Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Ωραία οποτε ακολουθώ τον οδηγό απο το site για ξεκλείδωμα του bootloader ( εχω πάρει ηδη έγκριση απο xiaomi )
-
Έκανα τον έλεγχο και ειναι κλειδωμένος
-
Μολις περάστηκε και μάλιστα γρήγορα miui 8 global 6.8.18 beta , απο εδω και πέρα τώρα ποιον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την ελληνική
-
Επιλέγω την rom μεσα απο το τηλέφωνο αλλα λεει να συνδεθώ στο wifi για να κανει update ...
-
Πριν περάσω την developer να ρωτήσω εχει 2 εκδόσεις στο site , την Redmi Note 3 Qualcomm Global και την Redmi Note 3 Qualcomm China , ποια απο τις 2 περνάω ?
-
Οκ σε ευχαριστώ πολύ , το αφήνω να φορτίσει περνάω την developer και επανέρχομαι για τα υπόλοιπα. Κατι τελευταίο για την developer απλα κάνω την παραπάνω απλή διαδικασία δεν χρειάζεται να τσεκάρω αν εχει κλειδωμένο bootloader κτλπ σωστά ? Ευχαριστώ πολύ
-
Ωραία οποτε για αρχή περνάω developer , ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω ?
-
Παράθεση από geoanto555: “Ο αντάπτορας λίγο τα χαλάει.. ” Ναι για αυτο λέω να πάω εναν καλύτερο και χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιώ το βύσμα που το κάνει ευρωπαικό Το καλύτερο και πιο σίγουρο ειναι να περάσω developer πρώτα και αν ναι ποιον οδηγό να ακολουθήσω ?
-
Μου έβγαλε update να πάω στην 8 αλλα εγώ θέλω την ελληνική rom , οποτε καλύτερα ειναι να κάνω update σε stable 8 απο xiaomi και μετα να περάσω την ελληνική ?
-
Ναι συγνώμη λάθος μου , ναι θέλω την ελληνική stable της πολύ καλής κοινότητας μας Τώρα οπως το βλέπεις τι rom φοράει , global stable έβαλαν η καμια κινεζία ? Υ.Γ : Η εγκατάσταση θα γίνει αργότερα βέββαια γιατι το αφήνω να φορτίσει μιας και ειναι στο 55 % Επίσης μιας και θα βγώ έξω πρότεινετε μου και κανα καλό φορτιστή να αγοράσω γιατι δεν τους πολύ εμπιστεύομαι τους κινέζικους που εχει μέσα ( αν και για τώρα θα την κάνει την δουλειά )
-
Καλημέρα Μόλις έφθασε το κινητό και έρχεται με την παρακάτω rom , οποτε τώρα πρέπει να με βοηθήσετε ( εχω διβάσει και ξανα διάβαζω τους οδηγούς ) να περάσω την ελληνική global stable rom
-
έ ε ερχεται , τώρα στα ελτά μου έβγαλε σημερινή ημερομηνία ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ οποτε λογικά 2 3 ημέρες θα το πάρω ελπίζω και μετα θα αναμείνω στην βοήθεια σας για ολα τα υπόλοιπα
-
Ειδοποίηση πριν λίγο The item has arrived in the country of destination , αντε να δούμε μπορεί να το πάρουμε μεχρι την παρασκευή
-
Μαλιστα ευχαριστώ
-
Ολλανδία(PostNL International Mail) Ελλάδα(ELTA) Τελευταίο γεγονός -- 2016-08-22 06:46 The item is pre-advised Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-08-26 14:52Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-08-26 11:292016-08-22 06:46The item is pre-advised Τι σημαίνει αυτό το pre-advised δεν έχει φύγει καν ?
-
Παιδιά που κοιτάζουμε το tracking number ? Το κινητό το έστειλαν 22 του μήνα από vickmall και σε μερικά site που έβαλα για tracking λέει the item is pre-advised
-
Για redmi note 3 pro θα βγει ή 8 stable ?
-
Περιμένωντας λοιπόν το κινητό απο τα κινεζάκια ψάχνω και μια θήκη να το ντύσω οταν με το καλό έρθει , ψάχνω για καποια σε στύλ spigen που εχω και το nexus 5 αν γνωρίζετε τις συγκεκριμένες , θέλω δηλαδή να το προστατεύει το κινητό γύρω γύρω οτι οπως η official που το αφήνει εκτεθειμένο πάνω κάτω , τώρα και να μην ειναι διαφανής δεν με πηράζει αρκεί να εχει καλή προστασία , οσο για προστασία για μπροστά ( αν και ουτε στο nexus εχω κατι , ποτε δεν μου άρεσαν τα μπροστινά ) θα πάρω της nilkin NILLKI…
-
Καινουργιος στην Xiaomi
ΜήνυμαΜε την global stable δεν εχει ελληνικό menu αλλα ελληνική γλώσσα για πληκτρολόγιο μπορούμε να προσθέμε απο τις ρυθμίσεις ή πρέπει να γίνει κατι αλλο ?