Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα1) Δεν ειμαι απο εκεινους που παιζουν παιχνιδια . Περισσοτερο τηλ , αντε κανενα βαημπερ και φβ . 2) Στην εγγραφη για Mi Acc αναφερει να κανουμε εγγραφη με email αλλα εγω εκανα με τηλ . Θα υπαρχει καποιο θεμα ; 3) Οκ θα κατεβασω και Drivers 4) εκει που αναφερει ενημερωση συστηματος τελικα να την κανω ; αν οχι πότε να το ενημερωσω ;
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΟκ ας το αφησουμε το δαχτυλικο . Εφοσον ειναι οκ δεν ειναι επειγον τωρα . Τι αλλο πρεπει να κανω μετα ;
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμααν ειναι παντως το auto Fingerprint test αναφερει pass
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΜε Fingerprint αναφερει μονο auto Fingerprint test
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμααυτα εχει
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμαεπειδη δεν γνωριζω αγγλικα , μπηκα σε kernel - hardware test και στις 3 τελειτσες δεξια λεει additional test .
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@amavroudis ναι μετά το είδα δεν πρόλαβα να το διορθώσω το κείμενο Οκ παρακάτω δίνω φώτο καθώς και ένα μνμ που βγάζει για αποτύπωμα ( ενώ είναι καθαρό ) Φώτο 1 : about Φώτο 2 : Να κάνω ενημέρωση ; Φώτο 3 : Ενώ είναι καθαρό από πίσω .
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα τσακάλια . Τοποθετήθηκε η σιμ , έγινε μεταφορά επαφών από το παλιό στο Χιαομι , έγινε ενημέρωση εφαρμογών Play Store , έγινε Mi Acc Τώρα πριν στείλω το About πρέπει να κρύψω κάποια στοιχεία εκεί ; Και επίσης για screenshot μόνο με Volume Down & Power βγάζει ;
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΚαλησπερα και καλή εβδομάδα @derveni : Οι φώτο μετά το σχόλιο του @amavroudis έγιναν επεξεργασία και upload ξανά . Είχα ξεχάσει να το θολώσω από βιασύνη . Ναι θα αλλάξω σε λίγες μέρες την σιμ που τελειώνει ο αριθμός τηλ σε 271 εντός ημερών γιατί θέλω επιπλέον να πάρω κ ένα νέο νούμερο . Μόλις τις τοποθετήσω γραφω ξανά , αφού κάνω το Mi Acc και ταυτόχρονα στείλω και φώτο για το about και προχωράμε ένα ένα βήμα γιατί στο τέλος θα μπλοκάρω εγώ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ thumbsup.png
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@amavroudis , οκ ένα ένα μη μπλοκάρω εγώ στο τέλος . Αλλάζω σιμ και μιλάμε ξανά . Την καλημέρα μου και 1000 ευχαριστώ σε όλους σας
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@amavroudis έγινε επεξεργασία μηνύματος και ανέβηκαν ξανά οι φώτο . Τα έσβησα όλα Εφόσον είμαι MEG7 - Β20 , είμαι Οκ . Για φόρτιση το λύσαμε επίσης . Σχετικά με σιμ θα αλλάξω το νούμερο που έχω τώρα σε άλλη σιμ , συν νέο νούμερο που χρειάζομαι . Πφφφ όλοι λεφτά θέλουν κανεις να μας δώσει και να μη τα θέλει πίσω ; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια εκτός απο Mi acc ; Αν ναι πείτε μου τι ακριβώς και δώστε συγκεκριμένο λινκ . Παιδιά σας ευχαριστώ , άψογοι
