Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.
-
Το εβαλα σε fastboot. στην εντολη γραφω twrp_markw_3.2.1-1_tools_8_red.img ;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sula Diamant: “Ηταν μεσα, αλλα το εκανα format οποτε θα σβηστικε. ΔΕν ηξερα οτι δε γινεται , το θεωρησα πιο ασφαλη τροπο ” Μπαίνεις σε fastboot mode και κάνεις φλας το twrptwrp_markw_3.2.1-1_tools Μπουτάρεις σε αυτό και πας, Αdvanced/tools/Disable verify Όταν τελειώσει reboot system και εισαι οκ. ” Με MiFlash;
-
Ειχε την ελληνικη και ξεκλειδωτο bootloader. Format μεσω twrp εκανα. Μεγαλη χαζομαρα τελικα. Τωρα τι κανουμε;;; Σωζεται;;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Sula Diamant: “Συνεχιζω να περιμενω; ” Αν ήμουν @demakhs θα σου λεγα συνεχίζεις να περιμένεις αλλάδεν θα ανοίξει ποτέ.twrp με official ρομ δεν συμβαδίζουν έτσι απλά. Θα πρέπει πειράξεις το boot της συσκευής και αυτό γίνεται ή με το lazy ή με κάποιο supersu. Από προηγούμενη ρομ δεν ειναι μέσα το supersu στον αποθηκευτικο χώρο του τηλεφώνου? ” Ηταν μεσα, αλλα το εκανα format οποτε θα σβηστικε. ΔΕν ηξερα οτι δε γινεται , το θεωρησα πιο ασφαλη τροπο
-
Καλησπερα , εχω ενα Redmi 4 pro (markw) στα χερια μου. Ειναι μιας φιλης. Ειχε developer rom miui8 απο το καλοκαιρι. Της εβαλα απο πανω την official global rom miui9 miui_HM4ProGlobal_V9.2.3.0. μεσω recovery και εκανα format μολις ολοκληρωσε την εγκατασταση. Εδω και μιση ωρα ειναι αναμενω με το λογοτυπο και δεν προχωραει. Συνεχιζω να περιμενω;
-
Redmi 4 Pro
ΜήνυμαΚαλησπερα , εχω ενα Redmi 4 pro (markw) στα χερια μου. Ειναι μιας φιλης. Ειχε developer rom miui8 απο το καλοκαιρι. Της εβαλα απο πανω την official global rom miui9 miui_HM4ProGlobal_V9.2.3.0. μεσω recovery και εκανα format μολις ολοκληρωσε την εγκατασταση. Εδω και μιση ωρα ειναι αναμενω με το λογοτυπο και δεν προχωραει. Συνεχιζω να περιμενω;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@Sula Diamant με ποιά ROM είσαι; ” Με την official global. Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω bootloader γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account, αλλιώς μέχρι τώρα θα ήμουν οκ. Το σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο θα προσπαθήσω να περάσω την κινεζική official και έχω κάνει μέχρι τώρα 3 factory reset =============== Ιαν 17th 2018, 1:49pm =============== Παράθεση από makis1024: “Ναι Γιώργο, της είπα να της πω τα βήματα πως να περάσει Κινέζικη official με τον οδηγό του @mitch0…
-
Καλησπέρα στην ομάδα, περαστικε σε markw redmi 4 prime. Το πρόβλημα με το σαρωτή είχε λυθεί από την προηγούμενη ρομ. Τώρα έχω θέμα με το mi band 2 δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις ούτε δείχνει τις εισερχόμενες κλήσεις. Έχω την ελληνική εφαρμογή. Δοκίμασα και την κανονική από το play store αλλά το ίδιο κάνει. Επίσης μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση για νέα ρομ ενώ την έχω ήδη περασμένη.
