Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
Καθώς περιμένω το τηλεφωνάκι μια ερώτηση ακομα , οταν με το καλό περάσω την ελληνικό rom μετα αν θέλω να κανω update σε νεώτερη οταν βγαίνει μπορώ να το κάνω απευθείας μεσα απο το κινητό ( θα υπάρχει τετοια επιλογή ) ή πρέπει να γίνεται η διαδικασία και για την καινούργια rom απο την αρχή οπως διάβασα στους οδηγούς ?
-
Vickmall έκπτωση
ΜήνυμαΕπειδή θα αγοράσω αύριο το note 3 pro υπάρχει κάποια έκπτωση που έχουμε για την κοινότητα ? Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ πολύ αυτο θα κάνω , οταν την πάρω στα χέρια μου θα σας ξανά πρήξω παλι
-
Και μια τελευταία ερωτησούλα , αν το πάρω με την global official να την δουλέψω λίγο αλλα και το τηλέφωνο να δω πως πάει μετα μπορώ να το ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική η αναγκαστικά για να γίνει αυτο πρέπει να το πάρω με την dev china ?
-
Οπότε επιλέγουμε την Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language))
-
like και απο εμένα για την καλή προσπάθει που γίνεται στην κοινότητα
-
Καλησπέρα Καταρχάς καλησπέρα σε ολους μιας και ειμαι καινούργιος στην κοινότητα αλλα και στα xiaomi γενεικλα και καλώς σας βρήκα Στην ερώτηση μου τώρα αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα αγοράσω απο vikmall το εν λόγω κινητό , κατα την αγορά λοιπόν μου εχει 3 επιλογές πως θα έρθει το τηλέφωνο , φυσικά θέλω να βάλω την έκδοση της ελληνικής κοινότητας εδώ το miui σε stable έκδοση αρχικά που εχει google play κτλπ , οποτε ποια έκδοση απο τις παρακάτω rom να επιλέξω ωστε να μην εχω πρόβλημα με φλασάρισμα …