 9.5.6.ο (ΟΕΙΜΙFA) και ενώ κάνω έλεγχο για νεώτερες εκδόσεις μου λέει ότι δεν υπάρχει ενώ έχω διαβάσει αν θυμαμαι καλά κάτι για 9.5.13.0. Φταεί ότι δεν του έχω βάλει ακόμα τις sim; Και ο οδηγός για πέρασμα ελλην…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από thanostek: “οκ.. ευχαριστώ για την βοήθεια!!πάντως το κινητό "σπέρνει" ” πηγες από hongmi σε whyred. Δεν είναι και μικρό βήμα... ” όχι ακριβώς.. ενδιάμεσα υπήρξε lg g3 και μετά lg g4.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαοκ.. ευχαριστώ για την βοήθεια!!πάντως το κινητό "σπέρνει"
-
Μήνυμακάποιο πρόβλημα υπήρξε με το account Λογικά.. το ξανά πέρασα στο κινητό από την αρχή και τώρα προχώρησε.. είδα το μνμ για τις 360 ώρες "Couldn't unlock" after 360 hours of trying to unlock the device. οπότε σε 360 ώρες υποθέτω όταν μπώ θα προχωρήσει σε Unlock?
-
Μήνυμαόχι κανένα σφάλμα μέχρι εκείνο το σημείο. έκδοση 3.3.525.23 (τώρα είδα την καινούργια..δοκιμαζω..) p.s. τα ίδια ακριβώς και με την καινούργια version.
-
Μήνυμακαλησπέρα στη παρέα. επέστρεψα και εγώ στη χιαομι μετά από καιρό. πρωην κάτοχος redmi(hongmi) Και redmi 1s αποφάσισα να πάρω το xiaomi note5. προσπαθώ να κάνω τις αιτήσεις για unlock αλλά συνεχώς δέχομαι το σφάλμα σχετικά με το Current account is not bound to this device έχω δοκιμάσει το Oem unlock από developer options έχω κάνει πόσες φορές bound το account και συνεχίζει το ίδιο σφάλμα. μου διαφεύγει κάτι?το region Που διάβασα κάπου παίζει κάποιο ρόλο?
-
Κανονικά έκανα wipe τα πάντα..πάντως μετά από το wipe που έκανα μετά δεν βλέπω να έχει θέμα... Βλέπουμε
-
Η v6 πολυ ωραια αλλα αρχισαν τα προβληματα μετα απο μια μερα χρησης το κινητο ξεκινησε τις επανεκκινησεις νμονο του..εκανα wipe cashe k davilik και δειχνει να λυθηκε προς το παρων. Αλλος δεν αντιμετωπισε προβληματα με επανεκκινησεις ?