-
Τωρα ειδα τα μηνυματα. Απλα ηθελα να περασω την κινεζικη ρομ μηπως και μπρεσω να συνδεθω στο mi account, γιατι ακομη εχω θεμα. Μολις εχω χρονο θα ασχοληθω με τον τροπο που μου προτεινατε παραπανω. Ευχαριστω πολυ Υ.Γ. Καποιοι ειπαν οτι τους ηρθε η ενημερωση για MIUI9 global stable αληθευει; Σε εμενα δεν ηρθε καμια ενημερωση ακομη
-
Καλημέρα στην παρέα, με το mi account τι γίνεται; Ξέρει κανείς πότε θα λυθεί το πρόβλημα; Πριν 3 μέρες πήρα το redmi 4 prime στα χέρια μου, που το είχα στείλει για επισκευή στην Κίνα λόγω σοβαρού προβλήματος. Από τότε προσπαθώ να συνδεθώ για να ξεκλειδώσω το bootloader και συνέχεια μου βγάζει αυτό. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι έχουν κάνει κάτι οι Κινέζοι και δεν μπορέσω να συνδεθώ στο mi account. Και δημιουργία καινούργιου λογαριασμού να πατήσω πάλι το ίδιο μου βγάζει.
-
- Καλησπέρα στην ομάδα, πολύ καλή δουλειά σε markw. Μέχρι στιγμής κανένα freeze και reboot. Παραμένει όμως το πρόβλημα της κάμερας σε κάποιες εφαρμογές. Δεν λειτουργεί στην εφαρμογή οπαπ, YAZIO και qr reader. Πότε θα έχουμε λύση για αυτό το πρόβλημα; Συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευχαριστουμε πολύ
-
Καλησπέρα στην ομάδα, πολύ καλή δουλειά σε markw. Μέχρι στιγμής κανένα freeze και reboot. Παραμένει όμως το πρόβλημα της κάμερας σε κάποιες εφαρμογές. Δεν λειτουργεί στην εφαρμογή οπαπ, YAZIO και qr reader. Πότε θα έχουμε λύση για αυτό το πρόβλημα; Συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευχαριστουμε πολύ
-
Τελικά μόνο στην 7.10.19 δεν έχω πρόβλημα. Κανένα Reboot έως τώρα από εχθές το βράδυ. Ας ελπίσουμε ότι της Παρασκευής θα είναι καλύτερη. Δείτε σας παρακαλώ και το πρόβλημα της κάμερας με την εφαρμογή του οπαπ και YAZIO όπου δεν λειτουργεί η κάμερα για να σκαναρει είτε τα δελτία, είτε τρόφιμα. Με το qr reader λειτουργεί κανονικά.
-
Παρατήρησα ότι σε markw παγώνει η οθόνη όταν ανοίγω τα δεδομένα ή συνδέομαι σε άλλο WiFi και χρειάζεται reboot. Στο σπίτι με το δικό μου wifi δεν έχει κανένα θέμα. Ίσως σας βοηθήσει αυτή η παρατήρηση.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sula Diamant: “Σε markw πάλι πρόβλημα με Reboot. Από χθες το βράδυ μέχρι πριν λίγο όλα καλά και ξαφνικά παγωνε πάλι η οθόνη και έπρεπε αναγκαστικά να κάνω reboot, γύρω στις πέντε φορές έγινε και γύρισα πάλι σε 7.10.12. ” Τα προβλήματα με τα Reboot θα διορθωθούν στην επόμενη έκδοση.Πάντως να ξέρεις πως εφόσον γύρισες σε παλαιότερη Version χάνεις τα OTA και θα πρέπει να κάνεις Flash την ROM που θα σου στείλουμε στο VIP mail την επόμενη Παρασκευή ώστε να ενεργοπ…
-
Σε markw πάλι πρόβλημα με Reboot. Από χθες το βράδυ μέχρι πριν λίγο όλα καλά και ξαφνικά παγωνε πάλι η οθόνη και έπρεπε αναγκαστικά να κάνω reboot, γύρω στις πέντε φορές έγινε και γύρισα πάλι σε 7.10.12.