Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-188 από 188.
-
Το κουτί είναι κλέιστό, Για να βγαλω το about πρεπει boot κτλπ Φοράω την MIUI Global 8.0|Stable 8.0.4.0 MBFMIDG Το αρχικό μου πρόβλημα: Προβλημα σε MIUI 8 με τα Google Sheets Και το πρόβλημα μου ολοκληρώνεται με τις ωρες λειτουργίας.... (5ωρες SOT 2 ομιλία/μέρα) θα ήθελα κάτι παραπάνω Δεν έχω κανενα άλλο πρόβλημα. Μάλιστα έχω πάρει θήκες και κρύσταλλα. θα ήθελα να το κρατήσω το τηλέφωνο και θα το κάνω αν μου πείτε οτι η κατασταση θα καλυτρέψει με την προσθήκη νέας ROM. Μάλιστα το να υπαρχει τοση…
-
@derveni και συνεργάτες είμαστε.... Αρα προτείνεις να το στείλω πίσω, δεν προκειται με ελλ ROM να παιξει περισσότερο(?) Δεν έχω ανοιξει θέμα paypal, απο τη στιγμή που υπάρχει υγιείς επικοινωνία με geekbyuing. Αυτοι μου προτειναν να αλλαξω rom. Δεν πετυχε όμως η αλλαγή @alnikou παράξενο.... Ευχαριστώ για την πρόταση/ σύσταση/ πληρόφορία
-
Οκ , σας ευχαριστώ και πάλι, θα προσπαθήσω να πάρω μια μικρή παράταση (για να περιμένω προτάσεις απαντήσεις απο το forum μας) για επιστροφή/refund απο geekbyuing..... και θα περιμένω λίγο... Πρός το παρόν το εχω φέρει στις εργοστασιακές ρυθ, και το έχω πακετάρει. Διευθύνσεις δεν εχω γραψει στο κουτί.... Καλύτερα να φύγει εντός ελλάδος παρά στους κινέζους φίλους....
-
@derveni @Nikos5150 και Καλησπέρα σε όλους Θυμωμενος δεν είμαι.... απλα εχασα χρόνο.... πέραν αυτού ευχαριστώ για τις απαντήσεις Η απλή αναφορά μου, δεν είναι αποτροπή. Ο κάθε ενας χρησιμοποιει το τηλέφωνο του με το γούστο του. Και οντως ειναι υπολογιστης παρα τηλέφωνο. Απλα σε καποιον ταιριάζει ή είναι επαρκές, σε άλλον όχι. Η άποψη, αν ειναι καθαρή, αληθινή και τεκμηριωμένη πρέπει να λέγεται. Οι αναγνώστες βγαζουν και τα δικά τους συμπεράσματα. Οντως η παρέμβαση ηταν επι πληρωμή, αλλα δεν το θ…
-
Γιατί επιστρέφω το REDMI NOTE 4, 3Gb/64Gb πισω... Μετά απο 8 μέρες χρήση -Η μπαταρία δεν με φτάνει. Κάθε μέρα φορτίζω στο 100%. Ετσι η μπαταρία με όλα τα συστηματα εξοικονομισης αλλα πάντα ανοιχτα τα data και WIFI, κρατάει μόνο 5 ωρες SOT και 2 ωρες ομιλία /μερα. Δεν ειμαι Gamer καθόλου. Μόνο δουλειά. -Αντιμετώπισα πρόβλημα με το Miui και google sheets που εν μέρει λυθηκαν, όχι τελείως. Εγραψα στο forum για βοήθεια και δεν υπήρξε ανταπόκριση/ γνώση. -Εστειλα το τηλέφωνο για πέρασμα ελληνικής rom…
-
Πως μπορω να τραβηξω video την οθόνη και να την ανεβάσω στο forum? Επίσης μπορείτε αν θέλετε να δείτε και στο δικό σας κινητό Αν ανοιξετε google sheets Σε ενα τυχαίο sheet μαρκαρετε μερικα κελια Μετά Κρατηστε πατημενο δαχτυλο στην περιοχη να ανοιξει το μενου και μετά πατηστε τις 3 δεξιές τελίτσες Ιδια συμπεριφορα και στο ΑΞ (επάνω στην μπαρα) και στις 3 επανω δεξια κάθετες τελίτσες Παρακαλώ δείτε τι κανει το κινητο σας αν έχετε miui 8 Ευχαριστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23281/ H…
-
Παρακαλώ μεταφερετε το παρόν στα Bug Reports Μόλις πηρα το Redmi Note 4 με MIUI Global 8.0|Stable 8.0.4.0 MBFMIDG Το 1ο μεγάλο πρόβλημα μου είναι η μπαταρία που μου κραταει μιση μέρα μονο. Το jiayu S3/3GB ram μου κραταει 8ωρες και αλλαζω μπαταρία και βγαζω την ημέρα. Δεν ειμαι gamer, Μονο δουλειά. Ηλπιζα με το Note 4 να μου εβγαζε τη μέρα Το 2ο μεγαλύτερο πρόβλημα μου που δεν μπορώ να κανω δουλεια πλέον είναι οτι οταν πας να δουλέψεις google sheets εχει θέμα με το ανοιγμα του format και το κουμπ…