Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια , ενας φίλος πήρες πρόσφατα το ίδιο κινητό με την global stable την αγγλική και εχει ενα περίεργο θέμα με τα μηνύματα που μαλλον ειναι καποια ρύθμιση. Έχει πχ αποθηκευμένο κανονικά σαν επαφή τον γιάννη 694xx7xx1 , οταν του στέλνει μήνυμα εμφανίζεται κανονικά το όνομα του οτι εχει παει το μήνυμα , οταν ομως στέλνει εκείνος απάντηση αντι να εμφανιστεί το όνομα του εμφανίζει +3069xxx47xx Πως το διορθώνουμε αυτο ?
-
Έχω το redmi note 3 pro με την ελληνική απο εδώ rom stable οχι dev για email χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του gmail που εχω κατεβάσει απο το google store , το πρόβλημα ειναι οτι σαν δευτερο λογαριασμό email εχω εναν της forthnet τον οποίο σετάρω κανονικά λειτουργεί για λίγες ημέρες και μετά ξαφνικά απλα εξαφανίζεται απο μέσα και υπάρχει μονο του gmail που εχω τον αλλον. Πρέπει να ειναι καποιο πρόβλημα με την rom γιατι στο άλλο τηλέφωνο το nexus 5 δεν ειχα ποτε τετοιο πρόβλημα οποτε οποιος μπορεί να …
-
Την έχω κατεβάσει 3 φορές .. μηπως να κατενάσω παλαιότερη πχ Version: 6.8.18 ? Η 6.8.18 κατέβηκε κανονικά τώρα κανει το update
-
Μόλις πήρα το τηλέφωνο φίλου το ίδιο ακριβώς με εμένα απο το ίδιο μαγαζί με την ιδια rom κτλπ φοράει μέσα , προσπαθώ να κάνω update στην global dev ακριβώς οτι έκανα και στο δικό μου αλλα οταν πατάω update στην rom που έχω περάσει στο τήλ λεει getting info ... couldnt verify update package
-
Παράθεση από ilias.m: “Marshmallow (android 6) κυκλοφορησε για redmi note 3 pro? καλημερα! ” Δεν ειναι stable version ακομα ομως
-
Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ και παλι
-
1 Μήνας δεν εχει περάσει διότι και το δικό μου τώρα το πήρα , τι αλλο μπορώ να κάνω ?
-
Να κάνω μια ερώτηση εχω πάρει και για εναν φίλο το ίδιο τηλέφωνο και φυσικά θα περαστεί η ελληνική rom , το θέμα ειναι ομως οτι δεν του εχω φτιάξει λογαριασμό για να πάρει και αυτο επίσημο unlock απο xiaomi , μπορώ να το κάνω ξεκλείδωμα με το δικό μου λογαριασμό αφου βάλω την sim μου η γίνεται και με αλλο τρόπο ?
-
Όλα πήγαν κατευχήν και ηταν πολύ εύκολο , ευχαριστώ για την βοήθεια και συνεχίστε την καλή δουλειά
-
Στο list of devices στο adb μου βγάζει , ειναι εντάξει προχωράω ? 2757260a unauthorized Edit : Έπρεπε να επιλέξω οκ στο κινητό ειναι κομπλέ τώρα το εμφανίζει κανονικά
-
Την rom την κατεβάζουμε στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας η στον sd card εχει σημασία ?
-
Έτοιμος ξεκλειδώθηκε και ο bootloader επίσημα απο xiaomi Απο εδώ και πέρα ποια βήματα ακολουθώ για να περάσω την ελληνική stable ?