Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.

• Επιτέλους! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43617/ Mi Band 2 Font file 1) Mili_pro.ft (πάει μαζί με το gb-lousou-latest_trk.apk - 18 ελληνικούς χαρ.) 2) Mili_pro_orig.ft (πάει μαζί με το gb-lousou-latest.apk - 9 ελληνικούς χαρ. με κενά) GadgetBridge 1) gb-lousou-latest_tr.apk 2) gb-lousou-latest.apk

• Παράθεση από zaf_4: “@lousou τα λινκς έγιναν ιδιωτικά, δεν μπορώ να τα κατεβάσω. ” Ενημέρωνα, είναι οκ τώρα.

• @panandreas θα δω ξανα τα αρχεια μην εχω ανεβασει αλλα απο αυτα που αναφερεις εγω καταλαβαινω οτι δεν εχεις περασει ειτε το σωστο gadgetbr ειτε το σωστο .ft Οταν φλασαρεται πρεπει να βγαζει βελακι, οχι Χ. Αν βλεπεις καθε γραμμα με ενα κενο μετα τοτε δεν εχεις τα σωστα. Ενημέρωσα τα Links στο προηγούμενο ποστ. Δουλεύουν σε ζευγάρια όπως τα γράφω. Επίσης πρόσθεσα και το σύμβολο του ευρώ που έλειπε. Τα ξαναδίνω είναι οκ (ίδια με παραπάνω) 1) Mili_pro.ft (πάει μαζί με το gb-lousou-latest_trk.apk - 1…

• @zaf_4 δε ξέρω πόση ώρα πριν τα πήρες, επειδή τα ανανέωσα πολλές φορές στην ίδια διεύθυνση ακριβώς, μήπως δε πήρες τα τελικά ξαναπάρτα πλζ και let me know. Για να δοκιμάζεις την εφαρμογή υπάρχει ένα μενού "Debug". Αν πας εκεί, γράψε εκεί που λέει Test πχ κάτι ελληνικό και διάλεξε απ τη λίστα πχ WHATSAPP και πάτα send να δεις αν έρχεται σωστά. Επίσης μπορείς να πατήσεις εκεί START CALL και θα αρχίσει να χτυπάει το ρολογάκι όπως κάνει στις κλήσεις.

• @zaf_4 κατεβάζεις τους άσσους και τους περνάς με όποια σειρά θέλεις αρκεί να τους περάσεις και τους 2. Οι άσσοι πάνε μαζί και τα 2άρια μαζί επίσης (ξεροί) alvin ότι και να το κάνεις το λογισμικό που άλλαξες είναι στο ρολόι όχι στην εφαρμογή γ αυτό παραμένουν Ελληνικά. Αμα θες να ξαναβάλεις τα Αγγλικά θα πρέπει να ακολουθήσεις οδηγίες επαναφοράς στην original που νομίζω δίνει στη πρώτη σελίδα ο Mad

• Όσοι χρησιμοποιούν το δικό μου font file (1) και έχουν εγκατεστημένο το gadgetbridge (1) θα έχουν 18 ελληνικούς τονισμένους χαρακτήρες στο Mi Band τους. Το Mi Fit τους και οι υπόλοιπες εφαρμογές θα μπορούν να δείχνουν όλα τα Ελληνικά αλλά με κενά (9 το πολύ) Όσοι έχουν το original font file (με τα πλάγια ελληνικά μη τονισμένα) (2) θα πρέπει να χρησιμοποιούν το gadgetbridge (2) για να έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων (με κενά το πολύ 9). Οι υπόλοιπες εφαρμογές δε θα δείχνουν τους τονισ…

• Παράθεση από ioann1s: “Παράθεση από lousou: “Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?... Όποιος περάσει το νέο μου gadgetbridge και το νέο μου font file.. θα χει πλέον 18 ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς κενα.. Το mi fit θα συνεχίσει να δείχνει όλα τα ελληνικά σε Arial αλλά με κενά.. ” link? ” Μη βιάζεσαι Γιάννη μου δυο χέρια έχω ..

• Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?... Όποιος περάσει το νέο μου gadgetbridge και το νέο μου font file.. θα χει πλέον 18 ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς κενα.. Το mi fit θα συνεχίσει να δείχνει όλα τα ελληνικά σε Arial αλλά με κενά..

• Εγω το χρησιμοποιω για τις ειδοποιησεις. Δε ξερω αν μετραει η οχι μεσημεριανο υπνο. Για να μην μπερδευονται τα βηματα πρεπει να εχεις στο gadgetbridge τσεκαρισμενη την επιλογη keep activity data on device. Το χω συνδεσει μ google fit χωρις προβ.

• @panandreas δεν υπαρχουν κ πολλες επιλογες σε οτι αφορα τον αποστολεα. Η το κοβεις στο οριο των 18 bytes (υπολογιζοντας το μεγεθος του καθε χαρακτηρα) ή στελνεις πανω απο 1 μηνυματα. Ε για να μη γεμισω μηνυματα κοβω τον αποστολεα και σπαω σε 18αδες τα μηνυματα. Τωρα το ποσοι χαρακτηρες ειναι το 18 το μετραω αυτοματα. Μπορει πχ να χεις 4 λατινικα, 4 ελληνικα κ 2 γιαπωνεζικα αρα ναι μεν 10 χαρακτηρες αλλα συνολο 4+8+6=18 bytes κλπ. Οι αποσυνδεσεις συνηθως εχουν να κανουν μ αυτα που ανεφερα. Αν απο…

