Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε κάνε ένα ευχέλαιο πρώτα να πιάσουν οι προτάσεις και αν συνεχίσει να είναι δαιμονισμένο τότε κάνε του εξορκισμό μία rom πίσω που δούλευε απρόσκοπτα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δε ξερω με πια rom μπορει να δουλεψει. καινουργιο κινητο πηρα ο κακομοιρης...
-
Παράθεση από spideman3: “Μην αγχώνεσαι σιγά μην έχεις θέμα software ή hardware επειδή είναι αλανιάρα η εφαρμογή ράδιο. Πήγαινε Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες βρες την εφαρμογή ραδιοφώνο και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Αν συνεχίσει μπες σε recovery λειτουργία - wipe cache, dalvick. Αν ακόμα είναι αλανιάρα η εφαρμογή δεν θα το πας για εξορκισμό αλλά δοκίμασε μια rom πίσω. @aledjo ” thanks θα τα δοκιμασω παντως ειδα οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα New - Redmi Note 4 Problem Fm Radio | Xiaomi Europe…
-
παιδια μαλλον το κινητο μου ειναι δαιμονισμενο! οταν ακουω ραδιο αλλαζει σταθμους μονο του! εκει που ακουω μετα απο 5-10 λεπτα αλλαζει σταθμο εννοω στην οθονη παραμενει γραμμενος ο σταθμος που ακουγα πριν εχει τυχει σε κανεναν? software η hardware ειναι αυτο? ωχ δε το πιστευω το εχουν και αλλοι New - Redmi Note 4 Problem Fm Radio | Xiaomi European Community & Store θα το καλυπτει η εγγυηση?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aledjo: “υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε εντελως το fingerprint για να μην ενεργοποιειται το κινητο οταν το ακουμπαω? ” ψιλοαπορώ πάντως πως είναι τόσο πρόβλημα για κάποιους. Σε εμένα με θήκη πρέπει να προσπαθήσεις πραγματικά για να αγγίξεις τον αισθητήρα. ” κιομως εμενα ειναι πολυ ευαισθητο και μολις το πιασω και το ακουμπισω για να το βαλω πχ στο τσαντακι, αναβει θα βαλω κανενα αυτοκολλητο
-
Παράθεση από derveni: “Αδερφέ τηλέφωνο τηλέφωνο είναι μόνο αυτό με τα κουμπιά, αυτά που έχουμε εμείς είναι ουσιαστικά tablet με λίγο τηλέφωνο. ” χαχαχαχα απλα ημουν καλομαθημενος με το προηγουμενο που διαρκουσε πιο πολυ και τωρα προβλεπτω ουτε τα powerbank που εχω να μου φτανουν λογο της μεγαλης μπαταριας λογικα με ενα 10.000 mah θα φορτιζει 1,5 φορα εχει βρει κανεις πουθενα θηκη ?
-
Παράθεση από derveni: “Φίλε τα έχετε κάπως λάθος μάθει κανένα κινητό δεν κρατάει μέρα αν είσαι συνέχεια στο ίντερνετ, θα σου κρατήσει μόνο αν το χρησιμοποιείς μόνο σαν τηλέφωνο. Πιστεύω να κατάλαβες τι λέω και να μην χρειάζεται επεξήγηση. ” ενοεις να ειναι ενεργο το ιντερνετ ή να το χρησιιμοποιεις συνεχεια? το προηγουμενο μου sony m2 κραταγε 1,5 μερα με παντα ενεργο το ιντερνετ και με φυσιολογικη χρηση
-
Παράθεση από makis1024: “@aledjo όντως οι 2,5 curved glass είναι δύσκολο στις θήκες , δύσκολα θα βρεις tempered glass να εφαρμόσει σωστά. Όσο για battery saver δες εδώ. ” το ειδα αλλα δε λεει αυτο που θελω =============== Αυγ 27th 2017, 3:26pm =============== ποσο σας κραταει η μπαταρια παιδια? εμενα ουτε μερα δε τη βγαζει.... και κανει 2 ωρες ακριβος για να φορτισει
-
αρχικα θελω να ρωτησω που μπορω να βρω θηκη γιαυτο το κινητο γιατι δυσκολα βρισκεις αποτι καταλαβα πηρα αυτη εδω Θήκη Sentio Back Cover για Redmi Note 4X Διάφανη - Θήκες κανει αλλα δεν ταιριαζει απολυτα. εχει μικρη διαφορα 1. πισω στη καμερα, φλας, αποτυπωμα (καποια χιλιοστα) 2. στο πανω μερος στα ακουστικα ειναι κοντα στη τρυπα, καλυπτει τις υπερυθρες 3. στο κατω μερος καλυπτει μια απο τις τρυπες δεξια και αριστερα λεπτομεριες βεβαια αλλα ψαχνω να βρω ακριβως γιαυτο το κινητο, οπως ειναι η θηκη…
-
καλησπερα σας ειμαι νεος στο forum και νεος χρηστης του κινητου xiaomi note 4x mediatek 4g/64gb δεν ειχα ξανα xiaomi μεχρι τωρα, ουτε εχω ασχοληθει με root, rom κτλ εχει ελληνικα, google play και γενικα δεν εχω κανενα σοβαρο προβλημα (εκτος απο κατι ρυθμισεις που δεν εχω βρει ακομα) εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και αλλου αλλα εχω μια απορια. γιατι να περασω καποια αλλη rom και να μην αφησω αυτη που εχει? τι παραπανω θα εχει μετα? οπως καταλαβαινετε ειμαι newbie αλλα αν μου εξηγησετε θα καταλαβω, η…