Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 224.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Παράθεση από aetorraxi84: “Ξεκλειδωνει...αλλα βαζω κυριως το μοτιβο και ειναι εκνευριστικο....να υποθεσω δεν γινεται... ” Για δοκίμασε αυτό (εχω το κινητό στα αγγλικά δε ξέρω πως περιγράφονται οι ρυθμίσεις που λεω στα ελληνικα):settings-> loock screen & password ->set screen lock (βαζεις το μοτίβο που έχεις) -> skip swipe screen Νομίζω κάνει αυτό που θες. υπόψιν έχω stable xrtv και RN3Pro αλλά δε νομίζω να λείπει η επιλογή αυτή ” Σε ευχαριστώ φίλε μου Μου βγάζει απευθείας …
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΞεκλειδωνει...αλλα βαζω κυριως το μοτιβο και ειναι εκνευριστικο....να υποθεσω δεν γινεται...
-
Μήνυμακαλημερα Καμιαβιδεα για το πως να ξεκλειδωνει απευθειας το κινητο με το μοτιβο χωρις να χρειαζεται να κανω swipe? Xtrv 7.6.10 redmi note 4 mtk. Πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν υπαρχει επιλογη
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Η απάντηση βρίσκεται στην πρώτη πρόταση της παράθεσης που έκανες. ” η απαντηση κρυβεται στους sex pistols... Γκεγκε; Θενκ γιουουου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Χειροκίνητα γίνονται οι ενημερώσεις μέσω twrp. Ο ήχος είναι δυνατός λόγω Dolby Atmos. Λογικά θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα αν το απενεργοποιήσεις. ” εχεις δικιο....το εψαξα λιγο και το βρηκα....σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια....και κατι τελευταιο...μελλοντικα updates πως γινονται;
-
Μήνυμαxtrv με gtv τι διαφορες εχουν; Τρεχει αυτο το λειτουργικο Παράθεση από George Kaggelaris: “GTV είναι η ονομασία της παλιότερης ελληνικής rom. ” αρα ειναι το ιδιο...σωστα; Τα updates στην ρομ που εχω τωρα ερχονται ota η χειροκινητα γινονται; =============== Ιουλ 13th 2017, 7:29pm =============== Τι γινεται με τον ηχο; Μου φαινεται λιγο πιο δυνατος....το χαμηλοτερο ακουγεται δυνατα...δυνατοτερο απο πριν...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από aetorraxi84: “κάνω μου βγάζει ότι δεν βρίσκει κατι στην ιντερναλ μεμορυ ” Εκει που πας να το εκτελέσεις δεν υπάρχει το fastboot.exe ” Στον ίδιο φάκελο στο c υπάρχει και το fastboot.exe και το adb.exe....κατι άλλο πρέπει να ειναι =============== Ιουλ 13th 2017, 4:39pm =============== γουχουουουουο τα καταφεραααααααα!!!!!γιχααααααααααααααααααα ποση ωρα ειναι περιπου το πρωτο bootαρισμα? και updates θα τις παιρνω ota? τωρα θελω εναν οδηγο παρακαλω για χαρακτηρες...…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σε fastboot mode μπαίνει το κινητό; ” Ναι...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι χωρίς ξεκλείδωτο bootloader δεν μπορείς να περάσεις TWRP , απαραίτητη προϋπόθεση για custom rom. ” Την πρώτη φορά έκανα από περιέργεια cmd να δω τον bootloader.τωρα που θέλω να κάνω μου βγάζει ότι δεν βρίσκει κατι στην ιντερναλ μεμορυ....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Στο device manager πως το βλέπει το κινητό; Ανέβασε screenshot. ” Οπως ακριβώς έλεγε ο οδηγός....δυστυχώς έχω κλείσει το λάπτοπ ο γιατί φεύγω για δουλειά....μια χαζή ερώτηση....έχω άδεια να ξεκλειδώσω το bootloader....λογικά πρώτα το ξεκλειδωνω και μετά κάνω αυτή τη διαδικασια;
-
ΜήνυμαΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Το ακολούθησα κατά γράμμα και ενώ όλα πήγαιναν σωστα παλι δεν.... Στο ρεπό μου ξανά....
-
ΜήνυμαΣωστα και ο @takisfrag προσφέρθηκε....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από aetorraxi84: “Μαγκες παραιτούμαι....την προηγούμενη εβδομάδα απλά το έκανα από περιέργεια το cmd και λειτούργησε κανονικά....2 μέρες τώρα κάνω τις ίδιες κινήσεις και δεν βγαίνει τπτ.....θέλω να βάλω την xtrv αλλά μου έβγαλε την πίστη....θα δω στο μέλλον ... ” Έχεις νεότερα; ” Δεν ασχολήθηκα ξανά....προσφέρθηκε βέβαια ο @NasDriver να βοηθήσει με team viewer αλλά πρέπει να βρω χρόνο....
-
ΜήνυμαΜαγκες παραιτούμαι....την προηγούμενη εβδομάδα απλά το έκανα από περιέργεια το cmd και λειτούργησε κανονικά....2 μέρες τώρα κάνω τις ίδιες κινήσεις και δεν βγαίνει τπτ.....θέλω να βάλω την xtrv αλλά μου έβγαλε την πίστη....θα δω στο μέλλον ...