Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.
-
Παράθεση από pechr: “@Pagio η πρώτη σελίδα του νήματος είναι το λινκ που χρειάζεσαι. Ξεκλείδωσες το κινητό; έβαλες drivers στο pc; ανοιξες το cmd ως διαχειριστής; ” Σε όλα ναι. Αφού μου βλέπει και τη συσκευή σαν sideload. Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Pagio: “Κατέβασα αυτό twrp recovery αλλα πως θα το περάσω μέσα; ότι και να βάλω με την εντολή fastboot Λέει waiting for device ” από τη στιγμή που περιμενει να συνδεθεί η συσκεή σουη δεν εχεις βαλει drivers ή έχεις πρόβλημα συνδεσης (ελαττωματι…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Pagio: “Τζίφος... Waiting for device. Το ξαναλέω βλέπει τη συσκευή σαν sideload αν βοηθάει αυτό κάπως. ” σε ποιο σημείο του οδηγού είσαι;;έχεις βάλει TWRP;; ” Δεν λέει κάτι για TWRP. Έκανα τα προαπαιτούμενα και έτρεξα την πρώτη εντολή. Μπορείς να με βοηθήσεις να μου πεις ακριβώς τι να κάνω ή να μου δώσεις κάποιο link? Δεν είμαι και πολύ σχετικός, μόνο ότι διαβάζω εδώ μέσα. Λογικά κάτι μου διαφεύγει που αγνοώ... Κατέβασα αυτό twrp recovery αλλα πως θα το περάσω μ…
-
Παράθεση από pechr: “Ευχ Παράθεση από Pagio: “Επειδή είναι ανάγκη μπορεί κάποιος να μου στείλε με PM ένα τηλέφ. να κάνουμε δουλειά γιατί έχω μπλέξει? Έχω γυναίκα άρρωστη και τα παιδιά αφημένα στη μοίρα τους? ” βρε άστο το κινητό... διορθώνεται άλλη ημέρα.Ασχολείσου με την οικογένεια, είναι πιο σημαντικό απο το κινητό. ” Διορθώνεται? ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη? Με έχει φάει σττα τηλέφωνα ο άλλος γιατί του είχα πει μισή ώρα. Την διαδικασία την είχα κάνει στο δικό μου χωρίς πρόβλημα. Αλλά εμένα …
-
Παράθεση από NasDriver: “volume up + power δεν μπαίνει σε TWRP ? ” Όχι. Μόνο με Vol up + Down + Power τη βλέπει στο adb devices, στο adb reboot bootloader κάνει reboot αλλά δεν μπαίνει σε bootloader, αλλά μόλις πάω να κάνω fastboot boot twrp_redmi3.img γράφει waiting for device Παράθεση από Bodai: “@Pagio αν έχεις TWRP έχεις MTP support, δλδ μπορεις να αντιγράψεις κανονικά την rom μέσα και μετά την φλασάρεις. Η αν έχεις OTG usb stick αντέγραψε εκει την rom σύνδεσε το OTG στην συσκευή σου και επί…
-
Παιδιά τη βοήθειά σας γιατί κοντέυω να πάθω εγκεφαλικό. ΈΚανα όλα τα βήματα έφτασα μέχρι το twrp αλλά δεν είχα περάσει την rom μέσα και έκανα restart. Τώρα το κινητό είναι χωρίς λειτουργικό και μένει κολημμένο στην οθόνη τη μαύρη που γράφει mi.com Πήγα και έγραψα adb devices αλλά δεν μου τη βλέπει. τι κάνω? Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από SirNik: “Παίδες καλημέρα, έχω εδώ και 2 μέρες το redmi3 και εκεί που ήμουν χαρούμενος ξενέρωσα τρελά, ψάχνω εδώ και 2 μέρες πως να φλασάρω την Ελληνική ρομ, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να προσπελάσουμε το κλείδωμα του bootload ή θα περιμένω 20 μέρες μπας και πάρω sms ξεκλειδώματος? H διεθνης ρομ τρώει τον μισό αποθηκευτικό χώρο... ” Δεν θέλει 20μέρες. 5-10 το πολύ. εμένα στις 7 είχε έρθει... Δεν γνωρίζω άλλο τρόπο εγώ πάντως
-
Παράθεση από bairaive: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από bairaive: “thanks για τον οδηγο. μια παρατηρηση. το twrp ειναι στα κινεζικα ” εισαι σιγουρος οτι ειναι το twrp αυτο που μπηκες;Μπορεις να μας δωσεις μια εικονα/φωτογραφια να δουμε τι βλεπεις.στο προφιλ σου γραφεις οτι εχεις mi-1s .... Το νημα αυτο ειναι για το redmi 3....προσεχε ποιους οδηγους διαβαζεις ” Ναι είμαι σίγουρος για το τι κατεβασα και τι περασα. Εχω και 1s και ενα 3 και ειναι πολύ διαφορετικα για να μην τα ξεχωρίζω Φωτογραφίες…
-
Παράθεση από avoulk: “Παράθεση από Pagio: “Λοιπόν οι εντυπώσεις μου από την ελληνική Rom είναι φανταστικές. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά και δουλεύει άψογα. Ακόμα όμως αντυμετωπίζω το πρόβλημα με τα sms. Αυτό παρέμεινε παρολο που έκανα πλήρη format και εγκατάσταση από την αρχή. Πάντως είναι πάρα πολύ καλή η Rom. Μπράβο. ” Από την ελληνική stable ή dev; ” xiaomi-miui.gr/community/index…F%83%CF%84%CE%BF-RedMi-3/ Αυτή εδώ ota.xiaomi-miui.gr/downloads/r…as-5.1_ido_GTV-6.3.17.zip
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από caeser: “Σύμφωνα με τον οδηγό του @MIUI_ART ΕΔΩ, "...Ένας λογαριασμός Mi θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μόνο μία συσκευή εντός 30 ημερών..." ” Δηλαδη μετα τις 30 ημερες κανουμε νεα αιτηση και παλι απο την αρχη για την δευτερη ή τριτη συσκευη που εχουμε; ” Φαντάζομαι πως όχι. Αν δεν φτιάξεις 2ο λογαριασμό μετά τις 30 ημέρες λογικά θα μπορείς να ξεκλειδώσεις και άλλη χωρίς να περιμένεις.
-
Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Pagio: “Παράθεση από bairaive: “thanks για τον οδηγο. μια παρατηρηση. το twrp ειναι στα κινεζικα ” και μένα κινέζικα μου τα βγάζει. τι να κάνω? ” Επιλέγεις το σύμβολο 设备 (λογικά θα είναι το δεξιό στην τρίτη σειρά και μετά θα πατήσεις πάνω δεξιά στην υδρόγειο και θα επιλέξεις English. ” Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Pagio: “Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από naxioths1979: “Μολις εκανε το 4ο update απο μονο του και πλεον φοραει MIUI 7.2 stable 7.2.4.0....... ” Περίεργο εμενα δεν ηρθε Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ούτε και μένα... ” Ούτε και σε μένα... Μήπως ξέρει κανείς να μας πει γιατί συμβαίνει αυτό? Δε θα έπρεπε να μας εμφανίζει στο updater ότι είναι διαθέσιμη η 7.2.4?? Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Μόλις πριν λίγο μου ζήτησε Restart Για Update. Τ…