Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• Antutu score από τα xiaomi

GeorgeKa - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-4C με 6.1.21

• Φλας Φωτογραφίας

GeorgeKa - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Και στο δικο μου με 5.12.10 rom το φλας ειναι κιτρινο. Δοκιμασα να αλλαξω την επιλογή έγχρωμο φλας αλλά δεν είχε αλλάξει κάτι. Οταν ανοιγω τον "φακο" το χρωμα ειναι λευκο. Πρεπει να ειναι θεμα της rom

• Mi4c, απορίες OTG και 60fps

Μήνυμα

Παράθεση από Voliminal: “Καλησπέρα, Επίσης. συνδέω ένα USB stick το οποίο είναι αυτό, και δεν το βλέπει. ” Θέλει καλώδιο USB C OTG χωρις ανταπτορες. 51MX0dwuMZL._SX425_.jpg

• micro sim cards Xiaomi mi4c

Μήνυμα

Όχι δεν γίνεται

• Πως βάζω Stable rom σε Mi4c

Μήνυμα

Γεια και παλι σε ολη την παρεα. Στο κινητο μου εχω περασει την 5.11.26 developer . Θελω να βαλω stable rom γιατι εχω την εντυπωση οτι με αυτην που εχω, εχει εξασθενισει το σημα του τηλεφωνου και η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα. Η stable πανω σε ποια developer βασιζεται ; Για να την περασω θα ακολουθησω τον οδηγο ; Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C Χρειαζεται να κανω κατι αλλο;

• 4G και WIND

Μήνυμα

Είναι γνωστό ότι το κινητό δεν υποστηρίζει την 800άρα μπάντα για να λειτουργεί το 4G της WIND. Γιατι στο κινητο μου στην οθονη κλειδωματος πανω δεξια που δειχνει τη μπαρα με την ισχυ του σηματος και το παροχο μου βγαζει αρκετες φορες WIND 4G ;

• Το εκανα....δεν εστρωσε !

• Το Μι4c μου φοραει την 5.11.12 rom και οταν πηγαινω στο μενου Ρυθμισεις-Περισσοτερες ρυθμισεις-Μπαταρια-Διαχ.χρησης μπαταραις εφαρμογων και κανω κλικ μου βγαζει το μηνυμα οτι "Δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει". Σας στελνω screenshot απο την αναφορα σφαλματος. Επισης το ιδιο μηνυμα "Δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει" το βγαζει και απο μονο του αρκετες φορες την ημερα οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη.

• Καινούργιος και άσχετος !

Μήνυμα

Σας εχω ζαλισει και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι ξερω οτι αν περασεις νεα rom στο τηλεφωνο χανονται ολα τα δεδομενα που υπαρχουν αποθηκευμενα και πρεπει να τα ξαναστησεις απο την αρχη. Αυτο ισχυει για την πρωτη φορα που περνας τη rom και μετα συνεχιζεις με τις αναβαθμισεις. Εγω λοιπον ακολουθοντας την διαδικασια που περιγραφεται στον οδηγο περασα απο την multilanguage rom που φορουσε το κινητο (φωτο 1) στην Ελληνικη (φωτο 2) - και οι δυο development rom…

Μήνυμα

Αρα αυτο που εκανα λαθος (εφοσον ειχα ευρωπαϊκη development rom) επρεπε πριν κανει την εγκατασταση να επιλεξω clear cache dalvik. Αφου δεν το εκανα περασα την Ελληνικη απο πανω απο την Ευρωπαικη

Μήνυμα

Αφου πληκτρολογησω adb reboot bootloader μου ανοιγει στο κινητο μια οθονη με μια εικονα που γραφει FASTBOOT. Mενει ωρα κολλημενο εκει. Προχωραει μονο αν γραψω στον υπολογιστη fastboot boot mi4c_recovery.img οπου μετα απο λιγο με βαζει στο TWRP. To κανω σωστα ;

Μήνυμα

Aρα που εκανα λαθος ; Εκανα οτι λεει στον οδηγο κι οταν μπηκα σε recovery, πηγα install, βρηκα τον φακελο που ειχα βαλει στο τηλεφωνο την νεα rom, την επελεξα και αν θυμαμαι καλα πριν κανει την εγκατασταση ειχε μια επιλογη clear cache dalvik που ΔΕΝ το επελεξα.

Μήνυμα

H rom απο το Κινεζομαγαζο ηταν developer multilanguage και καθε βδομαδα (Παρασκευη) κατεβαζα αναβαθμιση μεσω της εφαρμογης update του κινητου. Aκουλουθοντας τον οδηγο μαλλον περασα απο πανω την νεα rom που κατεβασα απο εδω γιατι στις πληροφοριες του τηλεφωνου μου γραφει : MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.12 developer Αρα ειμαι λογικα οκ

Μήνυμα

Εβαλα την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.11.12.zip πανω απο την rom με την οποια ειχε ερθει το κινητο μου απο Κινα (ηταν μαλλον η ευρωπαΪκη) και οταν μου ζητηθηκε απο το recovery wipe cache dalvik ειπα οχι. Καλα εκανα ;

Μήνυμα

Kατεβασα και εκανα εγκατασταση την Ελληνικη rom συμφωνα με τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/com...4%CE%BF-Mi-4C/ Εκανε επανεκκινηση και μου εμφανιζει το τηλεφωνο μου στημενο ετσι οπως το ειχα με την μονη αλλαγη οτι εχουν προστεθει καποιες επιπλεον εφαρμογες της Xiaomi και το Swiftkey. Εγω γιατι νομιζα οτι θα σβησουν τα παντα απο το τηλεφωνο και θα πρεπει να τα στησω ολα απο την αρχη ; Εκανα κατι λαθος ; Επισης δεν ειναι root η συσκευη μου.