Εγω το παρηγγειλα με το free φιλε μ αλλα οπως ειδες ειναι ηδη 92 μερες και δεν παρελαβα ακομα βεβαια ενα αλλο δεματακι που παρηγγειλα 10/εφτασε μεσα σε 2 βδομαδες Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα μετα απο 92 μερες σκαναριστηκε ο σακος και φαινεται να προχωράει36c276cbb000c456aed34383e4bca86f.jpg Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω απολυτα αλλα εγω παρηγγειλα 27 αυγουστου κινητο και σε 8 μερες μπαινει ο δεκεμβρης και ακομα δεν το ειχα παρει και σε αυτο το 3 μξνο κυκλοφορησαν αλλα 2 μοντελα καλυτερα νταξει ειναι ντροπή Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως ζητησα refund χτες απο gearbest εκλεισα 82 μερες απο την ηνερα της παραγγελιας και χωρις αλλη κουβεντα σημερα μου επεστρεψε τα λεφτα στο paypal Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ζητησω refund ειμαι ειμαι ακριβως στις 68 μερες απο την ωρα που εφτασε ελλαδα και και 86 απο την μερα της παραγγελιας Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γ ενα μικρο δεμα αξιας 11 ευρω απο gearbest παραγγελια 10/10 παρελαβα 3/11 με postnl σε αντιθεση με το κινητο που το περιμενω απο 28/8 πιστευω πως τα μικρο δεματα τα περνανε ετσι Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επικοινωνησα με gearbest αναζητωντας μια εξηγηση γιατι εχει αργησει πανω απο 65 μερες και γενικα να ανοιξω μια πρωτη κουβεντα για refund και μου απαντησε αυτο This package has been sent out and will take the carrier from 7-10 business days to update the site, please wait a few more days while they update the tracking information, is there anything else I can do for you? International Track & Trace | PostNL RS931496289NL Για βοηθηστε μιας και τα αγγλικα δεν βοηθανε και το translate λεει αλλα νταλ…
Φυσικα και δεν θα πεσουμε σε αυτο το επιπεδο αλλωστε αν δεις στο ποστ 9895 λεω οτι το σωστο ειναι να το γυρισει..απλα διαφωνησα περι τιμιοτητας λαου... Και μιας και μιλησαμε για τιμιότητα θα πω μια μικρη ιστοριούλα... Ειχαμε παει με ενα γκρουπ μοτοσικλετιστων στη νορβηγια εκει μας ξεναγουσε ενα νορβηγος μοτοσυκλετιστης και αυτος...ενα απο τα βράδυα που μειναμε εκει κοιμηθηκαμε σε ενα χοστελ οπου το πρωι που ξυπνήσαμε δεν ηταν κανεις εκει να πληρωσουμε καιβμας λεει ο νορβηγος θα πληρωσουμε εδω στ…
Μπορει να ειμαστε απογονοι του Αριστοτελη και του Πλάτωνα αλλα εγω στην καθημερινοτητα μου βιωνω τους αετονυχηδες τους κουτοπονηρους τους κακοπληρωτες πελατες τους κακοπληρωτες εργοδοτες που μονο τιμιοτητα δεν τους καταβαλει παρα μονο πως να κοροιδεψουν τον συναθρωπο για να την βγαλουν στιν αφρο Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σωστο ειναι να το γυρισεις εστω και με δικας τους μεταφορικα για να σου ερθει πιο φτηνα... Οσο για το τιμιος λαος εδω θα διαφωνήσω δεν νονιζεις Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που εκανες καταγγελια γιατι οαιρνω και γω στα ελτα στελνω email εδω και εκει αλλα ακρη δεν βγαζω τα εχω παρει κλεινω 62 μερες με το κινητο στο τελωνειο Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω κανει ποτε dispute δεν νερω καν πως γινεται παντα περιμενα απλα ποτε τοσο...εχω 134 πληρωμες απο πειπαλ τι να πω.... Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δ3ν αντιλεγω και συμφωνω το θεμα ειναι να μην χασουμε τα λεφτα μας...πχ εμενα το tracking number εληξε σημερα πως θα ξερω αν οντως προχωραει η διαδικασία; Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk