Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 188.

• Παράθεση από makis1024: “Ναι αλλά γράφεις στο τόπικ για το Nikel. Μπες cit mode από τον κέρνελ δέκα φορές χτύπημα και τσέκαρε mic speak loop. Εάν δεν έχεις πρόβλημα ή περιμένεις καινούργια αναβάθμιση ή πας σε global dev για Mido. ” σωστά μεταφέρθηκε το σχόλιο μου. Δεν έχει mic speak loop Μόνο το receiver μοιάζει να έχει σχέση...

• μετά απο μια εβδομάδα χρήσης του καινούριου redmi note 4(mido snapdragon 2016102), έχω να πω ότι σε σχέση με το παλιό μου redmi note 4(nikel mtk) είναι μέρα με τη νύχτα στην κατανάλωση μπαταρίας. Άνετα πάω 6h sot + αρκετή ώρα internet radio + πολλά τηλέφωνα gps wifi Bluetooth και περισσεύει 30%. Απίστευτο. Δεν θα ξαναπαρω mtk ποτέ. (Το redmi note 4(nikel mtk) που είχα με μεγάλη προσπάθεια έφτανε 4 ώρες sot) Ευχαριστώ για την βοήθεια από το forum στην επιλογή της συσκευής. Ένα θέμα έχω και θέλω β…

• Καλημερα Εχω βρει το 4χ με αριθμο 2016101 καινουριο απο καταστημα θεσσαλονικης με 177ευρω με μτφ και αντικαταβολή, κατασκευης 2017. Να προχωρήσω σε αγορά? Ειναι το "καλο" 4Χ 3GB/32GB? Δεν εχει κανεις μας καταστημα εδω μεσα? Στειλτε μου ΠΜ

• Γεμιζα μπαταριες και επεσε στον κουβα του ηλεκτρολυτη απο την τσεπη... Βοηθάτε πρεπει να ψωνισω... ζοριζομαι....

• Καλησπέρα, σημερα επνιξα το Note 4 σε θειικο οξύ. Θελω αμεσα το 4Χ me Snapdragon ( 64GB πιθανοτατα) Στειλτε ΠΜ για το τι εχετε ή να προτεινεται μαγαζι ή παρτε με στο 6944648748 Καιγομαι Ξαναγυρισα στο σπασμενο Jiayu

• Παράθεση από pavkarip: “Καλημέρα, σκέφτεται ένας φίλος να πάρει το Redmi Note 4 με Snapdragon, απο εδώ πως σας φαίνεται, αξίζει? Θα έχει θέμα με τις μπάντες? ” Αμερική: data στα xiaomi χωρίς την 1900Mhz, είναι άχρηστο. Το xiaomi μου λειτουργεί στα 2g. Ομιλία κανονικά. Αναγκάστηκα από Αμερική και αγόρασα συσκευή για να λειτουργήσω. Αγόρασα λοιπόν το LG K3, την οποία και πουλάω 75€ με απεριόριστα GB 4g(LTE) και ομιλία. 10 ημερών φρέσκο. Με όλα τα χαρτιά, αποδείξεις κτλπ. Αποστολή αντικαταβολή δωρε…

• Καλησπέρα. Μετά την εγκατάσταση και χρήση για μερικές εβδομάδες της 7.5.25 έχω παρατηρήσει μερικά πραγματάκια που θα ήταν καλό να μου πείτε αν τα έχετε δει και σεις. 1. το bluetooth ξεσυνδέεται μετά από λίγη ώρα χρήσης, αν σβήσεις το τηλέφωνο και το ξαναναψεις. Μόνο με reset του Bluetooth ξανάρχεται σε φυσιολογική λειτουργία αρκεί να μην ξαναbootαρεις το τηλέφωνο. Το ίδιο Bluetooth λειτουργεί φυσιολογικά σε αλλο τηλέφωνο. 2. Η ισχύς λήψης του σήματος της κινητής είναι μειωμένη, εκτός αν έχει κάν…

• παιδιά κάτι έκανα προσπαθώντας για καθάρισμα dalvik και αναγκάστηκα να ξαναστησω οοοολο το τηλέφωνο. Πώς στον Εωσφόρο καθαρίζει η dalvik χωρίς καταστροφή? Επίσης με το ξαναστήσιμο άρχισε πάλι να καταναλώνει μπαταρία. Να ξανακατσω από πάνω πάλι την 7.5.25 ή καλύτερα να περιμένω την Παρασκευή?

• @BanditGR ορμώμενός απ' αυτά που μου έγραψες, τελικά λέω ας δοκιμάσω πριν κάνω οτιδήποτε ξηλωμα στο κινητό μου την 7.5.25. πρώτα απ' όλα μπήκε γλυκά. Πολύ γλυκά. Φοβόμουν τα αρώματα μπας και κάνω καμία μαλ.... Δεν έκανα clean dalvik... Ελπίζω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. δεύτερο, η νέα rom διορθωσε όλα τα προβλήματα του κινητού. τρίτο με τη νέα rom κρατάει όσο και η προηγούμενη μου rom τη μπαταρία , 3.5 ώρες sot (Μιλάω πολύ) στο 16%, αρα είμαστε πολύ καλά, και δεν έχασα ώρες στο ξαναστήσιμο. Εν…

• Ευχαριστώ, ΥΠΕΡ Ευχαριστώ....(Hidden Content)

• καλησπέρα. Για να φέρω το τηλέφωνο σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με τη ίδια rom, xtrv 7.3.30, για να το ξαναστησω γιατί άρχισε να μου βγάζει bugs, πως το κάνω? Πώς θα γίνει να μην χάσω τα wifi passwords? Στο ξαναστησιμο το mi account θα βάλει πάλι πίσω το software? Ίσως και τα wifi passwords...? Προφανώς οι google κωδικοι δεν σώζονται κάπου.... Προτείνετε να πάω σε άλλη rom? Βασικό μου κριτήριο η διάρκεια μπαταρίας... Προτείνετε να κάνω factory reset? Έχει διαφορά από αυτό που λέω?

• @derveni Ησυχία και υγεία,, καλό διάβασμα, καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν....

• @derveni Καλημέρα σου, Πρωινός κι εσύ...Εγώ μόλις τελείωσα άρμεγμα, αυγά....ξέρεις. Δεν χάνεται τίποτα με τα παραπάνω? Σκιάζομαι...

• Παράθεση από varitimos84: “Τα cache μεσα απο το twrp τα δοκιμασες? ” εννοείς, σκέτο, χωρίς dalviκ καθαρισμα? Καλημέρα

• μόνο του play store. Αλλά ξαφνικά το κάνει τυχαία σε πάρα πολλές...

• καλησπέρα, μου παρουσιάζει το παρακάτω σε πόλλες εφαρμογές πλέον..έχει γίνει σπαστικό... Δεν κολλάει αλλά το κάνει overlay για μερικά δευτερόλεπτα.... Υπάρχει καμιά πρόταση? Έχω την xtrv 7.3.30

• Παράθεση από john volk: “Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget …

• Καλό μήνα, καλή τύχη

• Παράθεση από osalonikios: “Για πες και τα αποτελέσματα γιαι μου βγήκαν τα ματια αλλά δε φαινεαι τιποτα. ” Ετοιμα δες παραπανω