Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι με την αλλαγή μπαταρίας όλα λειτουργούν καλά και όπως πρίν!

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “Όπως γράφει κι ένας φίλος μας στο φόρουμ, "Τα XIAOMI είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν". Όπως καταλάβατε το κινητό δουλεύει μια χαρά με την καινούργια μπαταρία. @nivaz είσαι έτοιμος για παραγγελεία τώρα. ” Πολύ καλά νέα @pit13 !!!Μπράβο σου!Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το link από εκεί που πήρες την μπαταρία?Κάτι τελευταίο...την έκανες εύκολα την αλλαγή ή σε δυσκόλεψε καθόλου?

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οκ θα περιμένω τότε! Παρασκευή κοντή γιορτή...! Ναι το ξέρω ότι είναι αυτή... Απλά νομίζω φοράει ίδια και το mi4.

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τι έγινε @pit13 παρέλαβες? Παιδιά ψάχνοντας για μπαταρία είδα ότι η μπαταρία για xiaomi mi4 ταιριάζει και για το mi3. Ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πάρουμε?

• Εχει περιπου 1-1,5 μηνα που εκανα τελευταια φορα αναβαθμιση. Ξαφνικα εκει που δουλευε αρχισε να κανει επανεκκινησεις και δεν ανοιξε ποτε. Κολλαει στο ''mi'' logo αλλα δεν ειναι σταθερο. Αναβοσβηνει. Προσπαθει συνεχεια δηλαδη να ανοιξει. Για να το κλεισω παταω volume down και power button και μου βγαζει τον Mitu που ''σκαλιζει'' το ρομποτακι του android και λεει fastboot απο κατω. Δεν μπαινει ομως ποτε και κλεινει απλα μετα απο 5-10 δευτερολεπτα. Μπαταρια ειχε πριν γινει ολο αυτο παντως. Ηταν περ…

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “Παράθεση από nivaz: “ ” Ότι και να έκανα, δεν άνοιγε το κινητό, μόνο να αναβοσβήνει το logo mi. Και παράγγειλα κι εγώ μπαταρία, μιας και είδα στα προηγούμενα μηνύματα πως λύθηκε το θέμα. ” Ωραια τοτε!θα κανω και εγω αυτα που προτεινονται και αν δεν ανοιγει θα περιμενω να δω τι θα γινει και με σενα με την μπαταρια.Την περιμενεις τωρα στα κοντα?

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “περιμένω να έρθει η μπαταρία και μετά θα σας πω. Πάντως o @billias που είχε το ίδιο πρόβλημα, έφτιαξε το κινητό με καινούργια μπαταρία. ” καταλαβα...με fastboot και τετοια δεν μπορεσες να το συνεφερεις δηλαδη?και ετσι κατεληξες στο να παρεις αλλη μπαταρια?

• Κόλλησε στο FastBoot !

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “Παιδιά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου παρουσίασε κι εμένα σήμερα. έπαιζα το pokemon, και μια στιγμή άρχισε να αναβοσβήνει το logo mi ” Βρηκες λυση στο προβλημα σου?Τα καταφερες,το εστρωσες το mi3?Γιατι και εγω το ιδιο προβλημα ειχα εχθες...Με την διαφορα ομως οτι εμενα δεν ανοιξε ποτε!

• [/quote]Τα screenshot για κάποιο λόγο, πρέπει να σου τα σώζει στην άλλη κάρτα SD (αυτή που είναι η πραγματική εσωτερική του τηλεφώνου). Για ψάξε εκεί...[/quote] οταν παω να βγαλω screenshot μου λεει οτι απλα δεν αποθηκευεται !!! ουτε και εικονες που θελω να κατεβασω π.χ απο facebook !

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από nivaz: “Καλησπέρα σας , Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω βαλει την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-6.5.19_moded.zip (V7 Moded) και το προβλημα μου ειναι οτι η καμερα μου ζηταει καρτα SD ενω υπαρχει και έχει και αρκετο χωρο. Επισης δεν αποθηκευει καμια φωτογραφια απο messenger , οπως δεν αποθηκευει και screenshots . Αναγκαστικά έβαλα την Moded γιατι με την Stable ειχα θεμα χωρητικότητας , με την stable όλα αποθηκευοταν στον εσωτερικο χωρο ( ο οποιος ειναι …

• Καλησπέρα σας , Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω βαλει την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-6.5.19_moded.zip (V7 Moded) και το προβλημα μου ειναι οτι η καμερα μου ζηταει καρτα SD ενω υπαρχει και έχει και αρκετο χωρο. Επισης δεν αποθηκευει καμια φωτογραφια απο messenger , οπως δεν αποθηκευει και screenshots . Αναγκαστικά έβαλα την Moded γιατι με την Stable ειχα θεμα χωρητικότητας , με την stable όλα αποθηκευοταν στον εσωτερικο χωρο ( ο οποιος ειναι και λιγος ) και δεν μπορουσα να μεταφερω τιπο…

• Πρόβλημα με καμερα

nivaz - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας , Εγω εχω το εξης προβλημα. Εχω βαλει την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-6.5.19_moded.zip (V7 Moded) και το προβλημα μου ειναι οτι η καμερα μου ζηταει καρτα SD ενω υπαρχει και έχει και αρκετο χωρο. Επισης δεν αποθηκευει καμια φωτογραφια απο messenger , οπως δεν αποθηκευει και screenshots . Αναγκαστικά έβαλα την Moded γιατι με την Stable ειχα θεμα χωρητικότητας , με την stable όλα αποθηκευοταν στον εσωτερικο χωρο ( ο οποιος ειναι και λιγος ) και δεν μπορουσα να μεταφερω τιπο…

• Βοήθεια με flashάρισμα ROM

nivaz - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γεια σας παιδια και χαιρετω την παρεα!Ειμαι καινουργιος,πρωτη φορα γραφω και γι'αυτο διορθωστε με αν γραφω σε λαθος μερος γιατι ακομα μαθαινω το φορουμ,δεν το εχω συνηθισει!!! Λοιπον στα του κινητου τωρα!Θελω να περασω την ελληνικη Rom αλλα θελω να κανω καθαρη εγκατασταση...Μπορει καποιος να μου πει λιγο τα βηματα?Πρωτα φλασαρω και μετα κανω wipe ή το αναποδο?Ρωταω γιατι φοβαμαι μην το μπρικαρω!!!