• Παράθεση από panandreas: “@lousou κάνεις απίστευτη δουλειά. Και ήθελα να πω ότι το ελληνικό font είναι χάλια, αλλά πρόλαβες να το φτιάξεις.. ” Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Θα ξαναυπενθυμήσω πως όσοι έχουν Miui Roms θα πρέπει να κανουν exclude τις εφαρμογές Mi Fi και GadgetBridge από τα System Settings του τηλεφώνου (αυτό νομίζω είναι το πρόβλημά σου): - Privacy->Notification access - Permissions->Autostart και - Battery & Performance->Manage Apps battery usage->Choose apps (Μετά τις αλ…

• Παράθεση από ioann1s: “@lousou σε ευχαριστώ πολύ για το GadgetBridge και τα Arial! Είμαι με την official Mi Fit 3.0.5 + Notify & Fitness for Mi Band 4.24.8 ” Γιάννη σ ευχαριστώ, αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα GadgetBridge και Mi Fit θα πρέπει να κλείσεις τις ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων κλπ σε ένα από τα 2 για να μην κάνουν conflict μεταξύ τους. Τα Mi fit, Notify & Fitness κλπ εφαρμογές δεν υποστηρίζουν whatsapp και viber κλήσεις, περιεχόμενα μηνυμάτων σε κομμάτια των 18, καθώς και μεγαλύτερα απ…

• Όπως σας υποσχέθηκα, η νέα γραμματοσειρά (Arial) με ΟΛΟΥΣ τους ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία, μικρά, με/χωρίς διαλυτικά και τόνους) για το Mi Band2 είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο ρολογάκι σας ώστε να βλέπετε πλέον σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές και τα γράμματα που έλειπαν ως τώρα. Η διαδικασία της εγκατάστασης περιγράφεται παραπάνω. Το αρχείο ενημερώθηκε (τα λινκς παραμένουν τα ίδια) 1) Mili_pro.ft 2) Mili_pro_orig.ft Για να βλέπετε πλέον τους τονισμένους χαρακτήρες και στο gadge…

• Χμμ, νομίζω βρήκαμε το μπελά μας με τους τόνους... Μπορεί να μη σας έχω ακόμη τα τονισμένα γράμματα για το βραχιολάκι αλλά μέχρι τότε σας έχω ένα δωράκι. Επειδή οι γραμματοσειρά των Ελληνικών είναι για τ ανάθεμα (πλάγια γράμματα κλπ) τα ξανάφτιαξα όλα από Arial και έγιναν ανθρώπινα. Για να τα περάσετε θα πρέπει: 1) Να έχετε το gadgetbridge εγκατεστημένο και συνδεδεμένο στο βραχιολάκι σας. 2) Να αντιγράψετε στο τηλέφωνο (οπουδήποτε) το παρακάτω αρχείο (1) και να το ανοίξετε μέσα από τη διαχείριση…

• Προς το παρών δεν έχω sources από το Mi Fit, θέλει παραπάνω χρόνο που δεν έχω αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ και θα κάνω άμεσα είναι να ετοιμάσω κατάλληλο firmware ώστε να προστεθούν τα γράμματα που λείπουν στο ρολογάκι και να φαίνονται σωστά ανεξαρτήτως προγράμματος. Τα 18/9 γράμματα όριο όμως μόνο με αλλαγές στον κώδικα μπορούν να γίνουν, δε βλέπω να γίνεται άμεσα (από μένα τουλ). Το GadgetBridge είναι αυτόνομη Open source εφαρμογή. Η υποστήριξη ελληνικών και οι εξτρά επιλογές για τις εμφαν…

• Παράθεση από ikaros80: “απο οταν το πηρα εχω το ιδιο προβλημα, σημερα περασα και την τελευταια με το ελληνικο φιρμγουεαρ,και παλι τα ιδια, εδω και ενα χρονο, οταν το ονομα ειναι στα αγγλικα ειναι μια χαρα οι ειδοποιησεις κλησεων , οταν ειναι στα ελληνικα κανει αποσυνδεση. ξερει κανεις κατι? ευχαριστω ” Ναι οπως ειπαμε παραπανω ειναι bug στο firmware, πανω απο 18 λατινικους η 9 ελληνικους κανει reboot. Στο gadgetbridge το εχω διορθωσει, στο mi fit οχι ακομα. Διαβασε τις τελευταιες σελιδες.

• Καλωσήρθες, διάβασε αν θέλεις μερικά posts πιο πίσω να ενημερωθείς, όπως είπαμε η τωρινή firmware του Mi Band ΔΕΝ υποστηρίζει τονισμένα γράμματα καθώς και το ς και τα δειχνει σαν ? Επιπλέον δείχνει μόνο 18 λατινικούς χαρακτήρες ανα μήνυμα ή 9 ελληνικούς, ειδάλλως κάνει reboot. Παράθεση από christoforas: “Καλησπέρα σε όλους κατέβασα την 2.3.0 για την αναγνωριση των ελληνικων χαρακτηρων δε μου αναγνωριζει και το ς (τελικο). θα πρεπει να κανω και κατι αλλο? πχ αναβαθμιση του firmware? φοραει το 1.0…

• Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει στη μετάφραση του GadgetBridge στα Ελληνικά ας μου στείλει ένα pm.

• Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από lousou: “ ” Αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια και μπορώ πες μου. Δεν ξέρω σε τι πρόγραμμα δουλευεις τα bmp. Εχω γνώσεις γραφιστικ... ” Ευχαριστω για τα σχολια, εγω με το photoshop δουλευω αλλα δεν εχει σημασια αν θελεις μπορεις με οποιοδηποτε σε βολευει να κανεις extend τον καμβα και να προσθεσεις τα ελληνικα που λειπουν η να τα βαλεις στη θεση των κινεζικων ανε δουλεψεις πανω στο αγγλικο. Νομιζω χρειαζονται ολα τα τονισμενα μικρα και αυτα με τα διαλυτικα. Τα κεφαλαια…