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@amavroudis τσακαλε . Όχι ρε συ , σιγά μην την κόψω . Άσε μη φάμε και κανένα δάχτυλο Έχουμε που έχουμε φάει τα χέρια μας από τα κατσαβίδια και τους κόφτες , φτάνει Ναι θα την παω για αλλαγή . Πήγα ρώτησα επίσης για νέο νούμερο ( γιατί θέλω να πάρω ακόμα ένα νούμερο ) και εκεί μου είπαν εκτός από την τιμή οτι παρέχουν 3 κάρτες σιμ διαφορετικού μεγέθους
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@derveni Καλημέρα φιλαράκι και σε ευχαριστώ . Το τηλ ήρθε πριν λίγη ώρα . Μέχρι στιγμής το έβαλα για φόρτιση . Αλήθεια πόσο θέλει αρχική φόρτιση ; Όταν ξεκίνησα την φόρτιση ήταν στο 50% - 55% . Μέχρι στιγμής έχω βγάλει αυτές τις φώτο που δείχνω . Το θέμα επίσης είναι αν ταιριάζει η κάρτα σιμ από το παλιό που έχω ( δεν ξέρω αν κάνει να αναφέρω μοντέλο ) . Στο παλιό έχει Micro-SIM και σε αυτό από ψάξιμο που έκανα αναφέρει Nano-SIM
-
Τεχνολογικά νέα
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιο Subforum να βάζω θέματα τεχνολογικά ; Όπως , θέματα που αφορούν Facebook , Social Media , Hoax - Chain - Phishing -Scam - Spam -Worm , Security , Γενικά περί τηλεφωνίας , Ενημέρωση για ψέματα τις απάτες , τα αλυσιδωτά μηνύματα με ψεύτικους διαγωνισμούς και παραπλανητικές αναρτήσεις που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο διαδίκτυο , ενημέρωση των γονέων για την αποτελεσματική προστασία των παιδιών και των εφήβων από τα επικίνδυνα κυκλοφορούμενα παιγνίδια στα κοινωνικά δίκτυα , τους …
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμα@amavroudis κεκτημένη ταχύτητα σε εσένα
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
Μήνυμαamavroudis Σε ευχαριστώ πολύ . Θα δω τις οδηγίες του @makis1024 , ο οποίος είναι αναλυτικοτατος και σε αναμονή αν προκύψει κάτι . Τώρα σχετικά με την απάντηση σου για MEG7 , είμαι μέσα στην Βέροια και σπάνια ταξιδεύω , άρα πιστεύω δεν θα έχω και μεγάλο θέμα .
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Redmi 5 Plus: What model number is your phone? - Redmi 5/Plus - Xiaomi MIUI Official Forum MEG7 = Global Version με Β20 MET7 and MEE7 = China Version χωρίς Β20 Καλό θα είναι να έχεις πάρει με Β20. Καλό εινια επίσης να κάνεις έλεγχο bootloader και κατόπιν ξεκλείδωμα για να αποφύγεις περιπέτειες αργότερα. Ανέβασε screenshot από το about phone μόλις το πάρεις για να σε καθοδηγήσουμε. ” Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ . Ναι , θα ανεβάσω μόλις το πάρω αύριο στα χέρια μου από κούρ…
-
Καλησπερα σας . Για εμας που δεν χρησιμοποιούμε Paypal υπάρχει άλλος τρόπος ; Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος διαχειριστής , ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα . Ευχαριστώ
-
Αρχάριος με Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΚαλησπερα σας από έναν νέο στο φόρουμ . Δεν θα το έλεγα αρχάριος στο διαδίκτυο , αλλά άσχετος με τα κινητά μιας και δεν παρακολουθώ την τεχνολογία των κινητών . Αύριο Δευτέρα θα έρθει στα χερια μου το 5 Plus και θα διώξω το Samsung για διάφορους λόγους . Ο λόγος που αποφάσισα να πάω σε Xiaοmi είναι μετά από πολύ ψάξιμο επί αρκετούς μήνες και διάβασα / είδα , καλές κριτικές καθώς και αρκετοί φίλοι που έχουν Xiaomi μου είπαν πολύ καλά λόγια . Σε μια αγορά Xiaomi τηλ στην αδερφή μου το κινητό βγήκε…