Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Δυο φορες την εχω κατεβασει. Ξαναεκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και flash ξανα τη ρομ. Αυτη τη φορα δεν εβγαλε λαθος και περιμενω να κανει reboot.....για να δουμε O bootloader δεν ειναι κλειδωμενος. Το ελεγξα μολις =============== Σεπ 5th 2017, 12:16am =============== Κολλημενο στο Mi logo εδω και δεκα λεπτα. Πως μπορω να ριξω παλι μεσα στο κινητο την rom που ξανακατεβασα απο αλλο σερβερ μηπως ειχε προβλημα; =============== Σεπ 5th 2017, 12:44am =============== Tελικα ξανα περασα την κι…
-
Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. ΘΑ δοκιμασω το βραδυ. Μια ερωτηση ακομα. Με το TWRP Factory reset δηλαδη Wipe Dalvik cache, wipe cache, wipe data μετα κανω reboot ή πισω πισω το βελακι μεχρι να ξαναβγω στο μενου και να φλασαρω τη rom ; Μηπως να κανω και wipe internal storage δηλαδη Absolute Full Wipes & Install New Rom ;
-
Tωρα που εχω ξεκλειδωτο bootloader αν κανω factory reset και μου τον ξανακλειδωσει οταν περασω τhν νεα rom τι γινεται ; Eκανα νεο αιτημα για ξεκλειδωμα και ηρθε και επιβεβαιωση οτι ειναι ολα οκ. Αρα κανω factory reset , flash την νεα ρομ, reboot κι αν κολλησει στην εναρξη το συνδεω με υπολογιστη σε fastboot, τρεχω το miunlock tool το ξεκλειδωνει και φορτωνει μια χαρα η νεα rom ;
-
Και καποια στιγμη ενω ειχα απελπιστει γυρω στις 4 τη νυχτα ακολουθησα αυτον τον οδηγο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c καταφερα και περασα κινεζικη fastboot rom και ξεκλειδωσα και τον bootloader. Tωρα, μετα απο μια αναβαθμιση που εγινε εχω μια κινεζικη ρομ (screenshot συνημμενο) , χωρις Ελληνικα (ευτυχως περασα Google apps) και επειγοντως θελω να περασω την νεα Ελληνικη developer. Την ριχνω στο κινητο μεσω υπολογιστη και φλασαρω μεσω TWRP ; Oταν ολοκληρωθει η διαδικασια κανω reboot και ολα οκ…
-
Δεν βγαζει κανενα σφαλμα. Απλως οταν τρεξω το Mi unlock tool και αφου συνδεθω στον Mi account μου, βγαζει Your device isnt supported by Miunlock go to unlock.update.miui.com to apply for MIUnlock support and view the progress. Aφου λοιπον παω σ αυτη τη σελιδα στο ιντερνετ και βαλω τα στοιχεια μου σωστα μου βγαζει Please input correct name
-
To κινητο το αγορασα ξεκλειδωτο και κλειδωσε μολις πηγα να περασω την νεα rom. Tρεχω το Μi unlock tool, μπαινω με τον Mi account μου , και μου λεει δεν εχω permissions και με βαζει να κανω κλικ σε ενα λινκ και με πηγαινει στο Apply for unlocking Mi devices και απο εκει εδωapply.php οπου βαζοντας σωστα ολα τα στοιχεια μου και κανοντας κλικ στο Αpply now βγαζει οτι ειναι λαθος το ονομα μου που δεν ειναι σιγουρα γιατι το τσεκαρω με το mi account μου
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Εδώ ο οδηγός μετάβασης από Android 5 σε Android 6 => Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Ο οδηγος ισχυει και για Μi4-C ;;;; Μπορω να βαλω απ ευθειας την τελευταια rom ή καποια τυπου 6.χχ.χχ και μετα απο πανω την 7.χχ.χχ ;
-
Επειδη ηρθε επιτελους ο καιρος να το κανω κι επειδη εχω μπερδευτει λιγακι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ειναι τα παρακατω ; 1. back up μεσω της ΤWRP 2. factory reset μεσω TWRP 3. βαζω τη Rom που εχω κατεβασει μεσα στο κινητο μεσω ΗΥ 4. εγκατασταση της rom 5. συνδεση με google account και Μi Account που θα επαναφερουν τις ρυθμισεις που ειχα και πριν Σωστα τα λεω ; Κατι αλλο πρεπει να κανω ; Υπαρχει περιπτωση να κλειδωθει ο bootloader ; Το κινητο το ειχα αγορασει με ξεκλειδωτο bootloader πριν…
-
Φλας Φωτογραφίας
ΜήνυμαΈχω αλλάξει πολλές ρομ αλλά το πρόβλημα με το κιτρινο φλας παραμενει με συνεπεια οι φωτογραφιες το βραδυ να βγαινουν χαλια. Να θυμησω οτι ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη "Εγχρωμο φλας". Επισης ο φακος είναι σε λευκο χρωμα και οταν "παιζω" με τις επιλογες του φλας και του HDR Aυτοματο, Ενεργο καποια στιγμη αναβει λευκο αλλα οχι παντα. Μπορειτε να το τσεκαρετε και να μου πειτε πως θα το διορθωσω ; Και ποιες πρεπει να ειναι οι "σωστες" ρυθμισεις της καμερας (φλας, HDR κλπ)
-
Tην περασα κι εγω νωριτερα. Ολα λειτουργουν κανονικα και χωρις προβλημα για την ωρα