Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Καλημέρα σε όλους!Αντε να ρωτήσω και γω...Ποιά gcam μου προτείνετε να βάλω στο mi 9 lite(pyxis)? Αξίζει ή να αφήσω μόνο την stock?Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας,αλλά απλά έτσι για να λέω ότι την έχω και γώ... ” cyanogenmods.org/downloads/bsg…-mi9se-v4-plus2-download/ Την έχω βάλει και δουλεύει άψογα. Στο αυτόματο έχει αχνά χρώματα αλλά στην ρύθμιση ( G ) Google AWB έχει καλύτερη φωτογραφία με ζωντανά χρώματα. Την μέρα χρησιμοποιώ την δική του κά…
Καλημέρα σε όλους!Αντε να ρωτήσω και γω...Ποιά gcam μου προτείνετε να βάλω στο mi 9 lite(pyxis)? Αξίζει ή να αφήσω μόνο την stock?Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας,αλλά απλά έτσι για να λέω ότι την έχω και γώ...
Παράθεση από user_1024: “Πάντως επιλογή για ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης εγώ δεν βρήκα. Έψαξα όλο το κινητό. Έχω την stable με Android 10 ” Παράθεση από user_1024: “Πάντως επιλογή για ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης εγώ δεν βρήκα. Έψαξα όλο το κινητό. Έχω την stable με Android 10 ” εφαρμογή μηνυματα-->τρεις τελιτσες-ρυθμίσεις και θα το βρεις Δεν μπορω να καταλάβω ενώ είναι όλα ενεργά,γιατι δεν ήρθε,ας μας εξηγήσει κάποιος που να γνωρίζει γιατί νομίζω ότι φταίει το κινητό
Παράθεση από ioannis rhgas: “Κωδικοί και ασφάλεια- ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης και τα ενεργοποιούμε όλα ” Ενεργοποιημένα είναι όλα εκτός της υπενθύμισης
Παράθεση από user_1024: “Καλησπέρα. Χθες δεν έλαβα το μήνυμα από το 112 όπως το λάβανε άλλοι και αφορά σημαντικές ενημερώσεις όπως αυτήν τώρα του κορονοϊού. Πως μπορώ να ρυθμίσω το mi 9 lite μου για να δέχομαι τα alerts του 112 ; ” χα και μένα!!!
Παράθεση από amavroudis: “Account and sync, auto-sync data on! ” όταν ξεκλειδώνω την οθόνη μου έρχονται όμως. Νομίζω έχει να κάνει με την βελτιστοποίηση μπαταρίας,που το βρίσκω όμως?
Παράθεση από markito: “Παράθεση από tan: “Παιδιά τί να κάνω για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις στο gmail? Σε όλες τις εφαρμογές έχονται εκτός απο αυτή! Έχω την xtrv stable. ” Να έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό Στάλθηκε από Mi 9 Lite ” μπορείς να μου πείς πώς?
τους πήρα το σήκωσε μία που δεν ήξερε τί είναι το volte στην wind και αφού το έψαχνε κανένα 10λεπτο μου είπε ότι πρέπει να έχω συμβόλαιο δεν γίνεται με καρτοτηλέφωνο.
Παράθεση από amavroudis: “Αν δεν έχεις καλό σήμα μπορεί να γίνεται; Το volte το έχεις ενεργό, έτσι; ” Πώς το ενεργοποιούμε τώρα που το λές? η wind έχει?
Παράθεση από ioannis rhgas: “Καλημέρα και πάλι. Μόλις ανακάλυψα πως αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις βιντεοκλήσεις μέσω Viber. Δεν μπορώ να δω ούτε να με δει ο άλλος συνομιλητής. Είναι ενεργοποιημένες οι άδειες κ από ότι φαίνεται ενεργοποιημένη κ η βιντεοκλήση. ” Στην xtrv stable μόλις το δοκίμασα,είναι μια χαρά. Εσύ ποιά έχεις?
Παιδιά καλησπέρα!Αραγε να βάλω magisk ή όχι?Το μόνο που θέλω να εγκαταστήσω είναι το Dolby Atmos.αξίζει ή να το αφήσω με την xtrv stable?Και άν τελικά κάνω root να κάνω πρώτα το σετάρισμα του κινητού μετά το πέρασμα της rom και μετα να βάλω το magisk?