Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.

• Facebook πρόβλημα

Ektoras Orion - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

εκανα και εγω root με τον ιδιο περιπου τον ιδιο τροπο. Μπορει να μην εγινε καμια ουσιαστικη αλλαγη στο fb. Το fb κανει ολοκληρη ενημερωση ακομα και για αλλαξει ενα στοιχειο. Αλλα πριν οαμε σε αυτο το συμπερασμα, θελω να μου πεις. Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια μετα την αναβαθμιση

• Οκ, βρηκα την λυση. Στις ρυθμισεις του βιντεο, εκει που γραφει για την ποιοτητα του βιντεο, πρεπει να ειναι 60fps, αντι για 30 που το εχει η προεπιλογη.

• Ουτε εγω μπορω να το καταλαβω. Ο χρηστης του redmi note 6, το δημοσιευσε οταν πρωτοκυκλοφορησε (2018) και χρησοιμοποιουν σχεδον την ιδια εκδοση του προγραμματος. Ισως μς τις νεες ενημερωσεις να φτιαξει.

• ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ REDMI NOTE 7. Δεν έφτιαξε. Περιμένω την νέα ενημέρωση τώρα. Και έγινε ακριβώς το ίδιο. Την νύχτα που το πήρα έκανα και την ενημέρωση χωρίς να δω την κάμερα. Λοιπόν τι έκανα εγώ. Αντικατέστησατην εφαρμογή της κάμερας με μια άλλη. Ψάξε μια που να σε βολευει. Αλλά μέχρι τώρα, όλες οι εφαρμογές, δεν κανουν σωστή δουλεια με το φλας στις φωτογραφίες οπότε χρησοιμοποιώ την δικια του για φωτογραφίες (όσο δουλεύει) και την δικια μου για βίντεο.

• ΕΡΩΤΗΣΗ

Ektoras Orion - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Ειναι σιγουρα global, εχω την εκδοση 10.3.2.0 σταθερη. Το εχω root το κινητο αρα ναι ειναι ανοικτο και το bootloader. (το προβλημα στην καμερα προυπηρχε). Σου γραφω τωρα αυτα μεχρι να μαθω να ανεβαζω φωτογραφια. Πως μπορώ να ανεβάσω απο τον υπολογιστή μου;.61497490_2437284359828074_3787880719477374976_n.png61497490_2437284359828074_3787880719477374976_n.png

• ΕΡΩΤΗΣΗ

Μήνυμα

Οσο αναφορα το play store, οχι δεν υπαρχει προβλημα. Αφου ειναι global εκδοση

• ΕΡΩΤΗΣΗ

Μήνυμα

Εγω εχω το 32gb Εχω προβλημα με την εφαρμκγη της καμερας. Πιο πολυ οταν τραβαω βιντεο, μου κρασαρει και κλεινει. Εχω βαλει αλλη εφαρμογη εστω για να τραβαω τα βιντεο μου

• Root access ή αλλαγή rom

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ ξανά όλους σας για την βοήθεια, το bootloader, άνοιξε με επιτυχία!!! Ελπίζω όταν χρειαστείτε βοήθεια, να σας δωθεί και εσάς όπως σας αξίζει.

Μήνυμα

Μετά την προσπάθεια του unlock, φτάνει στο 99% και το ακυρώνει. Γράφει και κάτι ωραία κινέζικα έτσι ώστε να μην καταλαβαίνω τίποτα.

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, εχθές πήρα στα χέρια μου το xiaomi redmi note 7 32GB και 3GB ram, android 9.0 Pie. Προσπαθώ να rootάρω, αλλα δεν γίνεται root. Τι μπορώ να κάνω; Επίσης, πως που μπορώ να βρω custom rom;