Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• σε site το βρηκα , αλλα στα περισσοτερα αλλα site δεν αναφερουν τιμες. SAR value:The SAR (specific absorption rate) value of the Redmi Note 2 is 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, which is a little bit higher than the previous Redmi Note but it is well within the limits of every country regulation.

• Τις ρυθμίσεις τις εκανε ο μηχανογραφος της εταιρειας . Οπως προανεφερα σε samsung και iphone οι συγκεκριμενες ρυθμισεις λειτουργουν. Νομιζω ειναι FQDN (αν καταλαβα καλα κατι σαν dynds απο την NOIP.ME

• ευχαριστω για την αμεση αποκριση δεν χρησιμοποιω καποια εφαρμογη (καποιο app ) αλλα απο ρυθμισεις,περισσοτερα,VPN, προσθηκη δικτυου vpn βαζεις τυπο(πχ PPTP), διευθυνση εξυπηρετη, χρηστη. κωδικο και γραφει συνδεεται ... αλλα τελικα δεν συνδεεται.

• ok sorry caeser διαβαζοντας σχεδον ολα τα ποστ *(63 σελιδες εδω και ακομη περισσοτερες στους γενικους οδηγους how to), ειχα την αισθηση οτι οι απαντησεις ηταν σχεδον αμεσες και απαντουσε καποιος . to vpn απαιτειται στην δουλεια μου κι ειναι θεμα να μην δουλευει στο κινητο μου. ακομα κι ενα 'δεν το εχουμε συναντησει σαν προβλημα' θα ηταν οκ απο την μερια μου για να καταλαβω οτι δεν ειμαι μονος. ευχαριστω

• γεια σας και παλι. γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα στο VPN (μεσα απο ρυθμισεις, δικτυο και συνδεσιμοτητα,, vpn) , eχω το redmi note 2 με rom 5.10.8. το παλιο μου samsung με τις ιδιες ρυθμισεις συνδεεται αμεσως , το xiaomi ποτε.

• vpn σε Redmi note 2

tecu - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

γεια σας και παλι. γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα στο VPN (μεσα απο ρυθμισεις, δικτυο και συνδεσιμοτητα,, vpn) , eχω το redmi note 2 με rom 5.10.8. το παλιο μου samsung με τις ιδιες ρυθμισεις συνδεεται αμεσως , το xiaomi ποτε.

• vpn σε Redmi note 2

Μήνυμα

γεια σας και παλι. γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα στο VPN (μεσα απο ρυθμισεις, δικτυο και συνδεσιμοτητα,, vpn) , eχω το redmi note 2 με rom 5.10.8. το παλιο μου samsung με τις ιδιες ρυθμισεις συνδεεται αμεσως , το xiaomi ποτε.

• Redmi Note 2 και VPN

Μήνυμα

Γνωρίζει κανείς αν δουλευει το vpn που υπαρχει στις επιλογες ( δηλ δεν αναφερομαι σε extra app ) φοραω την 5.10.8 στο redmi note 2 εχω δίπλα το παλιο μου samsung και βαζω τις ιδιες ρυθμισεις (τύπο, server, user , pass etc)το Samsung συνδεεται, το Xiaomi οχι

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

και οι αλλοι χρηστες (στην Ελλαδα) εχουν τοση λιγη αυτονομια ? θα βαλω το κινητο στο ντουλαπι και θα περιμενω ανυπομονα τους μαγους Ελπιζω να ερθουν πριν τα Χριστουγεννα

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτη τη στιγμη με χρηση λιγο τηλεφωνο , λιγα mail ,δεν θα βγαλει το αυριανο εργασιακο οκταωρο, και σιγουρα ειναι θεμα . οι πιο καινουριες rom που αναφερεις θα δωσουν 5-10 % , που φυσικα δεν λυνουν το προβλημα .

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

Χαιρετω και παλι . εβαλα την νεα 5.10 rom . τι συμβαινει με την μπαταρια διαβαζω σε ξενα post οτι πολλοι κλαινε, η δικια μου μοιαζει να χανει 10% την ωρα με wifi , gps, bluetooth κλειστα . επισης εσβησα τα παντα και δεν εχω εγκαταστησει ακομη καμια εφαρμογη. η μπαταρια αδειαζει με ρυθμο που τον βλεπεις.

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Twrp OK. Rom OK Δεν βλέπω όμως να είναι root το κινητό. Τι παίζει;

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

Ποιά διαδικασία φλασαρίσματος ακολούθησες? a) volume up + power on , wipe , install (= error) Ποιά ρομ προσπαθείς να βάλεις? 5.9.24 αλλα και την 5.9.27 Τι recovery έχεις? την κινεζικη (χθες το πηρα το κινητο , δεν εχω αλλαξει κατι To Mi recovery (σε αυτή τη περίπτωση το "update.zip" το βάζουμε μέσα στο κινητό και όχι στην εξωτερική SD). στο root το βαζουμε ? η σε καποιο φακελλο ? (πχ downloaded_rom) Αν πέρασες το TWRP δεν χρειάζεται μετονομασία του .zip σε update... δεν περασα τπτ Τι ρομ φοράει …

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

Ξενύχτησα , Διάβαζα όλη νύχτα ! Κατέβασα την ROM (περίπου 700 ΜΒ ) την μετονομασία σε update(.zip) και την έβαλα σε νέα sd card και δοκιμασα ,αλλά μου βγαζει "install update.zip failed, update.zip is corrupted" το αρχείο στον υπολογιστη μου φαινεται να αποσυμπιεζεται κανονικα. καμια βοηθεια ?

• REDMI NOTE 2

Μήνυμα

Μολις το παρελαβα . το ειχα ζητησει με ΜΙUI 7 και χωρις chinese. ΗΡθε με MIUI 6 kai κινεζιες. λιγη βοήθεια Αλλου διαβαζω ROM απο Updater , κι αλλου ROM απο Recovery ποιο ειναι το σωστο?