Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
πρόβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από SAXOGUS: “Τα αρχείο το κάνουμε unzip ,στην sd?Γιατί το δικο μου ,update σταματάει στο 56% σε μια οθόνη με κινέζικα” Δεν κάνουμε τίποτα Unzip. To βάζουμε όπως είναι στην SD και ο Updater θα τα κάνει όλα μόνος του.” Δυστυχώς , κάνω εγκατάσταση του zip στην sd την ανοίγω μέσω του updater όμως δεν μου εμφανίζει την μπάρα με το ποσοστό εγκατάστασης , αντιθέτως μου δείχνει την ένδειξη "απενεργοποίηση" και με κατευθύνει σε μία οθόνη με το robot του android και έπειτ…
-
πρόβλημα
ΜήνυμαΤα αρχείο το κάνουμε unzip ,στην sd?Γιατί το δικο μου ,update σταματάει στο 56% σε μια οθόνη με κινέζικα
-
πρόβλημα
ΜήνυμαΦρέσκος είμαι κι εγώ. Μπορείς να μου πεις πως σου έκανε αναβάθμιση της έκδοσης; Εμενα μου εμφανίζει 3.11.8
-
Σήμερα παρέλαβα το hongmi...καλό κινητό.Όμως το πακετο από το merimobiles με απογοήτευσε διότι ως μεμβράνη του red rice είχανε βάλει μία υποτυπώδη που ίσα ίσα κάλυπτε την οθόνη του red rice, εάν δεν έχεις μεμβράνη για το κινητό, 1000 φορές να μην την βάζεις ως προεπιλογή παρά να στέλνεις κάτι σαν μεβράνη.Τώρα θ αναγκαστώ να παραγγείλω τη μεμβράνη από άλλο site όπως και κάλυμμα/θήκη.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ο συνάδελφός σου από που το πήρε ? Μην φοβάσαι, συνήθως σε 10 εργάσιμες μέρες θα το έχεις παραλάβει.” Από το hotmid $209.Βέβαια είδα το κουτί με τις ετικέτες της xiaomi εξωτερικά και πίσω όπως και το εγχειρίδιο εσωτερικά, εάν αυτό λέει κάτι... Αυτό που παρατήρησα είναι πως η συσκευή επάνω αριστερά είχε το σήμα G3.Όντως ισχύει κάτι τέτοιο για τα original; Βέβαια σήμερα είδα και αυτό και παραξενεύτηκα ....κυκλοφόρησε το mi3 snapdragon 800 με τιμή $ 480; hotmid.com/xiaomi-mi…
-
Τελικά ποιό ήταν το πρόβλημα; Πάντως εγώ,όπως προ είπα παράγγειλα από merimobiles το hongmi στις 25/11.Μου έστειλαν στο mail το tracking no. όμως στο track and trace της ems δεν μου δίνει σχετικές πληροφορίες για το πακέτο.Υπάρχει εκτίμηση ,λόγω εμπειρίας των admin περίπου πότε να το περιμένω;Οχί τίποτα άλλο αλλά θα έχω ταξίδι στο εξωτερικό στις 15/12 και θα ήθελα να το έχω μαζί μου. ΥΓ:Το παρέλαβε ένας συνάδελφος στη δουλειά και παρατήρησα πως για να ακούσεις την συνομιλία πρέπει η ένταση του ή…
-
Παράθεση από n_s_e_: “Παράθεση από SAXOGUS: “Παράθεση από MIUI_ART: “Miui” Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη και για όλα τα προιόντα της xiaomi;” Επιχείρησα σήμερα να καταχωρήσω παραγγελία στο merimobiles για το Xiaomi Hongmi βάζοντας τον κωδικό κουπονιού (Miui), αλλά δεν το δέχθηκε” Το ίδιο συνέβη και με την δική μου παραγγελία.Επιχείρησα αρκετές φορές σε παραλλαγές ,μπας και... Όμως τζίφος...παρόλα αυτά καταχώρησα την παραγγελία,γιατί θέλω κινητό πριν τα Χριστούγεννα .
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
SAXOGUS - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚαλησπέρα , Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να ξέρω εάν αξίζει η διαφορά των 70-80$ για να επιλέξω το mi2s αντί του hongmi.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από το κινητό μου(πιστεύω).Το θέλω για organizer εργασίας,internet. Και εφαρμογές fitness,ενημέρωσης Κ.λ.π. Ευχαριστώ Υ.Γ.:Εάν το παραγγείλω κάποια αξεσουαρ θα πρέπει να είναι απαραίτητα Π.Χ. Film,case η μπορώ να βρω και στην Ελλάδα;